strat0si Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 θα ηθελα τη βοηθεια σας,στον υπολογιστη μου εχω 2 εσωτερικους δισκους, τον c που περιλαμβανει το λειτουργικο μου και τις εφαρμογες μου και τον d που περιεχει αρχεια και torrents. εχω και εναν εξωτερικο δισκο.σε αυτον εχω δημιουργησει ενα image με το acronis του c δισκου. σε περιπτωση που χαθει το λειτουργικο μου οπου ειναι εγκατεστημενο και το acronis πως θα μπορεσω να επαναφερω το image που δημιουργησα χωρις το λειτουργικο οπου μεσα υπηρχε και το acronis. θελω να τονισω πως το μεγεθος του image ειναι πολυ μεγαλο για να χωρεσει σε ενα bootable cd
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 θα ηθελα τη βοηθεια σας,στον υπολογιστη μου εχω 2 εσωτερικους δισκους, τον c που περιλαμβανει το λειτουργικο μου και τις εφαρμογες μου και τον d που περιεχει αρχεια και torrents. εχω και εναν εξωτερικο δισκο.σε αυτον εχω δημιουργησει ενα image με το acronis του c δισκου. σε περιπτωση που χαθει το λειτουργικο μου οπου ειναι εγκατεστημενο και το acronis πως θα μπορεσω να επαναφερω το image που δημιουργησα χωρις το λειτουργικο οπου μεσα υπηρχε και το acronis. θελω να τονισω πως το μεγεθος του image ειναι πολυ μεγαλο για να χωρεσει σε ενα bootable cd To πιο απλο ειναι να πας στο tools and utilities και εκει να δημιουργησεις ενα bootable rescue media,μεσω του οποιου σε περιπτωση που χρειαστει,κανεις boot,επιλεγεις το backup απο τον φορητο σου σκληρο και εισαι ετοιμος.
strat0si Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 To πιο απλο ειναι να πας στο tools and utilities και εκει να δημιουργησεις ενα bootable rescue media,μεσω του οποιου σε περιπτωση που χρειαστει,κανεις boot,επιλεγεις το backup απο τον φορητο σου σκληρο και εισαι ετοιμος. ενταξει φιλε μου gio το καταφερα σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου
Nitrous18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Γινεται να καψω ενα dvd και να ειναι μεσα το image του c: που εχω κανει μεσα απο το προγραμμα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.