katsouras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δεν εχουμε αναγκη απο φυσικη καταστροφη του πλανητη μας γιατι και μονοι μας τα καταφερνουμε μια χαρα..Αν δεν ειναι το 2010 θα ειναι σε μερικα χρονια,δεν θα αργησει και πιο πιθανο να μην το προλαβουμε αλλα θα εχουμε συμβαλει ολοι ωστε να γινει.. ---------- Προσθήκη στις 14:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:56 ---------- Αλλα ο παππουλης!
michael92 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Βασικά το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να επηρεαστούν τα μαγνητικά μέσα (σκληροί δίσκοι, flash κλπ) από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία λόγω ηλιακής καταιγίδας του ηλίου, αλλά η NASA αναφέρει πως η καταιγίδα θα είναι σε φυσιολογικά πλαίσια όπως γίνεται κάθε 11 χρόνια, και δεν θα επηρεαστούν τα μέσα αυτά... Q: Is there a danger from giant solar storms predicted for 2012? A: Solar activity has a regular cycle, with peaks approximately every 11 years. Near these activity peaks, solar flares can cause some interruption of satellite communications, although engineers are learning how to build electronics that are protected against most solar storms. But there is no special risk associated with 2012. The next solar maximum will occur in the 2012-2014 time frame and is predicted to be an average solar cycle, no different than previous cycles throughout history.
akpe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Q: Is there a danger from giant solar storms predicted for 2012?
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Το 2012 πλησιάζει , σαλεύει.. Έχω αρχίσει και φτιάχνω ένα καταφύγιο στο υπόγειο του σπιτιού μου και μαζεύω χαρτί υγείας και πασατέμπο.
nik_th3_gr33k Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Το 2012 πλησιάζει , σαλεύει.. Έχω αρχίσει και φτιάχνω ένα καταφύγιο στο υπόγειο του σπιτιού μου και μαζεύω χαρτί υγείας και πασατέμπο. Σπόρια μάζευε εσύ χαμένο,σπόρια...
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Σπόρια μάζευε εσύ χαμένο,σπόρια... τα σπόρια είναι καλή τροφή για ενέργεια. (και βοηθάνε και αν βαριέσαι). εσύ τι μαζεύεις στο καταφύγιο σου ?
nik_th3_gr33k Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 τα σπόρια είναι καλή τροφή για ενέργεια. (και βοηθάνε και αν βαριέσαι). εσύ τι μαζεύεις στο καταφύγιο σου ? Σφαίρες. και τα σπόρια χρειάζονται όμως.
pournaras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Το 2012 πλησιάζει , σαλεύει.. Έχω αρχίσει και φτιάχνω ένα καταφύγιο στο υπόγειο του σπιτιού μου και μαζεύω χαρτί υγείας και πασατέμπο. Και η πλακα θα ειναι ο πρωτος σεισμος να κανει κανενα ρηγμα καμποσων μετρων πλατους, με κεντρο το καταφυγιο σου... Παν τα πασατεμπα
apd453 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Το καταφύγιο είναι μικρό, μεγάλο, έχει δωμάτια, χωράει κι άλλους?
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Το καταφύγιο είναι μικρό, μεγάλο, έχει δωμάτια, χωράει κι άλλους? χωράει , αν και σκέφτομαι να φτιάξω μεγαλύτερο να "σώσω" και μερικές γκόμενες .
kuzko21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 χωράει , αν και σκέφτομαι να φτιάξω μεγαλύτερο να "σώσω" και μερικές γκόμενες . για να ξαναφτιαξεις απο την αρχη το ανθρωπινο ειδος ε; μεγαλη καρδια.(με μεγαλο καταφυγιο.)
cb_papi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 τα σπόρια είναι καλή τροφή για ενέργεια. (και βοηθάνε και αν βαριέσαι). εσύ τι μαζεύεις στο καταφύγιο σου ? Φάε Σπόρια
player1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Παιδιά παίζει κανά καλό καταφύγιο να σωθούμε; Δίνω όσο όσο..;p
pournaras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Παιδιά παίζει κανά καλό καταφύγιο να σωθούμε; Δίνω όσο όσο..;p Βαλε ξανθια περουκα, κανα ξωπλατο, 10ποντο τακουνι (κανε προβες μην τσακιστεις), και τραβα στου Νικου, μαζευει γκομενες για διαιωνιση του ειδους. Μετα την καταστροφη, τον σκοτωνεις και μενεις μονος σου με τις γκομενες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα