nan2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 γεια σας το τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω προβλημα με το κινητο μου Ν82. οταν προσπαθω να συνδεθω με το ιντερνετ το κινητο κλεινει μονο του και οταν ξανανοιγει η μπαταρια αποφορτιζεται μενει με 1 γραμμη εστω και αν ο εχω φορτισει εκεινη την ημερα. το ιδιο μου κανει και οταν στελνω αρχεια με bluetooth.οταν το κανει αυτο η μπαταρια ζεσταινεται παρα πολυ. ξερει κανεις γιατι το ξανει.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Πιθανοτατα ειναι θεμα μπαταριας. Το εχεις αρκετο καιρο? Κανε του και ενα φορματ καλου κακου.
eko13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Oταν μπαινεις στο ιντερνετ ειναι σαν να παιρνεις τηλεφωνο. Αν στο κανει και οταν πας να παρεις τηλεφωνο τοτε ειναι 100% θεμα μπαταριας.
nan2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 οχι δεν το κανει οταν περνω τηλεφωνο και η μπαταρια ειναι καινουρια την αλλαξα για το ιδιο θεμα
nan2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 πως κανω format πρεπει να κρατησω τις εφαρμογες που εχω στο κινητο και στην καρτα
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Τις εφαρμογες δεν μπορεις να τις κρατησεις με φορματ, αυτο ειναι και το νοημα του φορματ αλλωστε. Τις επαφες μπορεις να τις κρατησεις με πολλους τροπους, ο ιδανικοτερος ειναι να πας στον τηλεφωνικο καταλογο, επιλογες, αντιγραφη επαφων στην καρτα μνημης. Εννοειται πως παιρνεις φωτος και οτιδηποτε αλλο εχεις στην μνημη της συσκευης γιατι μετα θα χαθουν! Εισαι σιγουρος πως κλεινεις ολες τις εφαρμογες και τον δεκτη για το ασυρματο οταν δεν τα χρειαζεσαι? Με καποια επιφυλαξη, το φορματ γινεται αν πατησεις *#7340# στην οθονη αναμονης.
CtrlFreak Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 soft format: *#7780# (νομίζω επαναφέρονται οι ρυθμίζεις χωρίς να πειράζονται εικόνες, μνμτα κλτ) Hard format: *#7370# (σβήνονται όλα.)
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 soft format: *#7780# (νομίζω επαναφέρονται οι ρυθμίζεις χωρίς να πειράζονται εικόνες, μνμτα κλτ)Hard format: *#7370# (σβήνονται όλα.) Σωστος ναι, εκανα λαθος ενα ψηφιο Topic starter ακολουθησε το δευτερο, δηλαδη το hard format.
nan2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Παιδια ευχαριστω εκανα format και μια ωραιοτατη διαμορφωση στην καρτα μνημης και φαινεται να δουλευεουν ολα καλα!!! Ελπιζω να μην παρουσιαστει ξανα το ιδιο προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.