MariaXanthi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 ο google chrome ειναι αντιγραφο της safari,αρα ειναι και αυτος στην 2ή θεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simplicity Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Τελευταία με τον Firefox να τρώει κολλήματα, έχω αρχίσει να τείνω σε Opera! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberghoser1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Το μονο αιωνιο bug που με χαλαει στο firefox ειναι το copy/paste ολο καπια στιγμη εμφανιζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
medgio01 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 καμιά καπότα και πολλά λέω Μπα κι αυτη τρυπια πρεπει να ναι!!:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nio21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 δεν εχει να κανει με ποιον browser χρησιμοποιουμε γιατι παντα οι hackers θα κατεχουν γνωσεις, που μπροστα τους δεν τιθεται κανενα εμποδιο για browsers και αλλα λοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginiogr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ας προσπαθήσουν να τρυπώσουν μεσω firefoχ στο LINUX που εχω εγκατεστημενο.... ουτε σε 100 χρόνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ohristou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 A, ρε αυτο το linux.Το φαρμακο για πασαν νοσον και πασαν μαλακιαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Εγώ αναμένω να δοκιμάσω τον IE 9 Μέχρι τώρα από θέματα μνήμης και ταχύτητας ο Firefox παεί πίσω... Πιστέυω όμως το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών χρησιμοποιούν MF. Πολύ καλός ο καινούργιος Opera ταχύτατος και πολύ ωραίο Interface. Ο chrome καλός αλλά θέλει πολύ δουλεία ακόμα για να συνεχίσει στην μάχη μεταξύ τιτάνων Τώρα όσο αναφορά θέματα ασφάλειας .... Ειδικά ο Explorer δεν θα το προσφέρει ποτέ αυτό το προνόμιο.... Δεν συμφέρει κανέναν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 A, ρε αυτο το linux.Το φαρμακο για πασαν νοσον και πασαν μαλακιαν... Indeed... Και για απλούς users το distro Ubuntu είναι τόσο προσιτό και ευκολόχρηστο όσο το PS3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δηλ. όσοι βασικοι χρηστες που χουν XP (κ που δεν πολυασχολουνται) κ εχουν Internet Explorer 6 τι ασφαλεια εχουν?? (5 χρονια ειχε να ενημερωθει!!) οπως το ειπες .ακουμα για κενα ασφαλειας και βλακειες και στο τελος το pc Μας θα χαλασει παντα μα παντα απο δικια μας βλακεια η αμα μας υποκλεψουν στοιχεια θα ειναι επειδη τα βαλεμε se phising σελιδα και οχι λογω κενου ασφαλειας.τοσα χρονια χρησημιποιοω Internet explorer χωρις να εχω καν antivirus και ως δια μαγειας ποτε δεν εχω παθει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα