Προς το περιεχόμενο

Pavilion dv7 και προβλημα με Xp

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παλικαρια το προβλημα ειναι το εξης:

Ξεκιναω να φορμαρω το εν λογο φορητο. Παω να περασω τα ΧP και βγαζει μπλε οθονη και κατι "κινεζικα". Επειδη ειμαι "παλιος" στα "κινεζικα" αντιλαμβανομαι οτι ειναι λογο της γλωσσας των ΧP που προσπαθω να περασω (ελληνικα) και οτι προφανως θελεις sata drivers.Ενσωματωνω με το nlite σε ενα cd τους συγκεκριμενους drivers μαζι με τα Xp και ξεκιναω. Ολα βαινουν καλως, περνανε τα windows αφοτου φορμαρα τον σκληρο (με γρηγορο φορμαρισμα). Ξεκινανε τα windows με καθυστερηση 5 ολοκληρων λεπτων! Περναω drivers με το κιλο ωσπου καπου κολλαει ο υπολογιστης. Διχνει το λαμπακι του να δουλευει φουλ ο δισκος, ο δεικτης του ποντικιου εχει γινει κλεψυδρα και περιμενω επι 10 λεπτα να ερθει στα καλα του. Με το που συνερχεται το συστημα ανοιγω τη διαχειριση εργασιων για να παρακολουθω (στην καρτελα επιδοσεις) τον επεξεργαστη και τη μνημη και παταω δεξι κλικ->ιδιοτητες στον "υπολογιστη μου". Αυτο ηταν. Παλι τα ιδια. Ο επεξεργαστης παει στο 50% και μενει παρα πολυ ωρα εκει ενω η μνημη καρφωμενη στα 160 mb. Δεν με αφηνει να κανω επανεκινηση, τιποτα. Σβηνω απο το κουμπι και ξαναεκινω το μηχανημα. 5-6 ολοκληρα λεπτα να ανοιξει τα windows, μενει εκει με την χαρακτηριστικη μπαρα και περιμενω σαν ηλιθιος. Μολις ανοιξει και παω να ανοιξω δυο τρια παραθυρα γρηγορα ή να περασω ορισμενα drivers ξανα τα ιδια που περιεγραψα πιο πανω. Ειναι σαν να μην εχει μνημη ή υπολογιστικη ισχυ το μηχανημα. Διαβασα για πολλους που εχουν περασει τα ΧP. Μηπως το μηχανημα μου ειναι χαζεμενο και δεν τα παιρνει με τιποτα? Γιατι να συμπεριφερεται ετσι? Περασα drivers gia chipset, wifi, ethernet, καρτα γραφικων καμερα και μερικα αλλα δευτερευοντα αλλα απο ήχο τιποτα. Δεν με ενδιαφερει αμεσα αυτο φυσικα αφου δεν εχω λειτουργικο μηχανημα. Καμια ιδεα κανεις γιατι αυριο θα ξανακανω φορματ βημα βημα να δω τι θα γινει. Δεν εχω περασει τo Sp3. Λετε να φταιει αυτο? Καμια ιδεα?

Σορρυ γα το μεγεθος του ποστ και να τονισω οτι εψαξα σε συζητησεις σχετικα με laptop και Xp αλλα εχει τοσες πολλες σελιδες που δεν βγαζω ακρη...

Δημοσ.

Παρατηρησα οτι το προβλημα ειναι οτι δεν διαβαζει καθολου τη συσκευη blue ray. Εκανα οτι κολπο βρηκα στο νετ και παλι δεν γινεται δουλεια. Τελικα κανει 10 λεπτα να ανοιξει ακομη και σε safe mode. Του περναω το SPTD και βρισκει το blue ray, κανω επανεκινηση σε ασφαλη λειτουργια και οταν εμφανισει να πατησω esc οταν ζηταει "load the sptd.sys" το κανω. Υποτιθεται αυτο θα το ελυνε. Κανω επανεκινηση σε κανονικη λειτουργια και κανει παλι 10 λεπτα κι οταν ανοιξει δεν βρισκει παλι το drive στα windows. Καμια βοηθεια ρε μαγκες!!!!

Δημοσ.

Φιλε μου ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με σενα....και εγω παλι με την ιδια απορια..γιατι δεν περνει τα ΧΡ.(εχω και εγω εναν HP Pavilion dv)..

Οσπου του εβαλα τα 7 και ολα τρεχουν ρολοι................ :lol:

Δεν μπορω και εγω να καταλαβω..τι ακριβως φταιει????????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...