Προς το περιεχόμενο

Καηκε απο overclocking?

kolobaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν νομιζω να χρειαζεσε το κουτι , να πάς όλο το πσ να το ελένξουν ή εστω τα τμήματα που εχεις αγοράσει απο εκεί ...

χωρις τις συσκευασιες τους?

Δημοσ.

Παιδια πηγα σημερα πρωι πρωι και αγορασα τροφοδοτικο,mobo,cpu και ram για να δω τι φταει και τελικα ανακαλυψα πως εχω καψει cpu και mobo.Κριμα γιατι το συστηματακι ηταν 4 μηνων.Τε/σπα σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας.

Δημοσ.
Τι πήρες και πώς είσαι σίγουρος ότι έχουν καεί και τα δύο;

Φιλε πηρα απο e-shop μια msi σε am3 εναν sempron ΑΜ3 και μια ram 2gb τροφοδοτικο ειχα ενα 500αρι απειραχτο.

Και διαπιστωσα πως δεν λειτουργει επεξεργαστης μητρικη.

Δημοσ.

Έκανες "τράμπες" με τις 2 μητρικές και τους 2 επεξεργαστές και κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα;

'Οχι τίποτ' άλλο, μην πάει χαμένο κάτι απ' τα δύο σε περίπτωση που λειτουργεί..

Δημοσ.
Έκανες "τράμπες" με τις 2 μητρικές και τους 2 επεξεργαστές και κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα;

'Οχι τίποτ' άλλο, μην πάει χαμένο κάτι απ' τα δύο σε περίπτωση που λειτουργεί..

Ναι βρε σου λεω εκανα ολους τους πιθανους συνδιασμους

Δημοσ.

εγώ δεν είμαι overclocker, δεν ξέρω μήπως είναι χρήσιμο να πεις μέχρι που το δοκίμασες το σύστημα και κάηκε για να μην το πάθουν κι άλλοι

Δημοσ.

Παιδια μιλαμε για μεγαλη ατυχια.

Δεν ξερω τι εγινε.Ποτε μου δεν εχω καψει τιποτε απο overclocking.

Και δεν το εσπρωξα πολυ γιατι τον ειχα με την default ψυξη.

Ολα τα voltage τα ειχα αφησει ενα τικ πριν αρχισει το συστημα να γινεται ασταθες,με το multiplier της cpu στο 19 και στα 210MHZ.Οι RAM ετρεχαν στα 1600MHZ και με τα DEFAULT TIMINGS (9,9,9,24).

Και το πιο εκνευριστικο ειναι οτι με τα oc buttons της μητρικης τον εφτανα χαλαρα στα 4ghz.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...