Dimitris_il_mix Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Πως κάνω Verify την κάρτα μου στο paypal όταν είναι προπληρωμήνη?? Που θα βρω δηλαδή τον τετραψήφιο κωδικό που ζητάει ??
macabre_sunsets Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ή θα πάρεις τηλέφωνο στην τράπεζα να σου τον πουν ή άμα έχεις web-banking μπορείς να τον δεις από εκεί. Η διαδικασία θέλει 3-4 μέρες νομίζω.
Dimitris_il_mix Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ή θα πάρεις τηλέφωνο στην τράπεζα να σου τον πουν ή άμα έχεις web-banking μπορείς να τον δεις από εκεί. Η διαδικασία θέλει 3-4 μέρες νομίζω. ευχαριστώ πολύ !!
vasilisga Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 πας και ζητας απο την τραπεζα τα στοιχεια αυτου που τρβηξε το 1.5€ απο τον λογ/μο σου (δηλαδη του paypal) και μετα εισαγεις τον 4ψηφιο κωδικο που αναγραφεται στα στοιχεια, στο site του paypal, σε 2-3 εργασιμες εχε γινει
CROM271 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Οταν εισαι verify πληρωνεις στο paypal μηνιαια συνδρομη?
Dimitris_il_mix Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ξέρετε αν μπορώ να κάνω αγορά στο ebay χωρίς να έχω κάνει την κάρτα μου verify ? ?
orck Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ξέρετε αν μπορώ να κάνω αγορά στο ebay χωρίς να έχω κάνει την κάρτα μου verify ? ? Ναι μπορεις, δεν εχω μια σαφη απαντηση ομως ποιο ειναι το οριο που μπορεις να χρησιμοποιησεις. Με την πιστοποιηση δεν χανεις ουτε το 1,5€, μολις βαλεις τον κωδικο αυτα τα 1,5€ τα χρησιμοποιης στην επομενη αγορα σου.
macabre_sunsets Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω είναι 100€ το όριο άμα δεν έχεις κάνει verify.
billakos_87 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 πηγα να κανω verify την καρτα μου στο pay pal και πατησα λαθος τον 4-ψηφιο κωδικο και μου ειπε οτι η καρτα μου απορριφθηκε. τωρα τι κανω?
Dimitris_il_mix Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Εχω λογαριασμό paypal και έχω βάλει τα στοιχεία μιας προπληρωμένης κάρτας η οποία είναι στο όνομα μου ! Γίνεται να προσθέσω και την προπληρωμένη κάρτα ενός φίλου μου ?? Πειράζει δηλαδή που ο λογαριασμός του paypal έχει τα δικά μου στοιχεία και γω θα βάλω μια κάρτα που είναι στο όνομα κάποιου άλλου ? ? Επίσης μου λέει "PayPal balance: €0.00 EUR " ! Πως βάζω λεφτά στο balance μου ?? (Έχω βάλει τα στοιχεία της κάρτας μου στο paypal. !)
censOred Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Για το paypal balnce μην ανησυχεις.και εγώ που εχω συνδεδεμενη την καρτα μου με το paypal εχω 0 στο balance (αυτό ειναι το φυσιολογικό),το οποιο balance νομιζω αναφερεται στο αν ας πουμε εχεις πουλήσει κατι και εχεις παρει τα λεφτα απο τον αγοραστη,για 2 μερες τα κραταει τα λεφτα το παυπαλ (ειναι διαδικτυακα χρήματα) και μετα μπαινουν στο λογαριασμό της τραπεζας σου.αν μπορει καποιος να εξηγησει καλυτερα be my guest,εγω θα ερμηνευα το balance σαν χρημα που ειναι ηλεκτρονικης μορφης(ελπιζω να μην λεω μπαρουφες) για την πρώτη σου ερωτηση φανταζομαι οτι δεν μπορείς να το κάνεις απο την στιγμή που το paypal ειναι προσωπικό,διαχειριζεται τους δικούς σου λογαριασμούς-καρτες. γιατι δεν λες τον φίλο σου να φτιάξει και αυτός ενα paypal account(τζαμπα είναι)
Dimitris_il_mix Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 για την πρώτη σου ερωτηση φανταζομαι οτι δεν μπορείς να το κάνεις απο την στιγμή που το paypal ειναι προσωπικό,διαχειριζεται τους δικούς σου λογαριασμούς-καρτες. γιατι δεν λες τον φίλο σου να φτιάξει και αυτός ενα paypal account(τζαμπα είναι) Υπάρχει επιλογή στο profile που λέει "add or edit credit card" .. μπορείς δηλαδή να βάλεις και άλλη κάρτα αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις άλλου ! Γιατι αν π.χ. γίνει κάποια αγορά απο ποια θα τραβήξει λεφτά ??
censOred Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει επιλογή στο profile που λέει "add or edit credit card" .. μπορείς δηλαδή να βάλεις και άλλη κάρτα αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις άλλου ! Γιατι αν π.χ. γίνει κάποια αγορά απο ποια θα τραβήξει λεφτά ?? Πρωτα απ'ολα ξαναλεω οτι ο λογαριασμός σου είναι προσωπικός.σου δίνει την δυνατότητα να προσθέσεις και αλλη καρτα μήπως εχει καρτες σε 2 διαφορετικές τράπεζες για παραδειγμα. και οταν έχει ς2 καρτες εγω για λιγο καιρό ειχα μια πειραως χρεωστική και μια προπληρωμενη της αττικής τοτε αναγκαστικά θέτεις καποια primary η default. εγω προτείνω το φιλαρακι σου να φτιάξει ενα δικό του ακαουντ στο παυπαλ.ή μπορείς να δοκιμασεις να προσθέσεις την δικιά του καρτα αλλα δεν νομίζω να σε αφήσει. εδω το ιδιο το paypal mου λεει Welcome george οταν μπαινω.σε εσενα τι θα λεει? p.s:ό,τι αλλο γουσταρεις ρωτα,εδω ειμαστε και εγω ολο απορίες εχω περι paypal και ebay.
Dimitris_il_mix Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 p.s:ό,τι αλλο γουσταρεις ρωτα,εδω ειμαστε και εγω ολο απορίες εχω περι paypal και ebay. Δώσε θάρρος στον χωριάτη !! Αν φτιάξει paypal ο φίλος μου δεν θα πειράζει που στο ebay θα έχω άλλα στοιχεία εγώ και άλλα το paypal που θα πληρώσω ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.