Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση σε laptop απο vista -> 7

nikolasR200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα aspire 5920g t8100 processor 3gb ram κλπ..

Έχω εγκατεστημένα τα vista home premium 32bit και από το msdnaa έχω την επιλογή να βάλω είτε τα 7 professional x86 είτε τα x64

Ενδεχομένως αν πάω για τα 32bitα να είναι αρκετή μόνο η αναβάθμιση, ωστόσο αν πάω για τα 64bit θα χρειαστεί clean install..τι να προτιμήσω?

αξίζει η διαφορά στα 64bit? όσοι τα έχουν δοκιμάσει..

Δημοσ.

Απ'ότι διάβαζα και σε άλλα thread μάλλον η 64bit έκδοση θα ναι σπατάλη πόρων αν δεν έχω σκοπό να τρέξω εφαρμογές αποκλειστικά 64bit που ούτως ή άλλως, δεν έχω..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μα τι είναι αυτά που ρωτάς. θες το φτηνό να κάνει και για το ακριβό?

πες μου τώρα ΤΙ τα θες τα ultimate, ούτε branch cache ούτε bitlocker θα δουλεύεις. σε όλα μα όλα τα άλλα είναι σα τα pro.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω ένα λαπτοπ Turbox με Vista Home premium GR

Μπορώνα κάνω αναβάθμιση σε 7 Ultimate ENG?

Δε θέλω να κάνω clean install γιατί έχω κάποιο προγράμματα που δύσκολα να ξαναβρώ

Δημοσ.
Έχω ένα λαπτοπ Turbox με Vista Home premium

Μπορω να κανω αναβαθμιση σε 7 Ultimate?

Όχι!!:P

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Ναι. "Βρώμικα", αλλά ναι. Κατεβάζεις το Vistalizator και language pack English, το εγκαθιστάς και το ορίζεις ως default και μετά περνάς από πάνω τα 7.

Το έχω κάνει 2 φορές.

Δημοσ.
Ναι. "Βρώμικα", αλλά ναι. Κατεβάζεις το Vistalizator και language pack English, το εγκαθιστάς και το ορίζεις ως default και μετά περνάς από πάνω τα 7.

Το έχω κάνει 2 φορές.

Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά

Πέτυχε !

Δημοσ.

έχω τα vista business 32 bit (αυθεντικά) και μάλλον έχει φτασει η ώρα για Format (σερνεται)

λέω να περάσω τα windows 7 (όχι αυθεντικά)

θα είναι καλύτερα? , θα έχω προβλημα επειδη δεν είναι αυθεντικά? θα κάνει update απο ιντερνετ ή δεν χρειάζεται?

και αν ναί για windows 7, ποια έκδοση να βάλω είναι 4πύρηνος με 2gb ram

έχω βρει αυτή

Microsoft Windows 7 32 Bit Ultimate Retail (ΕΛΛΗΝΙΚΑ )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...