Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Γεια σε ολους! Θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο καλο radio cd για το αυτοκινητο σε τιμη μεχρι 140.000 περιπου! Εχω κολλησει με μερικα της Alpine αλλα παρολο που ειναι ακριβα δεν προσφερουν πολλες ρυθμισεις,επιλογες και δεν εχουν καποια standar που θελω εγω! Δεν θελω mp3 support. Για πειτε τπτ ρε παιδια!!
Gabriel Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 jvc kd sh909 και Pioneer MP7400 πολύ καλά εργαλεία! Αlpine έχω και γώ αλλά ψήνομαι για το 7894!Στον ήχο,alpine=κορυφή!Αυτά παίζουν στα 400 ευρώ περίπου. Το alpine ποσο έχει περίπου?
paravatis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 re paidia ta Alpine oso kai an ta thavmazo kai ta theoro top ston ixo aftokinitou mou fenetai oti exoun poly kitsato design to opoio malista i etairia exei allaksei elaxista ta teleftaia xronia... tha sou proteina kai ego kati se Pioneer pou theoreitai episis korifaia sto xoro tou ixou. tora gia sigekrimena montela dose mou merikes meres. pantos tsekare kai se afto to site kai mas les an eides kati. exei kai reviews. http://www.caraudiodirect.co.uk/
Gabriel Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Και εγώ που έχω Alpine στο αμάξι,συμφωνώ για το design!Πολύ αναχρονιστικό ρε γαμώτο. H pioneer εκεί υπερέχει! Αυτός που δίνεις στο link,στέλνει Ελλάδα;
Edgar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 re paidia, kati psiloasxeto;... uparxei radio-cd player me line in?
dim_b Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Edgar:</font><hr> re paidia, kati psiloasxeto;... uparxei radio-cd player me line in? <hr /></blockquote> Πρέπει να υπάρχουν αρκετά μοντέλα. Το δικό μου Panasonic του 1999 έχει line-in από πίσω και έχω συνδέσει μόνιμα ένα καλώδιο γιά να συνδέω το Creative Jukebox.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Το θεμα παντως ειναι οτι τα Alpine δεν εχουν καποιες χρησιμες επιλογες για τις οποιες θα πρεπει να πληρωσεις!! Βασικα ουτε το design των pioneer μου αρεσει εμενα! Αυτα ειδικα με την οθονη με την formula και το ρολοι ειναι βλακειες!! Τελως παντων....για πειτε κανεις αλλος! Πιο καινουργιο μοντελο εχει παρει και εχει μεινει ικανοποιημενος?? Σκεφτομαι το Alpine: CDM-7874 το οποιο εχει 345 .
Gabriel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Έχω το CDE-7860,το πήρα φέτος τον Ιούλιο 230 ευρώ και είναι άψογο,αυτό που 8ές να πάρεις ηγείται της σειρας 78 νομίζω... Το 7894 είναι για MP3 (αυτό θελωωωωω..) Το κακό είναι οτι είναι αρκετά λιτό σε σχέση με το Pioneer (6100 του φίλου μου),υπερέχει μακράν σε ήχο,αλλά τα cd με γρατζουνιές τα δυσκολεύεται περισσότερο σε σχέση με το pioneer.Αυτό που 8ές,είναι 4χ50,παίρνει cdιερα,έχει και το MX νομίζω,εμένα είναι 4χ45,δεν παίρνει cdιερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Φιλε Gabriel τον εχω τον καταλογο της ALpine με ολα τα RadioCd,ηχεια,ενισχυτες.... οποτε τα χαρακτηριστηκα τα ξερω ολα!Μιας που εχεις CDE-7860.. αν και ξερω τα χαρακτηριστικα του.... να σε ρωτησω... CDText υποστηριζει? Στα χαρτια εδω λεει οχι. Αλλα ηθελα να σε ρωτησω μηπως εννοει κατι αλλο με το "CD Text". Μολις βαζεις καποια cd σου εμφανιζει τιτλο,καλλιτεχνη και τετοια???
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Για τα νέα SONY με jpg viewer τι λέτε; Τα έχετε δει απο κοντά; Όχι ότι κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο ή λειτουργικό, αλλά από περιέργια
Gabriel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Τimiman:δεν ξέρω,είχα παλία sony,καλό αλλά μπροστά στο άλλο από άποψη ήχου δεν φτουράει,από εφφέ θα ναι πρώτο... gRooV:Δυστυχώς,δεν έχει cd text,νομίζω ότι ούτε το 7874 έχει... Αυτά είναι που λέγαμε πρίν για λιτά χαρακτηριστικά.
dim_b Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Πολλά μηχανήματα υποστηρίζουν CD Text μόνο από το CD Changer.
Narayan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Edgar:</font><hr> re paidia, kati psiloasxeto;... uparxei radio-cd player me line in? <hr /></blockquote> Τα JVC SH-909 και SH-707 έχουν είσοδο line in στην πρόσοψή τους.
Absolut_D Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 giati den koitas kai gia kenwood.... exw egw ena edw kai 1 xrono paizei arketa kala (4x45) kai den xanei me tpt opou kai na pas opoio xwmatodromo kai na peraseis
Gabriel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 ʼσχετο,όλη η Nίκαια εδώ μαζεύτηκε? Το Kenwood είναι αρκετά καλό,αλλά από ότι λέει ο φίλος πάει για Alpine.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.