tech-freak Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Από γνωστό που είναι μέσα στα πράγματα (πολύ) μαθαίνω ότι ο Πάνος Γερμανός (ναι αυτός των Multirama και των Γερμανός) ετοιμάζει ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα. Σύμφωνα με τις φήμες τις οποίες μεταφέρω όμως με κάθε επιφύλαξη το νέο eshop θα ανοίξει τις επομενες εβδομάδες... Τώρα αλήθεια ή ψέμματα δεν ξέρω, αλλά χαίρομαι να υπάρχει ένας ακόμα παίκτης στην αγορά θα κάνει το παιχνίδι ενδιαφέρον και σίγουρα θα παίξουν και τρελές προσφορές... Έχετε ακούσει τίποτα;
tasosvel Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μακάρι να ανοίξει ένα διαφορετικό/μεγάλο eshop!! Να έχει καλύτερες τιμές!!
andrip Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Από γνωστό που είναι μέσα στα πράγματα (πολύ) μαθαίνω ότι ο Πάνος Γερμανός (ναι αυτός των Multirama και των Γερμανός) ετοιμάζει ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα. Σύμφωνα με τις φήμες τις οποίες μεταφέρω όμως με κάθε επιφύλαξη το νέο eshop θα ανοίξει τις επομενες εβδομάδες... Τώρα αλήθεια ή ψέμματα δεν ξέρω, αλλά χαίρομαι να υπάρχει ένας ακόμα παίκτης στην αγορά θα κάνει το παιχνίδι ενδιαφέρον και σίγουρα θα παίξουν και τρελές προσφορές... Έχετε ακούσει τίποτα; μακάρι όντως ωστόσο τα Multirama δεν είναι δικά του καιρό τώρα
SpY Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δύσκολα να έχει καλύτερες τιμές από το γνωστό e-shop, μπορεί στην αρχή να κάνει κάποιες προσφορές αλλα μετα δεν νομίζω να τις κρατήσει. Δλδ αν συγκρίνουμε τιμές από Multirama πιστεύω ότι θα κυμαίνονται εκεί. Μακάρι να διαψευστώ αλλα δεν νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.