dermitzos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μ@μημένα windows.... Παίδες βοήθεια! Κάποια στιγμή, μετά που βγήκα από το msn μου, ο υπολογιστής μου κόλλησε. Το αφήνω καμία ώρα, τίποτα. Ακόμα ήταν κολλημένο (δεν κουνούσε ούτε το ποντίκι). Πατάω το κουμπί της επανεκκίνησης, κάνει επανεκίνηση, ανοίγουν τα φωτάκια του πληκτρολογίου, ακούγεται ο σκληρός, ανοίγουν κάτι μικρά usb ηχεία που έχω και ένα WD My Book. Αλλά δεν φαίνεται τίποτα ούτε στην οθόνη, και ούτε ανοίγουν τα φωτάκια του ποντικιού. Δεν φαίνεται τίποτα απολύτως στην οθόνη! ούτε καν το boot της μητρικής! Φαίνεται λες και δεν είναι συνδεδεμένο το καλώδιο. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;
nikos903 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Το καλώδιο της οθόνης το είδες που είπες άμα είναι οκ; Το κουτί το άνοιξες για να δεις άμα είναι όλα στην θέση τους; (κάρτα γραφικών, μνήμες ,ψύκτρες,καλώδια κτλπ κτλπ...) Δοκίμασες να ανοίξεις το pc με 1 μνήμη (αμα έχεις παραπάνω). Κάνει κανένα μπιπ το pc στην εκκίνηση;
alexis333 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δοκιμαζεις αλλη οθονη και μετα αλλη gpu για αρχη... Και μετα παμε στα αλλα...
dermitzos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Στην αρχή δεν γινόταν τίποτα με την οθόνη. Τελικά τα ξήλωσα όλα και τα ξανάβαλα και όλα οκ... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.