euklidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 αυτό:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700433 αυτο εχει 1 ανεμηστηρα μπροστα και 2 πισω. Τους εχεις ολους; Γενικα αυτα τα κουτακια δεν ειναι για OC γιατι δεν εχουν ροη. Δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα για να ριξεις περισσοτερο θερμοκρασιες...
lionheart75 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 αυτο εχει 1 ανεμηστηρα μπροστα και 2 πισω. Τους εχεις ολους; Γενικα αυτα τα κουτακια δεν ειναι για OC γιατι δεν εχουν ροη. Δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα για να ριξεις περισσοτερο θερμοκρασιες... To φαντάστηκα. thanks φίλε μου. Το θέμα είναι όπως είμαι υπάρχει πρόβλημα για 24/7? Με το vcore?
phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Αναρωτιέμαι αν κάνουν τίποτα αυτά τ' ανεμιστήρια και αν ναι, πόσο.
euklidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 To φαντάστηκα. thanks φίλε μου.Το θέμα είναι όπως είμαι υπάρχει πρόβλημα για 24/7? Με το vcore? Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το ρευμα, ουτε εχεις ουσιαστικο προβλημα με θερμοκρασιες εκτος αν κανεις χρηση 100% CPU και RAM ή εστω μονο τον επεξεργαστη 24/7. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:56 ---------- Αναρωτιέμαι αν κάνουν τίποτα αυτά τ' ανεμιστήρια και αν ναι, πόσο. Μαλλον δεν κανουν πολλα. Με 1 80αρι και 2Χ60αρια σε τοσο μικρο χωρο... Δεν ειδα στροφες αλλα αφου το pc ειναι για media center χρηση πιθανοτατα να ειναι σε χαμιλες στροφες για να μην κανει θορυβο. Γενικα αυτο το κουτι ειναι να το βαλεις στο σαλονι και να παιζεις τα παντα σε στοκ ρολογια... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:58 ---------- Κατα τη γνωμη μου κρατα το οσο σε βγαλει και οταν δεις οτι δεν τραβαει αλλο τσιμπας εναν C2quad. ο Q8300 εχει πεσει στα 120 ευρω περιπου...
lionheart75 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Eυχαριστώ πολύ παιδιά. Ο μπροστά 80άρης δουλεύει στις 1600 οι 2 60ηρες πίσω δεν ξέρω.... Σας παραθέτω cpuz και memtest για σχολιασμό. Θέλω να μου πείτε αν θα έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες έτσι όπως είναι για 24/7, διότι το linpack ούτως ή άλλως είναι ένα πάρα πολύ βαρύ stressing το οποίο δεν νομίζω να το φτάσω ποτέ παίζοντας games και βλέποντας ταινίες... Το νορμαλ OCCT το βλέπω πιο κοντά στην πραγματικότητα.
phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ούτε το OCCT είναι κοντά στην πραγματικότητα, αν δεν ασχολείσαι με βαριές εφαρμογές και απλά σερφάρεις, ακούς μουσική, βλέπεις ταινίες κλπ.. Πρόβλημα δε θα έχεις έτσι όπως είσαι τώρα. Το καλοκαίρι το συζητάμε.
lionheart75 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ phanispal με κάλυψες. Μεχρι πόσο vcore είναι ασφαλές να βάλω για να δοκιμάσω παραπάνω? Απο κατανάλωση τι παίζει? μεγάλη διαφορά?
euklidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ phanispal με κάλυψες. Μεχρι πόσο vcore είναι ασφαλές να βάλω για να δοκιμάσω παραπάνω? Απο κατανάλωση τι παίζει? μεγάλη διαφορά? Το vcore δεν εχει προβλημα εκει που εισαι. Απο μια γρηγορη ματια που εριξα στον γουγλη πολλοι παιζουν με 1.35 - 1.36. Στπ 1.30 εισαι μια χαρα εσυ.
lionheart75 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Το vcore δεν εχει προβλημα εκει που εισαι. Απο μια γρηγορη ματια που εριξα στον γουγλη πολλοι παιζουν με 1.35 - 1.36. Στπ 1.30 εισαι μια χαρα εσυ. Eυχαριστώ φίλε. Θα κάνω μιά δοκιμή να δω αν μπορώ να τον πάω παραπάνω στο χαλαρό απο ρεύμα και θα ποστάρω. Στα 3,4 πάντως είναι μια χαρα με το παραπάνω.
euklidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Eυχαριστώ φίλε.Θα κάνω μιά δοκιμή να δω αν μπορώ να τον πάω παραπάνω στο χαλαρό απο ρεύμα και θα ποστάρω. Στα 3,4 πάντως είναι μια χαρα με το παραπάνω. Ηδη δεν εχεις καλες θερμοκρασιες. Αν το πας παραπανω, ετοιμασε και κανενα κοψιδι να ριξουμε πανω. χεχεχεχ. Μια χαρα εισαι εκει... Δεν μονο μηπως μπορεις να παιξεις στα 3.4 με λιγοτερο ρευμα
lionheart75 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ηδη δεν εχεις καλες θερμοκρασιες. Αν το πας παραπανω, ετοιμασε και κανενα κοψιδι να ριξουμε πανω. χεχεχεχ. Μια χαρα εισαι εκει... Δεν μονο μηπως μπορεις να παιξεις στα 3.4 με λιγοτερο ρευμα Ok θα δοκιμάσω... Ευχαριστώ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:51 ---------- Έκανα δοκιμές στην ίδια συχνότητα και με λιγότερο vcore αλλά ενώ bootaρει και μπαίνει στα windows κανονικά δεν καταφέρνει να βγάλει το τεστ του OCCT. Δεν βαριέστε μια χαρά είναι και εδώ που είμαστε άλλωστε στα 3+ ήθελα, τα 3,4 είναι άψογα. btw ενώ στο bios έχω βάλει cpu voltage 1,31250, στο cpuz αναγράφει σε idle 1.288 ενώ σε stressing 1.296 (εξού και το 1,30 σωστά ή όχι?). Ευχαριστώ όλους παιδιά για την πολύτιμη βοήθειά σας.
Alexisssss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Λεγεται vdroop και το παθαινει η μητρικη οταν ζοριζεται,(δηλαδη δινει λιγοτερο ρευμα απ'οτι αναγραφεται στο bios) Τωρα το οτι δινει περισσοτερο ρευμα οταν στρεσαρεις ειναι λιγακι παραλογο,Οσες μητρικες εχω δει δινουνε συνηθως λιγοτερο κατα τη διαρκεια του stressing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.