passenger57 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Θέλω ένα ισχυρό wifi router ( isdn γραμμη) για μία μεζονέτα μίας φίλης. Εϊναι δυόροφη + σοφίτα και θέλει να έχει ιντερνετ σε όλο τον χώρο της και στα μπαλκόνια/αυλή και στην σοφίτα.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο ρουτεράκι να κάνει σίγουρα την δουλεία της;
DDoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Τα Linksys, zyxel, draytek εχουν εξαιρετικο ασυρματο και ειναι και πολυ καλα routers
the_eye Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Απλά μπορεί να χρειαστείς πάνω από 1, διότι μπορεί να έχεις τυφλά σημεία από θέμα κάλυψης σήματος.
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 αμα ειναι 3 οροφοι ακομα και με mimo(πολλαπλες κεραιες απο ενα ρουτερ) η ακομα και με n ισως να μην παιξει.τους τοιχους τους περναει γιατι ειναι τουβλο τα πατωματα αμα ειναι μπετον με σιδερο μεσα δυσκολο εκτος αν εχει μεγαλο ανοιγμα λογω σκαλας η αμα πιανει απεξω απο το σπιτι που καπου κανει αντανακλαση.αλλιως θελει και repeater.η αλλη λυση θα ηταν καποιος access point πχ air live η linksys wrt με παραμετροποιημενο firmware που μπορει να ανεβασεις την ενταση του ασυρματου σε 300 και 200 mw αντι 100 νομιζω που ειναι τα κανονικα.οι καρτες καλο θα ηταν να ηταν pci με κεραια αλλα να μην ειναι χωμενα τα pc κατω απο γραφεια και βλεπει η καρτα τοιχο αλλιως usb με καποια προεκταση που θα κανει το stick να ειναι ψηλα.το ιδιο και το ρουτερ οσο πιοψηλα τοσο καλυτερα.και καλυτερα θα ηταν αμα δεν παρει repeater να βαλει τον ρουτερ στον ενδιαμεσο οροφο πχ πρωτο για να πιανει και το ισογειο και η σοφιτα.
Chemical Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το περιβάλον του δικο μου wifi lan ειναι περιπου το ιδιο, 2 οροφο κτιριο, το ρουτερ στον 1ο και ο δέκτης στο 2ο. Έχω δέκτη στο pc που ειναι στον 2ο ενα linksys usb με model No WUSB54GC, ο οποίος απλά δεν μοθ κάνει τη δουλειά. Εχώ και ενα λαπτοπ με wifi καρτα την intel Wifi Link 5100 η οποία ειναι εσωτερικα του λαπτοπ, και δουλεύει πολύ καλα, πίανει παντού το σημα και σε μεγάλο βαθμο. Η τελευταία καρτα δεν την βρηκα σε pci για το desktop, παρακαλώ προτείνεται μια καλή καρτα που να κάνει την δουλεια σε περιβάλλον σαν το δικό μου και του passenger. ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 δεν ειναι το να την βρεις για desktop μονο.ειναι το βασικο οτι παρολο που οι καρτες ειναι εσωτερικα στο laptop παιζουν καλυτερα.στο Usb σου απλα βαλε μια επεκταση 5 μετρη και φερε το Stick καπου που να βλεπει πιο κοντα στον ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.