kostacurtas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=nJGj4h8AY7U&feature=player_embedded
kostacurtas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν θα βγει το demo και για pc? Όχι, σύμφωνα με την EA δεν θα κυκλοφορήσει PC demo.
OROKUSAKI Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Όχι, σύμφωνα με την EA δεν θα κυκλοφορήσει PC demo. Μετα ομως μην τολμησουν να παραπονεεθουν για την πειρατεια στο pc αφου με αυτο που κανουν ενθαρυνουν την πειρατεια!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μετα ομως μην τολμησουν να παραπονεεθουν για την πειρατεια στο pc αφου με αυτο που κανουν ενθαρυνουν την πειρατεια! Πως ακριβως ενθαρυνεται η πειρατεια με την μη κυκλοφορια pc demo?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί σου λέει ο υποψήφιος αγοραστής, <<καλύτερα να το κατεβάσω μην δώσω χρήματα και το game είναι μούφα>>
nikosblade Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Πως ακριβως ενθαρυνεται η πειρατεια με την μη κυκλοφορια pc demo? Ειναι φαση δικαιολογιας οπως στις τσοντες με τον Γκουσγκουνη. "Γυναικα εφτιαξες Φαγητο?"- "οχι" "Ε θα σε ΜΑΜΗΣΩ" Δεν εχει demo to ds2? Νταξ θα το παρω απο το μπαρμπα για αρχη για να δω τι λεει, θα το τερματισω και μετα θα κανω σχολιο και για το τι με χαλασε και ολας. Φυσικα, Αφου επαιξες το "demo" του μπαρμπα μεχρι τον τερματισμο, εχεις ξεχασει και ολας την αγορα του.
Bigi444444 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ε τότε τι το βάζουμε στο pc section βρε παιδιά; Προσωπικά πάντως δε μου καίγεται καρφί για το παιχνίδι.Και το πρωτο το βρήκα εντελώς αδιάφορο και μέτριο.Τέσπα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα μου άρεσε πολύ το πρώτο. Οκ, είχε πολύ shooting, αλλά από γραφικά, ατμόσφαιρα και κυρίως ήχο, ήταν πολύ καλό.
outlaw star Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα μου άρεσε πολύ το πρώτο. Οκ, είχε πολύ shooting, αλλά από γραφικά, ατμόσφαιρα και κυρίως ήχο, ήταν πολύ καλό. θα συμφωνήσω το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό..και σε σχέση με άλλα του είδους που είχαν βγει το τελευταίο καιρό πχ τα resident evil για εμένα πολύ ανώτερο
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχώς μόνο εμφάνιση είχε το πρώτο, γιατί από gameplay ήταν Τζούλια Αλεξανδράτου in new adventures @ deep space (δεν καταλάβαινε τίποτα)
outlaw star Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχώς μόνο εμφάνιση είχε το πρώτο, γιατί από gameplay ήταν Τζούλια Αλεξανδράτου in new adventures @ deep space (δεν καταλάβαινε τίποτα) σεβαστή η άποψή σου αλλά διαφωνώ πλήρως.. για μένα το παιχνίδι ήταν πολύ καλό
ikaruga24 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ηταν (και ειναι) πραγματι πολυ καλο. Ειναι ενα ακομα classic στα survival horror παιχνιδια. Το δευτερο δεν βλεπω να το πετυχαινει αυτο γιατι αλλαζει "ψυχολογια". Το γυρναει περισσοτερο στο action και σε περισσοτερο gore. Το καταλαβαινεις τοσο απο τον τροπο που προμοταρουνε το παιχνιδι οσο και απο το ολο metal-gear-Raiden σκηνικο με τη στολη που βλεπεις. Βλεπεις στην εταιρια του Isaac καποιος προμοταρετε απο απλο miner σε all-out kick ass black ops motherbuzzer σε τετοιο βαθμο που ειναι τοσο cool που χρησιμοποιει και παλι τα εργαλεια των miners για να κανει τη δουλεια. Ελεος δηλαδη με τα αμερικανακια...
DimAslan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Το πρώτο ήταν 3rd person ή θυμάμαι λάθος; Τί βλακεία κι αυτή με τα τρίτου προσώπου... Πώς να παίξεις ρε γμτ...
OROKUSAKI Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 ανακοινωθηκαν οι απαιτησεις του dead space 2! http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/4563312.page οπως βλεπετε ειναι πολυ χαμηλες για τα σημερινα δεδομενα και αυτο ειναι πολυ καλο αφου τα περισσοτερα pc θα μπορουν να το παιξουν σε max settings!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα