Προς το περιεχόμενο

Dead Space 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ δεν είχα "τρομάξει" τόσο.

Πιο πολύ με κράταγε στην τσίτα το πρώτο, αλλά στο 2ο πάλι, επειδή είμουν πιο relaxed πέθανα περισσότερες φορές. :P (καταραμένο Pack)

Αλλά όπως είχα πει, βράδυ, σε συγκεκριμένο σημείο άφησα το παιχνίδι γιατί περίμενα ότι δεν θα κοιμάμαι μετά.

*δεν το βάζω όλο λόγω spoilers*

"Well, go on Isaac. Don't be shy."

Μπρρρρ!

Δημοσ.

καλή ατμόσφαιρα αλλά όχι και τόσο πολύ τρομαχτικό...

για παίξτε(αυτοί που δεν τα έχουν δοκιμάσει) κανά παλιό aliens vs predator...

κλειστά φώτα, ακουστικά και βράδυ..επίσηςς αν και διαφορετικού είδους το amnesia..

τέλος πολύ κλειστοφοβική ατμόσφαιρα για μένα είχε και το doom3

Δημοσ.

Κι εγω στο 1 πιο πολυ ημουν στη τσιτα.. Ας μην πω για τα fear, πληκτρολογια και ποντικια στον αερα εφευγαν.. :P

Οντως, σαν το doom3, κανενα μα κανενα.. Iσως το doom4 με το καλο! ^_^

Δημοσ.

Κι εγω στο 1 πιο πολυ ημουν στη τσιτα.. Ας μην πω για τα fear, πληκτρολογια και ποντικια στον αερα εφευγαν.. :P

Περισσότερο είναι ο ήχος και η ατμόσφαιρα που σε έχει στην τσίτα παρά αυτά τα ζόμπι.Doom 3 και quake 4 που τα έχω τελειώσει μετά απο τη μέση πετάγονταν τέρατα απο το πουθενα.Αλλα παρότι ήμουν μικρότερος τι να κάνει το συστηματάκι με τα 2 ηχειάκια.Δηλαδή για να τρομάξεις κάποιος χρειάζεται κλειστά φώτα καλό σύστημα 5,1 και μεγάλη tv να κάθεται και κοντά.Εκει θα τα δει όλα.

Δημοσ.

Εγώ είχα ξεκινήσει το Dead Space 1 μέρα μεσημέρι και το ένα τέταρτο που ασχολήθηκα, βαρούσε υπερωρίες η χέστρα. Να παίξουμε να χαλαρώσουμε είπαμε, όχι να πάμε από καρδιά ( ή από χέσιμο :P) πρίν τα 30 μας :fear:

Δημοσ.

Εγώ είχα ξεκινήσει το 1 μέρα μεσημέρι και το ένα τέταρτο που ασχολήθηκα, βαρούσε υπερωρίες η χέστρα. Να παίξουμε να χαλαρώσουμε είπαμε, όχι να πάμε από καρδιά ( ή από χέσιμο :P) πρίν τα 30 μας :fear:

Μια χαρά σε βρίσκω.Μεσημεράκι και χωρίς φωνή παλεύεται πιστεύω.Εγώ χωρίς να ξέρω τίποτα 11 το βράδυ ξεκινάω να το παίξω στο πρώτο 5λεπτο λεω τι διάολο γίνεται παντού πετάγοταν τέρατα.Μόνο για καρδιακούς το παιχνιδάκι λέμε...

Δημοσ.
Κ

Γι'αυτό κι εγώ από ένα σημείο και μετά είχα βάλει cheat για να μην πεθαίνω και από κει πέρα χαλαρααααά μόνο μια φορά πετάχτηκα από τη καρέκλα που μου πετάχτηκε ένα τέρας ξαφνικά :-D

• Moderators
Δημοσ.

Γι'αυτό κι εγώ από ένα σημείο και μετά είχα βάλει cheat για να μην πεθαίνω και από κει πέρα χαλαρααααά μόνο μια φορά πετάχτηκα από τη καρέκλα που μου πετάχτηκε ένα τέρας ξαφνικά :-D

Μπουυυυυ!

Δεν παίζονται αυτά με cheats βρε. :P

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη cheat-ιά ήταν το duct tape mod που σου έδινε τον φακό παράλληλα με το όπλο.

εγώ το τερμάτισα χωρίς αυτό αλλά γενικά ήταν λαλακία που τα είχε ξεχωριστά έτσι και αλλιώς..

απο ατμόσφαιρα πάντως τα έσπαγε

Δημοσ.

Εκεί ήταν η μαγκιά.

Βλέπεις σκοτεινό δωμάτιο και δέν ξέρεις πώς θα μπείς.Με τον φακό είσαι ουσιαστικά άοπλος και με όπλο κυριολεκτικά τυφλός,με το μόνο reference που έχεις σάν στόχο τα κόκκινα μάτια απο το τέρας ή καμιά μπάλα φωτιας που θα πετάξει.

Δημοσ.

Έκανα την καρδιά μου πέτρα, αγόρασα καινούργια babylino και το ξεκίνησα. 3 φορές έκανα quit στα γρήγορα και την τέταρτη το προχώρησα.

Αν το προχωρήσεις λίγο και το συνηθίσεις, μετά παλεύεται, αλλά το θέμα είναι πώς συνηθίζεις να χέζεσαι στα πόδια σου :P

Anyway, δεν είναι τα τέρατα που σε τρομάζουν, είναι η εκπληκτική ατμόσφαιρα και το γεγονός ότι δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει.

Δημοσ.

Μία βοήθεια. Πώς μετακινώ αντικείμενα μέσω του Kinesis? Κάνω target, πατάω C για να το ενεργοποιήσω αλλά μετά δεν ξέρω τι να κάνω και έχω κολλήσει σε ένα σημείο εξαιτίας αυτού.

Δημοσ.

Πατάς το αντίστοιχο πλήκτρο μία φορά όχι συνεχόμενα, πιάνεται το αντικείμενο και άμα ξαναπατήσεις το πλήκτρο απλά το αφήνει, ενώ αν πατήσεις το πλήκτρο που πυροβολάς το πετάει μακριά.

Δημοσ.

Με το C που ενεργοποιείται το Kinesis δεν πιάνεται πάντως το αντικείμενο... Απλώς μπλεδιάζει και μετά δεν μπορώ να κάνω τπτ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...