burnin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα. ειχα παρει στην κοπελα μου αυτο το νετμπουκ δωρο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Turbo-X-MiniNote-Black-6-cell.htm πηγα χτες να κανω φορματ και να περασω τα χπ τα προ, αλλα επειδη ειχα ξεχασει το φορητο εξωτερικο ντιβιντι ντραιβ, δεν τα καταφερα. οποτε αρχισα να της περναω γενικα καποια προγραμματα αντιβαιρους κτλ και σε καποια φαση ακουστε τι τρελο προβλημα συναντησα τα πληκτρα θιοξκλ και μ, εχουν πανω τους σημειωμενα και καποια νουμερα απο το 1-9.οταν παω να πατησω αποι οαπο αυτα τα πληκτρα, τοτε σε οτι γλωσσα και να ειμαι και οτι συνδυασμο και να κανω μου βγαινουν μονο οι αριθμοι και οχι τα γραμματα. δοκιμασα οτι συνδυασμους μπορειτε να φανταστειτε με shift,ctrl,alt,f πληκτρα κτλ κτλ αλλα τζιφος. οποτε τα συγκεκριμενα γραμματα που ειναι πανω στα πληκτρα αυτα δε μπορω να τα χρησιμοποιησω... ρε παιδια τι παιζει? υπαρχει καποια συντομευση που δε γνωριζω? ή ειναι ελατωματικο το λαπτοπ? παρατηρησα οτι και στο δικο μου νετμπουκ τα αντιστοιχα γραμματα εχουν τα ιδια νουμερα πανω αλλα εγω δεν αντιμετωπιζω προβλημα εχετε καποια ιδεα τι μπορει να φταιει ή πως το διορθωνω? ευχαριστω
mogolfiero Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Εχεις πατημενο το NumLock λογικα και αντι για τα γραμματα σου εμφανιζει τα νουμερα. Για ριξε μια ματια - λογικα το Num lock ενεργοποιειται με το FN και κατι ακομα
burnin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 δε νομιζω οτι ειναι αυτο φιλε αλλα θα δοκιμασω και θα σου πω
mogolfiero Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Αναμενω με αγωνια, Ειμαι αρκετα σιγουρος οτι ειναι αυτο!
burnin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 σε ευχαριστωφιλε νασαι καλα αυτο ηταν. απορω πως με τοσα πληκτρα που παταγα δε τον πετυχα αυτον τον συνδυασμο. νασαι καλα
mogolfiero Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Χεχεχε ειναι κλασσικη χαζομαρα οταν συμβαινει, τελικα με FN+ κατι ακομα ηταν και σε σενα?
burnin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 fn και numlock φιλε μου νασαι καλα χιλια ευχαριστω και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.