JohnVani18 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Παιδιά το παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά! Έπαιξα καμιά ωρίτσα χθές και πορώθηκα. Αν με το καλό βγεί και Steam, σίγουρη αγορά απο 'μένα. edit: http://store.steampowered.com/app/233270/
gavros10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Τεχνικες του '80 στο μελλον; Λιγο κιτς ακουγεται αλλα δεν γ@μ!εται εχουμε παιξει και χειροτερα Επεξ/σία 12 Απριλίου 2013 από gavros10
qsis Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Τεχνικες του '80 στο μελλον; Λιγο κιτς ακουγεται αλλα δεν γ@μ!εται εχουμε παιξει και χειροτερα. Βασικα περιμενα να ειναι 2-3 ωρες το πολυ αλλα απο οτι καταλαβαινω πρεπει να ειναι περιπου 9 ωρες+ αν το δεις θα αλλάξεις γνώμη τολμώ να πω ( και ας ξέρω ότι θα τα ακούσω) ότι το βρίσκω πιο συναρπαστικό από το bioshock αυτή τη στιγμή που μιλάμε πιο πολύ ανυπομονώ να παίξω αυτό, παρά το άλλο..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Retro parody for the win, ε; 1
qsis Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 τα σπάει λέμε, από το πουθενά κιόλας Και όταν κάτι τα σπάει χωρίς να το περιμένω εγώ προσωπικά ενθουσιάζομαι κάπως παραπάνω 1
ADHD Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Οποιος πηρε AMD καρτα με το never settle το εχει τζαμπε (ακομα και 7770) http://blogs.amd.com/play/2013/04/11/fc3bd-nsr/ Επισης οπως φαινεται το εχει φερει ο θειος ηδη..
Athanasios2104 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μια χαρά είναι.Θετικότατη πρώτη εντύπωση. lol, είδα το 15-λεπτό gameplay στο IGN σήμερα και νόμιζα ήτανε αργοπορημένο πρωταπριλιάτικο το θέμα είναι όμως ότι όντως, φαίνεται pure fun. To FC3 προσωπικά με άφησε αδιάφορο, όχι γιατί είναι μάπα σαν παιχνίδι, άλλα πιο πολύ μου αρέσουν τα sci-fi, άλλα αυτό φαίνεται ό,τι πρέπει και το IGN gameplay που ανέφερα: http://www.youtube.com/watch?v=jZUueizrR0A ΥΓ: το σχόλιό τους νομίζω (στο 6:10) είναι 100% on spot: - ...(this looks like if) towards the end of FC3, a programmer went home for the weekend, possibly got really really high - yeah, took a lot of drugs that probably he shouldn't be taking - and started programming this for fun, and then on Monday showed that to someone and they went "Oh my God, this is amazin" 3
ssns Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Καλησπερα παιδια.σημερα επαιξα το far cry και εγω και μ αρεσε αρκετα.Πολυ καλα γραφικα και ξαφνιαστηκα που δεν το σηκωνε η καρτα μου στο high τουλαχιστον.Με τι καρτα γραφικων θα μπορουσε κανεις να παιξει foul γραφικα? Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
spirosd2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Εγω στο high το τρέχω μια χαρα και νομίζω έχω χειρότερη κάρτα απο εσενα
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Εξαρτάται κι απ' την ανάλυση στην οποία παίζεις. Και πάλι όμως, αν με το full εννοείς και full Anti Aliasing, δύσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα