Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Nokia N82

nan2009

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας το τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω προβλημα με το κινητο μου Ν82. οταν προσπαθω να συνδεθω με το ιντερνετ το κινητο κλεινει μονο του και οταν ξανανοιγει η μπαταρια αποφορτιζεται μενει με 1 γραμμη εστω και αν ο εχω φορτισει εκεινη την ημερα. το ιδιο μου κανει και οταν στελνω αρχεια με bluetooth.οταν το κανει αυτο η μπαταρια ζεσταινεται παρα πολυ. ξερει κανεις γιατι το ξανει.

• Moderators
Δημοσ.

Πιθανοτατα ειναι θεμα μπαταριας. Το εχεις αρκετο καιρο? Κανε του και ενα φορματ καλου κακου.

Δημοσ.

Oταν μπαινεις στο ιντερνετ ειναι σαν να παιρνεις τηλεφωνο. Αν στο κανει και οταν πας να παρεις τηλεφωνο τοτε ειναι 100% θεμα μπαταριας.

• Moderators
Δημοσ.

Τις εφαρμογες δεν μπορεις να τις κρατησεις με φορματ, αυτο ειναι και το νοημα του φορματ αλλωστε.

Τις επαφες μπορεις να τις κρατησεις με πολλους τροπους, ο ιδανικοτερος ειναι να πας στον τηλεφωνικο καταλογο, επιλογες, αντιγραφη επαφων στην καρτα μνημης. Εννοειται πως παιρνεις φωτος και οτιδηποτε αλλο εχεις στην μνημη της συσκευης γιατι μετα θα χαθουν! Εισαι σιγουρος πως κλεινεις ολες τις εφαρμογες και τον δεκτη για το ασυρματο οταν δεν τα χρειαζεσαι?

Με καποια επιφυλαξη, το φορματ γινεται αν πατησεις *#7340# στην οθονη αναμονης.

Δημοσ.

soft format: *#7780# (νομίζω επαναφέρονται οι ρυθμίζεις χωρίς να πειράζονται εικόνες, μνμτα κλτ)

Hard format: *#7370# (σβήνονται όλα.)

• Moderators
Δημοσ.
soft format: *#7780# (νομίζω επαναφέρονται οι ρυθμίζεις χωρίς να πειράζονται εικόνες, μνμτα κλτ)

Hard format: *#7370# (σβήνονται όλα.)

Σωστος ναι, εκανα λαθος ενα ψηφιο :o

Topic starter ακολουθησε το δευτερο, δηλαδη το hard format.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω εκανα format και μια ωραιοτατη διαμορφωση στην καρτα μνημης και φαινεται να δουλευεουν ολα καλα!!! Ελπιζω να μην παρουσιαστει ξανα το ιδιο προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...