Προς το περιεχόμενο

Σβηνει το pc μολις βαλω cd

zoug100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.εχω το εξης προβλημα εδω και μερες.μολις βαλω cd στο cdrom και αρχιζει να φορτωνει για να το διαβασει το pc σβηνει.δοκιμασα και με αλλο cdrom τα ιδια παλι.

το περιεργο ειναι το εξης.μολις σβησει το pc και πατησω το κουμπι να αναψει παλι ο υπολογιστης δεν αναβει.αναβει μοναχα αν σβησω τον διακοπτη του πολυπριζου και αν βγαλω την πριζα του pc απο το πολυπριζο και την ξαναβαλω.

τι παιζει λετε?τροφοδοτικο?οταν ειναι κρυος ο υπολογιστης δεν σβηνει αν του βαλω dvd.οταν εχει ομως δουλεψει λιγο και βαλω dvd σβηνει με το που παει να το φορτωσει.δοκιμασα και με αλλοcdrom και dvdrom και παλι τα ιδια.αρα δεν φταει το dvdrom φανταζομαι.

και επισης τωρα τελευταια κολλαει πολλες φορες στην εκκινηση το pc.κολλαει στην μαυρη οθονη στην αρχη που ξεκιναει.οχι παντα αλλα το κανει.και μετα μου βγαζει μια οθονη που γραφει καποια πραγματα αλλα δν τα θυμαμαι.μαλλον τα εχει παιξει

Δημοσ.

με το που βαζω το cd.αποσυνδεσα και τον ενα σκληρο δισκο και εβαλα ενα cd και παλι εσβησε το pc αν αυτο μπορει να βοηθησει σε καπιο συμπερασμα.

να σημειωσω πως απο χτες και κανα δυο φορες το pc κολλουσε στην εκκινηση και με εβγαζε σε μια οθονη μαυρη που ειχε ενα κατενβατο και ελεγε κατι για crucial errors.ομως δεν θυμαμαι τι ακριβως ελεγε γιατι εκανα restart και δουλεψε παλι.βεβαια δεν ξερω αυτο κατα ποσο εχει σχεση με αυτο με το cd που ειπα.παντως δοκιμασα και με αλλο cdrom και παλι τα ιδια.αρα μαλλον δεν φταιει το cdrom μου.μπερδεμενη κατασταση πολυ

Δημοσ.

αν μπορεις βοηθα με.πες καποιο προγραμμα που μπορει να δειξει απο τι αποτελειτε το συστημα μου γιατι δεν ξερω και πολλα απο αυτα

Δημοσ.

Πιο πιθανό μου φαίνεται να έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό! Ενας φίλος με ανάλογο σύστημα είχε το ίδιο πρόβλημα. Μέχρι να αλλάξει τροφοδοτικό, του είχα κατεβάσει πολύ τη συχνότητα σε bus και cpu (περίπου στη μέση) και δούλευε κανονικά!!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...