wgibson Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 μια ερωτησουλα παιδια ξερετε κατι τυπους που πνιγονται στις σημειωσεις καθε μερα και εχουν παντου ποστ ιτ και χαρτακια πασης φυσεως στις τσεπες τους? ειμαι και εγω ενας απο αυτους λοιπον μεχρι στιγμης εχω συγκεντωσει σε ενα μπλογκ οτι χρειαζομαι δηλαδη, τι ταινιες με "ενδιαφερουν" , λεφτα που εχω ξοδεψει και σε τι, τι παιχνιδια με "ενδιαφερουν" κλπ μεχρι τωρα καθε αναρτηση ειχε ενα θεμα εμπαινα κατευθειαν στο βλοg και πατωντας edit αλλαζα οτι ηθελα τωρα ομως οι αναρτησεις εχουν γινει πολλες και σκρολλαρω συχνα για να βρω αυτο που θελω γι αυτο θα προτιμουσα να τα βλεπω ολα σε "παραλληλη" διαταξη υπαρχει εναλλακτικη λυση? ?? αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι στο cloud ωστε να ειναι προσβασιμες απο παντου. υγ προσφατα εβαλα το gmailnotifier σε δυο υπολογιστες και βρηκα την υγεια μου, κατηργησα outlook κλπ, μηπως υπαρχει κατι αναλογο για σημειωσεις???
lexmark Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δοκιμασε το evernote αν σε βολεψει. www.evernote.com
wgibson Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 γραφτηκα στο evernote αλλα το περιβαλλον του δεν ξερω μου φανηκε δυσχρηστο και αργο και πριν απο λιγο μολις το τεσταρα και αργει πολυ μαλλον οχι ειδα το google notes αλλα θα ηθελα να το ενσωματωσω καπως στο gmail.... σε ευχαριστω
constantine-55 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 3M post it http://www.3m.com/us/office/postit/digital/digital_notes.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.