Προς το περιεχόμενο

booking.com

12mats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κλεισω καποια ξενοδοχεια απο το συγκεκριμενο site και θα βαλω μια καρτα απο την τραπεζα πειραιως που εχω λογαριασμο εκει χρειαζεται να εχω στο λογαριασμο χρηματα η δεν υπαρχει προβλημα?αυτη τη στιγμη ο λογαριασμος δεν εχει χρηματα.

Δημοσ.
θελω να κλεισω καποια ξενοδοχεια απο το συγκεκριμενο site και θα βαλω μια καρτα απο την τραπεζα πειραιως που εχω λογαριασμο εκει χρειαζεται να εχω στο λογαριασμο χρηματα η δεν υπαρχει προβλημα?αυτη τη στιγμη ο λογαριασμος δεν εχει χρηματα.

Αν θες να σου κάνει χρέωση, εννοείται δε θα τη δεχτεί.

Δημοσ.

θελω να τα κλεισω σημερα αλλα δεν εχω τα λεφτα στο λογαριασμο πρεπει να υπαρχουν μεσα τα χρηματα για να κλεισω η δεν παιζει ρολο απλα να βαλω μια καρτα

Δημοσ.

Αν η κάρτα είναι χρεωστική όπως καταλαβαίνω από τα γραφόμενα σου εννοείται οτι δεν θα την κάνει δεκτή. Πρέπει να έχει χρήματα μέσα ο λογαριασμός για να μπορείς να κάνεις συναλλαγές.

Αν είναι visa θα δεχτεί τη συναλλαγή και θα σου έρθει ο λογαριασμός σε 30-40 μέρες.

Δημοσ.

Έτσι και αλλιώς από όσο θυμάμαι δεν δέχεται χρεωστική. Είτε έχεις λεφτά μέσα είτε δεν έχεις.

Αλλά αν είναι άμεση ανάγκη μπορείς να κλείσεις με χρεωστική, και μετά από κανένα δεκάλεπτο θα σου έρθει μήνυμα ότι δεν την δέχονται αλλά σου κρατάνε την κράτηση και σου δίνουν 24 ώρες να αλλάξεις την κάρτα με μια πιστωτική. Οπότε έχεις άλλες 24 ώρες διαθέσιμες.. Και αν άλλαξες γνώμη απλά δεν κάνεις τίποτα και σου ακυρώνουν την κράτηση.

Δημοσ.
Έτσι και αλλιώς από όσο θυμάμαι δεν δέχεται χρεωστική. Είτε έχεις λεφτά μέσα είτε δεν έχεις.

Αλλά αν είναι άμεση ανάγκη μπορείς να κλείσεις με χρεωστική, και μετά από κανένα δεκάλεπτο θα σου έρθει μήνυμα ότι δεν την δέχονται αλλά σου κρατάνε την κράτηση και σου δίνουν 24 ώρες να αλλάξεις την κάρτα με μια πιστωτική. Οπότε έχεις άλλες 24 ώρες διαθέσιμες.. Και αν άλλαξες γνώμη απλά δεν κάνεις τίποτα και σου ακυρώνουν την κράτηση.

ενας γνωστος μου ειχε κανει κρατηση με χρεωστικη αλλα ειχε τα χρηματα μεσα.θα δοκιμασω και θα σας πω

Δημοσ.

Χρεωστική δέχεται σίγουρα, έχω κάνει αρκετές κρατήσεις εκεί.

Απλώς προφανώς αν θες να κλείσεις με χρεωστική πρέπει να 'χεις τα λεφτά μέσα, αλλιώς, πιστωτική.

Δημοσ.

το εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες(πανω απο 15 αν θυμαμαι καλα για ευρωπη και ελλαδα).τα reviews των πελατων αρκετα αξιοπιστα και κατατοπιστικα.να επισημανω οτι δεν χρεωνει την πιστωτικη.απλα την ελεγχει ως εγγυηση φανταζομαι, αρα πρεπει να εχει χρηματα μεσα αν δεν ειναι πιστωτικη.εγω παντα πληρωνα απευθειας στα ξενοδοχεια.δεν μου εχει χρεωσει ουτε μια φορα την καρτα(το οποιο ηταν επιλογη μου βεβαια).

Δημοσ.

εκλεισα 3 ξενοδοχεια με χρεωστικη καρτα και σε ενα απο αυτα μου εστειλαν αυτο το μνμ που αναφερεις παραπανω οτι πρεπει να βαλω μια πιστωτικη γιατι αλλιως δεν θα γινει η κρατηση.μου εδωσαν το τηλ του ξενοδοχειου και μου ειπαν να τους πω στοιχεια πιστωτικης καρτας και δεν θελω να πω στοιχεια καρτας μου σε καποιον απο τηλ.τι να κανω?λετε να συμβει το ιδιο και για στα αλλα ξενοδοχεια και να τρεχω τελευταια στιγμη να βρω ξενοδοχειο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...