dimitris212 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, έχω φτιάξει στο excel μια συνάρτηση που θα την χρειαστώ πολλές πολλές φορές στο ίδιο εξελόφυλλο, αυτό που θέλω να κάνω είναι να κλειδώσω την συνάρτηση για να μην πειραχτεί καταλάθος και να μπορώ εφ όσον την κλειδώσω να την κάνω copy paste σε άλλα σημεία του excel. Υπάρχει καμια λύση?
alexrho Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θες. Θες να ορίσεις σταθερές μεταβλητές?
kostpap Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, έχω φτιάξει στο excel μια συνάρτηση που θα την χρειαστώ πολλές πολλές φορές στο ίδιο εξελόφυλλο, αυτό που θέλω να κάνω είναι να κλειδώσω την συνάρτηση για να μην πειραχτεί καταλάθος και να μπορώ εφ όσον την κλειδώσω να την κάνω copy paste σε άλλα σημεία του excel. Υπάρχει καμια λύση? Κλικ στην πάνω αριστερή γωνία ώστε να επιλεχθούν όλα τα κελιά. Δεξί κλικ σε οποιοδήποτε κελί. Επέλεξε μορφοποίηση κελιών. Καρτέλα προστασία, αποτσεκάρισε το κλειδωμένο. Δεξί κλικ στο κελί που έχει τον τύπο και με τον παραπάνω τρόπο τσεκάρισε το κλειδωμένο. Εργαλεία, Προστασία, Προστασία φύλλου. Τσεκάρισε όλες τις επιλογές. Είσαι έτοιμος.
dimitris212 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Είμαστε πολύ κοντά στην λύση, οκ το κλειδώνω όλα καλά, αλλά αυτήν την ίδια την συνάρτηση (που είναι στο κελί) θα την χρειάζομαι ξανά και ξανά δεν μπορώ να την κάνω copy paste κλειδωμένη?
dimitris212 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Γίνεται να διατηρεί σε copy paste τα κλειδωμένα κελιά?? ή το άλλο που μπορώ να σκεφτώ αν γίνεται, όταν επιλέγω κάποια κελιά και τα κάνω map, αν πάω σε άλλα κελιά κάπως να του λέω να μου εμφανίσει και εκεί το map. Γίνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.