Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τεχνικες του '80 στο μελλον; Λιγο κιτς ακουγεται αλλα δεν γ@μ!εται εχουμε παιξει και χειροτερα

Επεξ/σία από gavros10
Δημοσ.

Τεχνικες του '80 στο μελλον; Λιγο κιτς ακουγεται αλλα δεν γ@μ!εται εχουμε παιξει και χειροτερα. Βασικα περιμενα να ειναι 2-3 ωρες το πολυ αλλα απο οτι καταλαβαινω πρεπει να ειναι περιπου 9 ωρες+

αν το δεις θα αλλάξεις γνώμη

τολμώ να πω ( και ας ξέρω ότι θα τα ακούσω) ότι το βρίσκω πιο συναρπαστικό από το bioshock αυτή τη στιγμή που μιλάμε

πιο πολύ ανυπομονώ να παίξω αυτό, παρά το άλλο..

Δημοσ.

τα σπάει λέμε, από το πουθενά κιόλας

Και όταν κάτι τα σπάει χωρίς να το περιμένω εγώ προσωπικά ενθουσιάζομαι κάπως παραπάνω :P

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι.Θετικότατη πρώτη εντύπωση.

lol, είδα το 15-λεπτό gameplay στο IGN σήμερα και νόμιζα ήτανε αργοπορημένο πρωταπριλιάτικο

το θέμα είναι όμως ότι όντως, φαίνεται pure fun. To FC3 προσωπικά με άφησε αδιάφορο, όχι γιατί είναι μάπα σαν παιχνίδι, άλλα πιο πολύ μου αρέσουν τα sci-fi, άλλα αυτό φαίνεται ό,τι πρέπει  B)

και το IGN gameplay που ανέφερα:

http://www.youtube.com/watch?v=jZUueizrR0A

ΥΓ: το σχόλιό τους νομίζω (στο 6:10) είναι 100% on spot:

- ...(this looks like if) towards the end of FC3, a programmer went home for the weekend, possibly got really really high

- yeah, took a lot of drugs that probably he shouldn't be taking

- and started programming this for fun, and then on Monday showed that to someone and they went "Oh my God, this is amazin"

:D

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.σημερα επαιξα το far cry και εγω και μ αρεσε αρκετα.Πολυ καλα γραφικα και ξαφνιαστηκα που δεν το σηκωνε η καρτα μου στο high τουλαχιστον.Με τι καρτα γραφικων θα μπορουσε κανεις να παιξει foul γραφικα?

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...