μαφαλντα Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Παιδιά παίζει κανά καλό καταφύγιο να σωθούμε; Δίνω όσο όσο..;p Μην πανικοβάλλεσαι βρε.Εμάς θα μας σώσουν οι Ελ και τα Νεφελιμ.
player1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Βαλε ξανθια περουκα, κανα ξωπλατο, 10ποντο τακουνι (κανε προβες μην τσακιστεις), και τραβα στου Νικου, μαζευει γκομενες για διαιωνιση του ειδους. Μετα την καταστροφη, τον σκοτωνεις και μενεις μονος σου με τις γκομενες. χαχαχαχαχαχα Μην πανικοβάλλεσαι βρε.Εμάς θα μας σώσουν οι Ελ και τα Νεφελιμ. Τα νεφελίμ είναι οι κακοί μαφάλντα. Οι ελ είναι οι καλοί..;p
nicoc89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Βαλε ξανθια περουκα, κανα ξωπλατο, 10ποντο τακουνι (κανε προβες μην τσακιστεις), και τραβα στου Νικου, μαζευει γκομενες για διαιωνιση του ειδους. Μετα την καταστροφη, τον σκοτωνεις και μενεις μονος σου με τις γκομενες. πως θα ερθει ? αφου δεν δεχομαι αντρες στο καταφιγιο (και γκομενες , μονο επιλεκτικα και τις καλυτερες). Οποτε λος πουλος , καλα να περάσω. ----- εχετε αναρωτιθεί αν όντος κατέβουν UFO και γίνει κανενας τσαμπουκας ? ώρεε εχουν να πεσουν κατι μηνιύσεις!!!.... :ph34r:
De@th L0rd Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 TA ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ και οι πολεμιστές της ειμαρμένης και πως θα βγάλετε συνάλαγμα για τις συναλλαγές στο ΣΕΙΡΙΟ
benign Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Παιδιά παίζει κανά καλό καταφύγιο να σωθούμε; Δίνω όσο όσο..;p Α και εγω νομιζα οτι το ξεθαψε η Pavlinda.
alex_000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 να ψάξουμε λιγάκι , επιστημονικά πάντα εμείς οι δύο καταλαβαίνουμε την λέξη "επιστημονικά" εντελώς διαφορετικά
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Να πώ λοιπόν και εγώ κάτι που έχω στο μυαλό μου απο 4η-5η δημοτικού. Κάπου εκεί, μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πρώτο κεφάλαιο στην Ιστορία (ή κάτι τέτοιο) όπου αναφέρεται στις παγετώνιες και μεσοπαγετώνιες περιόδους της γής. Θυμάμαι διαβάζοντας οτι είδα οτι είμαστε στα τέλη της 3ης;-4ης; μεσοπαγετώνιας περιόδου και οτι σιγά σιγά βαδίζουμε προς την παγετώνια. Αυτό απο μόνο του αρκεί για να προβληματίσει ένα παιδάκι 9 χρονών τότε. Απο τότε, κάθε φορά που ακούω για περίεργα καιρικά φαινόμενα κτλ αυτό και μόνο αυτό μου έρχεται στο μυαλό. Έτσι πιστεύω οτι χρονολογικά η γή πρέπει σιγά σιγά να ξαναμπαίνει στην περίοδο των πάγων. Δεν είναι θεωρία, είναι μια κυκλική πορεία που η γή ακολουθεί επι εκατομμύρια χρόνια. Εμείς και κάθε εμείς δεν ασχοληθήκαμε ποτέ σοβαρά με κάτι τέτοιο γιατί το μάτι της κάθε γενιάς βλέπει μέχρι τα 100-200 επόμενα χρόνια το πολύ. Για το συγκεκριμένο θέμα μιλάμε για βάθος χιλιάδων ετών όπου οι αλλαγές έρχονται σταδιακά. Έτσι πιστεύω οτι και οι Μάγιας (τους οποίους εκτιμώ αφάνταστα παιδιόθεν) ίσως να σηματοδοτούν με το ημερολόγιο τους την έναρξη αυτής της νέας περιόδου. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Τα καιρικά φαινόμενα εκ των πραγμάτων θα αλλάξουν ώστε να καταλήξουμε εκεί. Τις αλλαγές τις βλέπουμε καθημερινά πλέον και μάλλον θα τις βλέπουμε ακόμα περισσότερο όσο περνάνε τα χρόνια (αν και μιλάμε πάλι για βάθος χιλιετιών για να φτάσουμε στο ice age). Έτσι λοιπόν το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε και να το απολαύσουμε. Το τέλος του κόσμου όπως λέτε είναι η καραμέλα του κάθε ανασφαλούς και θρησκόληπτου για καταληκτικές ημερομηνίες "μεγάλων" προσώπων και φυλών. Εγώ πιστεύω πως απλά σηματοδοτούν στο μυαλό τους εποχές.. Ο καθένας όμως που τους διαβάζει μπορεί να βγάλει τα δικά του τρομακτικά συμπεράσματα και να σπείρει τον πανικό. Στο χέρι μας είναι να τον γράψουμε στα φρύδια μας και να δούμε και την ταινιούλα που πιστεύω οτι θα τα σπάει Υ.γ: Είναι μάλλον κακό να βάζετε -1 στον Op ο οποίος κατα βάση δεν εξέθεσε προσωπική γνώμη αλλα έδωσε τις "θεωρίες" διαφόρων για το 2012. Δεν είναι καθόλου κακό θέμα για συζήτηση και δεν βλέπω που είναι το αρνητικό στην παράθεση τους. Υγ2: Όσο για τους πολέμους κτλ. Είναι φυσικό επακόλουθο. Το διάστημα (γενικής) ειρήνης είναι υπερβολικά μεγάλο. Μαζική σύρραξη έχουμε να δούμε απο το 1945. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Δεν έχουμε πιάσει τον παπά απο τα @@. Ζούμε ένα απο τα μεγαλύτερα διαστήμα ηρεμίας παγκοσμίως (ξαναλέω γενικά). Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι θα μείνει έτσι για πάντα. Αν πιστεύουμε κάτι τέτοιο, η ιστορία μας διαψεύδει τρομερά. Κάτι ακόμα που φανερώνει εύκολα τα παραπάνω είναι η καμπύλη του co2 με το χρόνο Βλέπουμε οτι έχει άμεση σχέση με την θερμοκρασία και οτι 4 φορές στην ιστορία της ανθρωπότητας ας we know έχει περάσει αυτό το peak (που οι επίσης τρομολάγνοι θέλουν να αποκαλούν φαινόμενο του θερμοκηπίου) και αρχίσαμε να πέφτουμε προς τα κάτω προς την εποχή των παγετώνων. Η καμπύλη αυτή δείχνει ξεκάθαρα την κορύφωση οπότε κυκλικά πλέον αναμένεται η πτώση και η μετά απο χιλιάδες χρόνια κατάληξη εκεί. Καθόλου άσχημο το 2012 σαν καταληκτική ημερομηνία για το τέλος της μεσοπαγετώνιας και αρχή (Αδρή) της πτώσης προς τους πάγους. Polar vortex: temperatures drop below freezing in all 50 US stateshttp://www.theguardian.com/world/2014/jan/07/polar-vortex-temperature-freezing-all-50-states Self five. 2
nickarmy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 με το c02 το πρόβλημα δεν είναι τόσο στα ποσά (το σύστημα έρχεται σε ισορροπία κάποια στιγμή) αλλά κυρίως ο ρυθμός δηλαδή το πόσο γρήγορα και τι συνέπειες έχει στο οικοσύστημα (πχ c3 c4 φυτά ) οτι κάτι θα λιώσουν οι πάγοι κτλ ούτε εγω το πιστεύω και ισχύει ο κύκλος με παγετούς κτλ, όσο για την αμερική οτι τώρα έχει κρύο δεν σημαίνει κάτι γιατί το καλοκαίρι μπορει να εχει καύσωνα αυτές οι χρονικές στιγμές είναι μικρές ως προς το σύνολο
Gtr34 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αν επαληθευτουν και οι προβλεψεις για το πετρελαιο, θα ειναι δυσκολα τα πραγματα .
nickarmy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 στην ευρώπη είναι ένας απο τους κύριους λόγους που γίνονται επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας γιατί δεν έχει πόρους όπως άλλες χώρες άρα βιάζεται ώστε να βγάλει ποιο αποδοτική τεχνολογία και να μην εξαρτάται απο άλλους τόσο πολύ γνώμη μου είναι επειδή οι πετρελαϊκές κάνουν και αυτές μεγάλες επενδύσεις σε αυτόν τον τομέα δεν θα αλλάξει κάτι και με το τέλος του πετρελαίου ,απλά θα παίζουν με το πετρέλαιο μεχρι να βγάλουν πολλά λόγο αύξηση τιμής μέχρι να τελειώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα