nodreams.ct Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία! Κάνω βόλτες στην γειτονιά μου (Χαλάνδρι) και βλέπω τα στολισμένα σπίτια.. Ως εδώ καλά, έλα όμως που υπάχουν ΥΠΕΡστολισμένα σπίτια ή αλλιώς "-Αγάπη μου ο γείτονας έβαλε πιο πολλά φωτάκια από μας!" -Α τον Π@@στη, τώρα θα του δείξω εγώ, πιάσε μου την σκάλα" Ο παραπάνω διαλογος επανάλαμβάνεται σε κάθε σπίτι με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ολόκληροι καρναβαλοδρομοι.. Είναι απίστευτο το ότι ο άλλος μτατρέπει το σπίτι του σε λουνα παρκ και του αρέσει κιόλας.. Ο νεοπλουτισμός, η κιτσαρία, η επίδειξη σε όλο της το μεγαλείο.. Αγ. Βασίλιδες που αναβοσβήνουν, αστεράκια,έλκθηθρα,αερόστατα(!),φωτάκια με χίλια δυο χρώματα κτλ, όλα στο ίδιο μπαλκόνι. Με κάτι φίλους έχουμε θεσπίσει τον θεσμό του "χριστουγεννιάτικου καρνάβαλου" και γυρνάμε τα σπίτια βάζοντας βαθμολογίες.. Η φετινή μάχη προβλέπεται δύσκολη! ..κλείνω εδώ. παώ να βοηθήσω την μάνα μου να βάλει κάτι φωτάκια στην αυλή! :p
paravatis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 re file nodreams sto myalo mou eisai!! pragmatika re paidia einai teleios trisathlio afto to pragma... akoma kai i mana mou ithele na valoume foteinous Ai-Vassilides ston kipo!!! "diladi giati o tade exei valei tooosa fotakia ki emeis mono 2 seires?" mou leei... eftyxos tis to kopsame me ton patera kai iremise... ego tha sas proteina sta 3 spitia nikites na kanete doro lampakia kai na tous enimerosete gia to vraveio kai to diagonismo sas... na doume tou xronou ti tha kanoun.. filika PS pao na voithiso ki ego ti mana mou na valoume 23 foteina asteria kai 56 seires me lampakia sto mpalkoni giati i apo pano mas perase...
DeCoN Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXa Me elyses sta gelia Exei tosh plaka to poso karagiozhdes einai merikoi an8rwpoi!!!!!! Just sit back, light it up and enjoy , an petyxeis kai kanenan tous ston khpo kan'tou kana xabale na deis pou 8igontai kiolaaas ta ka8hsterhmena !!!
bandito Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Αλλοι βάζουν και κάτι μαλακίες που τραγουδάνε μονοφωνικά το Jingle Bells. Όλο τα βράδυ ακούω ένα ringtone στα αυτιά μου.
Fozzy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Re paides koularete ligo mhn ta pernete ola toso strava... Ntaxei de lew einai malakia na antagwnizetai o kathenas me ton dipla/apenanti/apo panw gia to poios exei ton kalytero stolismo kai ta perissotera fotakia, alla an den stolize KANEIS TIPOTA tha katalavename oti hrthan xristougena? Eleos...
hyper Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Fozzy I agree! Einai ola sto pneuma twn X-mas! Twra 8a mou peis poio pneuma, ola einai gia na poulan ta magazia, dhladh totally emporikos skopos... Alla den einai etsi, oxi apolytws toulaxiston! Yparxoun kapoioi an8rwpoi, oi mikroi mas filoi, pou xairontai m'auta, 8ymhsou ton eayto sou sthn hlikia tous...
DeCoN Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Fozzy me apogohteveis Ta xristougenna den einai sta lampakia... An den mporeis na ta nioseis sthn kardia sou (how sweet ) Sthn telikh koita ena hmerologio, kai an esy 8es na ta katalabaineis sto spiti sou, kan'to mesa, h estw diakritika!! Egw koimamai me to patzouri anoixto gia na me ksypnaei to fws to prwi, oxi gia na me gavonoun ollh nyxta oi systixies apo lampionia pou kremase o blakas o apenanti apo ton 3o ws ton 1o se sxhma dentrou, oute exw oreksh na akouw 24/7 to jingle bells monofonika!!! Egw bebaia eimai teleiws mizeros se afta ta 8emata, sixainomai oles tis epoxes eortwn, ollh afth thn epibeblhmenh, bebiasmenh kai ypokritikh eortopa8eia... dld. ti skata, prepei sonei kai kala na giortazoume twra? Shmera molis ebgala apo mia sakoula ena dentraki opws htan apo perysi me ta lampakia tou kai kati kremasta dwrakia, isa isa gia na mh mas krazoun oi kalesmenoi... E, 8a katsei eksw mexri to pasxa pou 8a arxisoun pali na krazoun oi kalesmenoi...
as223 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Εγω απο την αλλη στο σπιτι μου (το φοιτητικο) δεν εβαλα απολυτως τιποτε, εκτος απο 3 αρκουδακια απο τα Goody's :) τα οποια ομως θα μεινουν και μετα τα Χριστουγεννα!
Jastonas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 paidia, egw ta goustarw karga auta. 8a 8ela na kanw trelo stolismo sto spiti mou. oxi yperboliko bebaia k kakogousto, alla oute apla 1 lampaki h enan agio basilh k teleiwsame. ta goustarw ta xmas k ton stolismo tous to kako einai auto pou lete se merikous "o yperbolikos stolismos" k autos o antagwnismos.. ti ahdia.... anyway, isws exw kollhsei apo kanada k ekswteriko pou exw paei genikotera, k mou arese poly o stolismos ekei pera.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Απλά ήρθε και στα μέρη μας η αμερικάνικη μόδα...
Cristina Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Πριν από 2 εβδομαδες περίπου πηγαινα σε μια φίλη μαζι με μια άλλη φίλη... Μέεεεεεετρα μακρυά μου λέει: "Τα βλέπεις εκείιιιινα εκεί τα φώτα;" Της απαντώ πως ναι και την ρωτώ γιατί... Δεν μου απάντησε και απλώς γέλασε!?!? 3-4 λεπτά μετά, βρισκόμασταν μπροστά στο ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ! Όταν μπήκα στο σπίτι, με δυσκολία κρατήθηκα να μην την προσβάλλω... Μα την ρώτησα πόσο χρόνο της πήρε για να το στολίσει. Και μου απάντησε, μία εβδομάδα! Σύνολο ωρών, 48!!! ΗΜΑΡΤΟΝ! Είχε φωταγωγήσει ολόκληρη γειτονιά! 'Ενας άλλος πάλι, δεν είχε κανει υπερβολή μεν, αλλά αν είναι ποτέ δυνατόν, είχε σακρφαλώσει στα κεραμίδια και από πλευρά σε πλευρά του σπιτιού του, είχε βάλει λαμπιόνια, μέχρι και στην καμινάδα!!! Εγώ πάλι, επιδή κατά την μετακόμηση που έκανα προσφάτως, έχασα τα στολίδια μου (...), στόλισα το "δεντράκι" μου με τα αρκουδάκια μου και με τα αρκουδάκια της Coca Cola Όσο για λαμπιόνια... δεν έχωωωωω!!! :snif: :uuuaaa: :klaaaps:
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 geitona nodreams.ct elpizo na mi les gia to diko mou spiti xalandri city ee ? ego konta stin plateia kennenty ! U ?
nodreams.ct Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Και γω το ελπίζω.. :grin: :grin: :grin: Κόντά είμαστε, εγώ μένω πίσω από το γήπεδο του απόλλωνα σύνορα με κάτω χαλάνδρι. P.S.1 Αυτό με την μουσικούλα είναι πραγματικά πολύ σπαστικό !!! P.S.2 Δεν λέω να μην στολίζουμε τα σπίτια μας, αλλά να γίνεται με μέτρο, να κάνουμε και λίγη οικονομία στο ρεύμα :p
dim_b Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Cristina:</font><hr> 'Ενας άλλος πάλι, δεν είχε κανει υπερβολή μεν, αλλά αν είναι ποτέ δυνατόν, είχε σακρφαλώσει στα κεραμίδια και από πλευρά σε πλευρά του σπιτιού του, είχε βάλει λαμπιόνια, μέχρι και στην καμινάδα!!! <hr /></blockquote> Καλά, αυτό το είδε σε ταινία. Το National Lampoon's Christmas Vacation αν δεν κάνω λάθος. :D
daimonas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 ...Και σκεφτείτε την τραγικότητα πως άλλοι πεθαίνουν επειδή δεν έχουν να φάνε και οι μαλάκες ανταγωνίζονται στα φωτάκια...Ανάθεμα και αν κατάλαβαν ποτέ την έννοια αυτών των γιορτών ανάθεμα και αν ποτέ την καταλάβουν..Έχω βαρεθεί να υπάρχουν μαλάκες τέτοιου είδους γύρω μου και να αναγκάζομαι να συνυπάρχω με τέτοιους κουφιοκέφαλους που λυπάμαι να τους τσακίσω και στο ξύλο βέβαια.Σιχαίνομαι που ένα ολόκληρο σύστημα εξυπηρετεί τα μεγαλοσυμφέροντα και οι σαχλοκόλακες της εξουσίας ωθούν με τον τρόπο τους (ελάτε Γιάννενα να δείτε πόσα λαμπάκια έχει βάλει ο Δήμαρχος στα δέντρα...άπειρα που αν το κόστος μόνο της κατανάλωσης πήγαινε σε σοβαρότερα θέματα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα) στην διαιώνιση της βλακείας, της οκνηρίας, του εμετικού εντυπωσιασμού, της σαθρής επιφανειακής αντίληψης, της μηδαμινής κρίσης, της ψευτοκουλτούρας, των φτηνών και απάνθρωπων πελατειακών σχέσεων και της ιδιοτέλειας.Εμπορευματοποίηση του πόνου, εμπορευματοποίηση της ανθρώπινης ψυχής, εμπορευματοποίηση της ανθρώπινης αξίας.Παιδάκια πεινάνε επειδή υπάρχουν βλάκες που επωμίζονται την υπεραξία της εργασίας του καθενός για πάρτυ τους.Και οι βλάκες ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να κρεμάνε φωτάκια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.