Προς το περιεχόμενο

Η κούκλα είναι εδώ!!!


LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν όπως ψιλοανέφερα κάπου αλλού η Epox 8RDA+ είναι εδώ, έτοιμη με όλα τα καλούδια πάνω της. Τα ΧΡ έχουν ήδη περαστεί και αυτή τη στιγμή κατεβάζω τους 2.0 drivers, το οποιο βέβαια sucks big time καθώς είναι 22ΜΒ και κάτι ψιλά και η κωλοσύνδεση κατεβάζει (όχι καντήλια) με 3KB. Benchies λογικά κάποια στιγμή απο σήμερα πιο αργά αν αντέξω και κάτσω ή αλλιώς αύριο. Μερικές παρατηρήσεις μόνο:

 

α) Το artwork του κουτιού είναι Ivic κοινώς μαμεί και δέρνει.

β) Το bios έχει π α π ά δ ε ς με κάτι ράσα ΝΑΑΑ με το συμπάθειο

γ) Διάβαζα εχτές οτι μερικές geforce4 έχουν παραδώσει πνεύμα οταν συνδέθηκαν με το 8RDA+ (τι άλλο θα ακούσουμε; μητρική με nvidia chipset να σκοτώνει κάρτα γραφικών με chip nvidia), οπότε συμβουλή σε μελλοντικούς κατόχους είναι να βρουν μια παλιά καρτούλα, να κάνουν αναβάθμιση του bios(για κάποιους λόγους που ακόμα δεν κατάλαβα το πρόβλημα ενδέχεται να παρουσιαστεί στην αρχικό bios version) και ύστερα να φορέσουν την GF4 τους.

δ) Το μεγάλο άγχος μου ήταν καταρχάς μην τυχόν και η SLK800 κάνει το core σαν τα μούτρα μου και μη τυχόν γίνει καμιά στραβή λόγω του παραπάνω προβλήματος. Ναι καλά καταλάβατε δε συνέβη τίποτα απο τα 2(αλλιώς βρε κουτά πως θα σας έγραφα)

ε) Τι να κάνω τώρα με τους κωλοdrivers. Βαριέμαι να περιμένω και προσπαθώ να βρω να γράψω. Μάλλον πετάγομαι να εγκαταστήσω το office.

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν ο υπολογιστής είναι και πάλι στην επιθυμητή του κατάσταση και άρχισα για λίγο πριν πάω να κοιμηθώ τα πειράματα. Ανέβασα το FSB μέχρι και τα 144 και απο κει πάνω έκανε reboot λίγο πριν αρχίσουν τα ΧΡ, οπότε άρχισα τις παναγίες επειδή η Gigabyte έφθανε μερικά MHz παραπάνω, μέχρι που θυμήθηκα το εξής: έχω ο βλάκας ακόμα το default vcore, οπότε και ηρέμησα. Πάω για ύπνο σε λίγο και δυστυχώς οι δοκιμές θα ξαναξεκινήσουν αύριο το απόγευμα.(κλαψ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σας keep posted. Αλλά όπως καταλαβαίνεις με έναν περίδρομο επιλογές δε μπορώ να βρω τη βέλτιστη λύση γρήγορα. Περιμένω και ένα stick Geil PC3500, θα ξεκλειδώσω και τον palomino. Έχω δουλειές με φούντες. Μέχρι στιγμής φτάνει τα 153 MHz με 1.9 Vcore. Δεν ξέρω η θερμοκρασία είναι ακόμα κάτω απο 45,να ναι καλά ο SLK αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ μεγάλη η αύξηση στο voltage 1,9V απο 1,75V (8,6%) και ψιλοκωλώνω να την κρατήσω εκεί. Την μνήμη καταφέρνω μέσω ενός περίδρομου απο dividers να την κρατώ περίπου στα 333MHz πάντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ερώτηση. Στο motherboard monitor τι βάζω για αισθητήρα θερμότητας; Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο καλύτερο πρόγραμμα ή εστω κάποιο εξειδικευμένο για Epox?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς το μύνημα σου το διαβάζω απο Καλαμάτα που χω έρθει για 10ήμερο. Την Epox την αφησα να φιλάει το σπίτι. Ελπίζω να μην καταλήξει να τη φυλάει κανας Αλβανός, μέχρι να ξανανέβω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Δυστυχώς το μύνημα σου το διαβάζω απο Καλαμάτα που χω έρθει για 10ήμερο. Την Epox την αφησα να φιλάει το σπίτι. Ελπίζω να μην καταλήξει να τη φυλάει κανας Αλβανός, μέχρι να ξανανέβω. <hr /></blockquote>

 

Ela re Kalamata city :P...ti kairo kanei ekei katw :P...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...