Προς το περιεχόμενο

Yamaha σύνθεση

kostasgr25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελέγα να ξεκινήσω με αυτή τη προσφορά YAMAHA HTR-6230 BLACK + YAMAHA NS-225F SILVER (2 ΤΜΧ) και μετά να πάρω και τα υπόλοιπα κομμάτια. Θέλω να ενώσω το PS3 που έχω και το WD TV Live Media Player. Ποία η γνώμη σας;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

καλη προσφορα ειναι,αν και αποψη μου ειναι καλυτερα να παρεις ενα καλυτερο ενισχυτη μιας και ενισχυτη δεν αλλαζεις καθε χρονο (δλδ ανετα κρατας ενα καλο ενισχυτη 7-8 χρονια!!) εγω θα σου προτεινα να αγορασεις τον yamaha 663(εγω εχω το 863) και πραγματικα μιλαμε οτι η σειρα Χ63 εχει βγει παρα πολυ καλη.

Βεβαια ανεβαινεις στα λεφτα...

Λοιπον τραβα μια μερα στα SATURN(της καλυτερες τιμες απο ΟΛα τα μαγαζια,το εχω ψαξει παρα πολυ) και ρωτα για τους συγκεκριμενους ενισχυτες μαλιστα αν υπαρχουν τα συγκεκριμενα στην εκθεση μπορεις να τα παρεις πραγματικα σε παρα πολυ καλη τιμη. Εγω πηρα τον 863 στα 640 απο τα 1000 ευρω που το εχει το e-shop.

Τον 663 της εκθεσης μου τον εδιναν 400 ευρω και καινουργιος εχει 600.

Αυτα....

Δημοσ.
Ελέγα να ξεκινήσω με αυτή τη προσφορά YAMAHA HTR-6230 BLACK + YAMAHA NS-225F SILVER (2 ΤΜΧ) και μετά να πάρω και τα υπόλοιπα κομμάτια. Θέλω να ενώσω το PS3 που έχω και το WD TV Live Media Player. Ποία η γνώμη σας;

Ευχαριστώ.

μολις πηρα αυτη την προσφορα και ειμαι μαλλον απογοητευμενος. κατ αρχην χωρις subwoofer δεν ακουγονται.πολυ πριμα, ελαχιστο μπασο.ο ενισχυτης δεν ειναι κι ασχημος αν και πολυ απλος(δεν το μετανιωσα παντως για τον ενισχυτη,δε νομιζω οτι ενας καλος ενισχυτης μπορει να αναδειχτει με σχετικα οικονομικα ηχεια). σκεφτομυν λοιπον να τα συνδυασω με αυτα http://www.audioshow.gr/product_info.php?cPath=43&products_id=208 και αυτο το sub http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=121315&proionID=888 an kai me ayto θα ηταν αψογα http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=121315&proionID=2527

Δημοσ.

Με προβλημάτισες λίγο και δεν ξέρω τι να κάνω. Έλεγα να κανω την αρχη με αυτά και να δω πως θα πάει αλλα αμα λές οτι δεν λέει μάλλον θα το....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:02 ----------

Λές να πάω Saturn?

Δημοσ.

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ακουσεις καπου τα ηχεια και αν σου αρεσουν τα παιρνεις. Η προσφορα ειναι καλη αλλα εξαρταται τι ζητας. στη δικη μου τη περιπτωση δε νομιζω οτι 8α αξιζε να δωσω παραπανω χρηματα για ενισχυτη. ισως με ενα καλο subwoofer η αποδωση να ειναι εξαιρετικη

Δημοσ.

Λοιπον συμφωνο με τον φιλο giokspy το καλυτερο που πρεπει να κανεις σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι να ακουσεις το συστημα(ηχεια και ενισχυτη μαζι). Βεβαια αυτο θα σου δωσει μονο μια ιδεα ο ηχος που θα ακουσεις σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι ιδιος με τον ηχο που θα ακουσεις στο σπιτι σου,καθως η συνολικη "ακουστικη" αν μπορω να το πω ετσι εξαρταται απο το ποσο στρωμενα ειναι τα ηχεια απο τις ρυθμισεις που εχουν κανει στον ενισχυτη και βεβαια το χωρο που προκειται να τοποθετηθουν τα ηχεια(σε ποσα τμ?).

Για να μη "τρελαθεις" με ολα αυτα απλα ακουσε ορισμενα setakia ηχειων και παρε αυτα που σου φανουν καλυτερα...

Λοιπον οσο αναφορα τον ενισχυτη επιμενω παρε εναν καλυτερο...ο ενισχυτης ειναι το αλφα και το ωμεγα ο 663 ειναι ενα παρα πολυ καλος υποστηριζει ολα τα νεα φορματ ηχου(HD-DTSmaster audio,TRUE HD) ειναι 7,1 επιτρεπει b-amp διπλοενισχυση (καλυτερη αποδοση απο τα front ηχεια...ηχεια παρε αυτα και πιστεψε με δενουν ιδανικα(εισαι ετοιμος για συναυλια στο σπιτι σου)

http://www.odes.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=5&page=shop.product_details&flypage=flypage-sound.tpl&product_id=1356&category_id=170

Η yamaha ειναι νουμερο 1 σε ενισχυτες (οσο αναφορα τα ρευματα και την ποιοτητα του ηχου) μετα οκ ερχεται η DENON ΑΛΛΑ δεν συμβαινει το ιδιο με τα ηχεια της παραξενο ε!!! εγω με λιγη σκεψη την τοποθετω 10η!!! και πολυ εβαλα...

Αρα εχουμε και λεμε 280 ευρο τα kef και αν πας στα saturn σιγουρα θα βρεις τον 663 παρε της εκθεσης(νομιζω καπου 400 θα στα αφησουν και μην το συζητας καθολου,κανονικα εγγυηση και οτι παθει σου δινουν καινουργιο...

Οποια απορια εχεις εδω ειμαστε...

Δημοσ.

και μια ερωτηση οσον αφορα τους ενισχυτες. μπορω να ακουσω τα φορματ ηχου HD-DTSmaster audio,TRUE HD αν δεν τα υποστηριζει ο ενισχυτης κανοντας αποκωδικοποιηση απο καρτα ηχου pc? με αλλα λογια , εξισοροπουνται τα εξτρα που δινει ενας καλος ενισχυτης απο μια καλη καρτα ηχου?

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια δεν ξερω εαν εχουν βγει καρτες ηχου που να αποδικςποιουν τα νεα αυτα format δεν το εχw ψαξει!! αλλα λογικα αυτο θα μπορει να γινει το μονο σιγουρο ειναι οτι η ποιοιτηtα δεν θα ειναι ειναι η ιδια με αυτην που σου προσφερει ο ενισχυτης.

Δημοσ.

Όλες οι κάρτες μπορούν να παίξουν τα νέα φορμάτ, καθώς έχουν στην πλειοψηφία τους αρκετά κανάλια (5.1 ή 7.1). Την αποκωδικοποίηση δεν μπορούν να κάνουν, και την αναλαμβάνει είτε το πρόγραμμα (π.χ. Powerdvd) είτε ο ενισχυτής σου. Στην δεύτερη περίπτωση δεν χρειάζεσαι κάρτα ήχου, αλλά πρέπει να έχεις έξοδο HDMI στον υπολογιστή που να υποστηρίζει bitstream pass through καθώς και ο ενισχυτής να υποστηρίζει True HD και DTS HD Master Audio. Οι περισσότερες νέες κάρτες γραφικών το υποστηρίζουν.

Οι ψηφιακές έξοδοι SPDIF δεν έχουν αρκετό bandwidth για HD ήχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...