Προς το περιεχόμενο

Αγορά ram 2gb

stergios19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτές που σου προτείνω σε Dual channel θα σου προσφέρουν σίγουρα επιδόσεις, μιας και έχουν και σφιχτά timings για 800mhz.. Θα διαφωνήσω με τον φίλο από πάνω μιας και το θέμα με τις ram δεν θα έπρεπε να είναι no name.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Mushkin-Ddr2-2Gbkit-Hp-6400-4-5-4-11-996533.htm

Δημοσ.

Η μητρικη του εχει 2 slots θα πρεπει να βγαλει την παλια που ισως να ειναι 2 gb .Aκομα και 1gb να ειναι δεν αξιζει.Kαι κατα τη γνωμη μου ολες οι μνημες το ιδιο ειναι ολες lifetime εγγυηση.

Δημοσ.
Αυτές που σου προτείνω σε Dual channel θα σου προσφέρουν σίγουρα επιδόσεις, μιας και έχουν και σφιχτά timings για 800mhz..

Της τάξεως του 3-5% εννοείς; Γιατί παραπάνω λίγο δύσκολο..

Θα διαφωνήσω με τον φίλο από πάνω μιας και το θέμα με τις ram δεν θα έπρεπε να είναι no name.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Mushkin-Ddr2-2Gbkit-Hp-6400-4-5-4-11-996533.htm

Κι εγώ θα διαφωνήσω με 'μένα εν μέρει, αλλά έχουμε δει και επώνυμες πόσο καλά τα πάνε..

Δημοσ.

Εγώ έχω περάσει και από Cellshock και από Kingston και από ένα σωρό.. Όσο το καλύτερα chip φόραγαν όμως τόσο το καλύτερο.

Δημοσ.

Το φαινόμενο αυτό με τις DDR2 που εχουν πάρει την ανιούσα πως το βλέπετε.

Είναι παραδικό λόγο και της έλευσης των win7 ή σημαίνει την εξαφάνιση του προτύπου σταδιακά και πανάκριβες μνήμες για όσους δεν προλάβαμαι απο δω και στο εξής.

Οι τιμές κοντεύουν να διπλασιαστούν και τα 2χ2 κιτ κοστίζουν απο 50 ευρώ πλέον.

Εγω είμαι μετέωρος μετά τα κόλπα του πλαισίου και την ακύρωση των 2 Reaper κιτ 2χ2 - 8GB συνολικά.

Ψάχνω και δε βρίσκω τπτ καλό σε καλά λεφτά πλέον...

Να περιμένω ή θα φτάσουν τα 40 ευρό οι δυάρες οπως έγινε και με τις απλές DDR1.

Δημοσ.

Επειδή και εγώ ήταν να πάρω 2x2 gb 1066 είχαν 85E και τώρα πήγαν 115E.. Όλα αυτά γιατί όλοι τώρα αγοράζουν τα kits γιατί τα Windows 7 σε 64 bit είναι απλά ένα καλύτερο λειτουργικό.. Και εγώ αν πούλαγα κάτι στο μαγαζί μου, που έκανε 3Ε πχ και το αγόραζαν παρα πολλοί κάποια στιγμή θα ανέβαζα την τιμή, είναι λογικό.

Δημοσ.

Και οι οθόνες για pc εχουν πάρει την πάνω βόλτα.

Απο εκεί που έβρισκες 22" 1680x1024 στα 115 τώρα ξεκινάνε οι 20" στα 120 και μάλιστα με μια ηλίθια νέα εφεύρεση την ανάλυση 1600 x 900.

Ποιος την παλεύει σήμερα με 900 εικονοστοιχεία στην κατακόρυφη διάσταση...

Ακόμα και οι 17άρες 4/3 του 2000 είχαν 1024 στην κατακόρυφη.

Κρίμα τα παιδιά που πάνε και αγοράζουν τέτοια εκτρώματα και μετά λιώνουν στο mouse scrolling.

Μάλλον κάποιοι παραμείωσαν την προσφορά λόγο κρίσης.

Εγω αναβάλω κάθε αγορά μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Ακούς εκεί 100 ευρό τα 4 giga!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...