Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το τερμάτισα μέσα στο Σ/Κ. Το καλύτερο sandbox FPS μέχρι στιγμής για μένα. Μπράβο στη Ubi που διόρθωσε πολλά από το FC2. Εξαιρετικός τεχνικός τομέας-PC port, πολύ διασκεδαστικό το gunplay και η ιστορία άνω του μετρίου. Αρνητικό τα ξενέρωτα boss fights καθώς και τα side missions που γινόντουσαν επαναλαμβόμενα αλλά συμβαίνει σε όλα τα sandbox. Οι πρώτες ώρες επίσης που δεν έχεις χώρο για όπλα-λεφτά-inventory είναι κάπως κουραστικές αλλά ευτυχώς το ξεπερνάς γρήγορα. 

Σύντομα θα πιάσω και το Blood Dragon.

• Like 1
Δημοσ.

Πρόβλημα με Far Cry 3

Χαιρετώ την ομάδα!!! Έχω πρόβλημα σοβαρό! Έχω πάρει το Far Cry 3 μέσω steam(το έχω από τα Χριστούγεννα, αλλά έπαιξε και μια φάση πανελλήνιες και δεν είχα χρόνο να μπω) και κάθε φορά που τελειώνει ένα online από quick match, μου βγάζει error ότι το Far Cry 3 σταμάτησε να λειτουργεί κι ενώ του πατάω να κάνει έλεγχο δεν βγάζει τίποτα!!!!
Έκανα το κλασσικό uninstall και ξανά από την αρχή αλλά το πρόβλημα παρέμεινε!!!
Μπορείτε να με βοηθήσετε;;;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

δεν εχει καμια σχεση με το 1 κ το 2!!μπορεις να το ξεκινησεις αφοβα! :)

μπορουσες να κανεις την ερωτηση σου στο σχετικο θεμα που υπαρχει για pc αντι να ανοιξεις καινουριο!

http://www.insomnia.gr/topic/320192-farcry-3/

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχει καμια σχεση με το 1 κ το 2!!μπορεις να το ξεκινησεις αφοβα! :)

μπορουσες να κανεις την ερωτηση σου στο σχετικο θεμα που υπαρχει για pc αντι να ανοιξεις καινουριο!

http://www.insomnia.gr/topic/320192-farcry-3/

Sorry δικο μου λαθος...

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το co-op είναι μια ξεχωριστή campaign με 6 αποστολές. Θέλει 4 άτομα ιδανικά γιατί με 2 είναι αρκετά δύσκολο. Δεν είναι κάτι σπουδαίο, κάθε αποστολή είναι 1 ωρίτσα. Το single player είναι όλο το παιχνίδι για μένα, το multi υπάρχει έτσι απλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...