Προς το περιεχόμενο

συνεχή restart

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To PC μέχρι προχθές άψογο παντού.

Εχθές καίγομαι στο Modern Warfare 2. με το που τελειώνει το level "on their own accord" και πάει να φορτώσει το επόμενο level το μηχάνημα κάνει restart. Αυτό έγινε πολλές φορές. Πίστεψα ότι έφτιαγαν οι catalyst 9.11 που έβαλα, οπότε έβαλα ξανά τους 9.9, τους 9.10, αλλά τίποτα. Μέσα στα win 7 64bit κανένα πρόβλημα.

Σήμερα τα ίδια με το NfS Shift. Το παιχνίδι ξεκινάει κανονικά, παίζω έναν αγώνα, αλλά με το που πάει να φορτώσει το επόμενο επίπεδο, άντε ξανά restart.

Την 4850 υποπτεύομαι. Εσείς;

Δημοσ.

Από τροφοδοτικό είσαι ΟΚ (εκτός κι αν είναι ελαττωματικό oslt).

Από θερμοκρασίες είσαι ΟΚ;

Κάνεις πλήρη απεγκατάσταση των οδηγών πριν από νέα εγκατάσταση;

Για software μου κάνει πάντως με μια πρόχειρη ματιά..

Δημοσ.

Τροφοδοτικό...τί να πω, δύσκολα. Αλλά το αφήνω για το τέλος, κάπως απίθανο το βλέπω.

Θερμοκρασίες ναι, ίδιες.

Ναι, πλήρης απεγκατάσταση, driver sweeper κτλ κτλ.

Ρεύμα γιατί να δώσω στις μνήμες, αφού τόσο καιρό δούλευε μια χαρά;

Το περίεργο (που με κάνει να φοβάμαι την κάρτα) είναι ότι το restart το κάνει πάντα όταν πάει να γυρίσει από το 3D (παιχνίδι) στο 2D (loading screen).

A, ξέχασα να σας πω, τώρα δεν μπουτάρει καν το PC! Βγάλσιμο από την πρίζα,βγάλσιμο της μπαταρίας του mobo, τίποτα.

Αύριο πρωί πρωί δοκιμή άλλης κάρτας και μετά βουρ για RMA. To τραγικό στην περίπτωσή μου είναι ότι δεν υπάρχει πια 4850 vapor-X στο Πλαίσιο.

Δημοσ.

Δεν είναι τραγικό το ότι δεν υπάρχει πλέον η συγκεκριμένη 4850 στο Πλαίσιο.

Αν σου κόψουν πιστωτικό στην αρχική τιμή σε βλέπω να παίρνεις κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Aν εχεις onboard gpu κανε ενα τεστ χωρις την 4850 πανω να δεις αν μπουταρει.

Να ευχεσαι να μην εχει εξατμισει και καμια μητρικη η vapor καθως εφευγε για τον αλλο κοσμο,αν εφυγε τελικα...

Δημοσ.

Δοκίμασα άλλες μνήμες, τροφοδοτικό, GPU. Τα ίδια. Έφυγε για το μαγαζί το μηχάνημα, για mobo το βλέπω.

Αλλά ας κάνω και μία ερώτηση ακόμη. Το UPS μου είναι ένα APC 650VA. Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι κάπως μικρό να προκαλεί καμμιά δυσλειτουργία;

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα driver και όχι hardware.

Αντίστοιχο πρόβλημα είχα με το warhead, αλλά στην δική μου περίπτωση έκανε shutdown.

Το πρόβλημα λύθηκε με update των driver της μητρικής.

Αν δεν πρόκειται για software, μάλλον τροφοδοτικό .. (?)

Δημοσ.
Κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα driver και όχι hardware.

Αντίστοιχο πρόβλημα είχα με το warhead, αλλά στην δική μου περίπτωση έκανε shutdown.

Το πρόβλημα λύθηκε με update των driver της μητρικής.

Αν δεν πρόκειται για software, μάλλον τροφοδοτικό .. (?)

Όντως, η ιστορία ξεκίνησε μόλις έβαλα τους 9.11. Αλλά παρά την πλήρη απεγκατάστασή τους, όταν έβαλα ξανά τους 9.10, τα προβλήματα παρέμειναν. Για το mobo δεν υπάρχει κάτι νεώτερο από αυτά που είχα. Ούτε τροφοδοτικό νομίζω, δοκίμασα και άλλο.

Και πώς εξηγείται ότι τώρα πια δεν ξεκινάει καθόλου;

Δημοσ.

Το reset εννοείται.

Μπα, το Asus δεν βγάζει τσιμουδιά.

Θυμάμαι το ωραίο μου MSI 975X, τί καλά που ήταν, με τα ledάκια του και τα όλα του!..

Δημοσ.

Μπα, το έδιωξα.

Υπάρχει βέβαια και η γνωστή περίπτωση το PC να πάρει εμπρός στα τελείως ξαφνικά και εγώ να γίνω ρόμπα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...