Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 New Dashboard 17/11/2009

papahlamidas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινάω αυτό το topic για το καινούργιο Dashboard του 360.

Όποιοι λοιπόν κάνανε το Update ας μας που την γνώμη τους σχετικά με τις διαφορές που υπάρχουν καθώς και τις νέες δυνατότητες.

Δημοσ.

Ναι! Σήμερα βγαίνει νέο update, το οποίο προσθέτει λειτουργίες όπως αυτές των Facebook, Twitter κτλ κτλ. Πιθανώς να προσθέτει και νέα συστήματα ασφαλείας, αλλά αυτό δεν το ξέρουμε ακόμα.

Δημοσ.
Αρα χαλαρα...να το περασουν αλλοι πρωτα και βλεπουμε :lol::lol:
Ουτε εγω ψηνομαι για χειμερινο μπανακι-τυρακι...την εχω γλυτωσει με το τωρινο banwave και αν δεν ξεκαθαρισει το τοπιο δεν μπαινω ουτε για αστειο στο Live...ελατε παιδια πειτε μας τη γνωμη σας για το νεο dashboard?...θα εχει και twitter ?...wow.....λετε να μας ενημερωνει για το ban και μεσω pm στο facebook? :devil:
Δημοσ.

Εγώ έφαγα το ban μου και έτσι και αλλιώς είμαι με καθαρή console τώρα.

Φίλε DJTaurus το ότι δεν μπαίνεις LIVE δεν σημαίνει ότι γλιτώνεις το μπάνιο.

Εάν το έχεις φάει και μετά από 3 χρόνια να μπεις (που λέει ο λόγος) θα το φας.

Εάν δεν μπαίνεις όμως το καλό είναι ότι μπορείς να σώζεις παιχνίδια στον δίσκο.

Αν και Xbox χωρίς Live δεν αξίζει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:24 ----------

Μιλαμε για νεο Dashboard? Πιο νεο απ αυτο του Tekken 6?

:shifty::shifty::shifty:

Τι σχέσει έχει το Tekken με το Dashboad;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:29 ----------

9pm tonight (GMT) daylight savings time, is when you're Xbox 360 update will be made available, once again transforming the Xbox 360 Dashboard to offer gamers more features including Facebook, Twitter and Movies On Demand.

Movies On Demand is actually our most sought feature as we're promised 1080p streaming video as well as the ability to stream as part of a party of friends, all watching the same movie at the same time; you can even communicate with one another (though in theory that means wearing your headset while watching the movie - methinks Microsoft needs something like the Wii Speak microphone).

According to Microsoft, locally we'll have access to more than 100 movies with each coming in at 240 Microsoft Points (or around AU$4), which isn't too bad - it's cheaper than Foxtel last time I checked).

If you grab the update, feel free to drop a Comment to tell us what you think.

Πηγή

Όποτε στις 23:00 για την Ελλάδα εάν δεν κάλω λάθος.

Δημοσ.
Τι σχέσει έχει το Tekken με το Dashboad;

Γιατι απλα εκει εμφανιστηκε το τελευταιο dashboard ως update μεσα απο το tekken 6. Φυσικα τωρα πια το τελευταιο ειναι το σημερινο που αναφερουν και τα παιδια.

Δημοσ.
εχει ηδη βγει...αλλα δεν το καταλαβαινεις...απλα εμφανιζεται καπου σε ενα tab το facebook

Τι δηλαδή δεν έχει καμία άλλη αλλαγή;

Για ένα tab τόσος θόρυβος ;

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ που μπήκα από αμπανάριστη κονσόλα, δεν μου έβγαλε τίποτα για update και απλά είχε το Tab του Facebook για να το εγκαταστήσεις. Το οποίο παρεπιπτόντως πρέπει να είσαι Gold Member για να το δουλέψεις.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο πλέον. Η MS δείχνει μια ξεκάθαρη διάθεση να καταπολεμήσει την πειρατεία σε όσο μεγαλύτερο βαθμό μπορεί και αυτό δεν θα το σταματήσει ούτε ο C4Eva, ούτε κανείς. Οι μόνοι ασφαλείς από εδώ και πέρα θα είναι αυτοί που δεν μπαίνουν στο Live...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...