Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά επαφών σε Windows Mobile


petrostr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγόρασα στο Samsung Omnia II και εγκατέστησα στο PC μου (που έχει Windows 7 & Office 2007), το Windows Mobile Device Center από το CD που περιέχεται στη συσκευασία του κινητού.

Πρίν είχα κινητό της LG το KU990 το οποίο με το δικό του PC Studio αντέγραψα τις επαφές από το LG στο PC, τις έκανε σε αρχεία .vcf (αρχεία που ανοίγουν με το Address Book του Outlook Express).

 

Μέσω του Windows Mobile Device Center, θέλω να αντιγραψώ τις επαφές που έχω στο pc (σε αρχεία .vcf) στο κινητό. Γίνεται; Ποια ή διαδικασία;

 

Ψάχνω τον τρόπο να αποφύγω ταλαιπωρία, από το να αντιγράψω μία μία (200 επαφές) με Bluetooth από το ένα κινητό στο άλλο, να τις αντιγράψω με πιό άμεσο τρόπο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Καλημερα. Ξεχνα τον υπολογιστη. Θα κατεβασεις το pim backup (οκ προφανως θα χρειαστεις υπολογιστη για αυτο το βημα) το οποιο ειναι freeware. Θα το εγκαταστησεις στο παλιο κινητο, θα παρεις backup και μετα θα το εγκαταστησεις στην νεα συσκευη μαζι με το αρχειο backup το οποιο και θα ανοιξεις.

Χρονος που χρειαζεται: +- 2 λεπτα ;)

εντιτ: το παραπανω λειτουργει αν το lg ειναι σε windows mobile (δεν γνωριζω αν ειναι).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Σορυ τοτε γραψε ακυρο. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να συγχρονισεις με καποιο τροπο το lg με το outlook (καμια εμπειρια πανω σε αυτο) και επειτα το ιδιο με το omnia.

Aλλιως περνας τα αρχεια στην μνημη του omnia (δεν ειναι απαραιτητο με bluetooth, κανε τα drag and drop σε εναν φακελο) και μετα ανοιξε τα απο εκει με τον file manager της συσκευης.

Για δοκιμασε το τελευταιο και απο τον υπολογιστη εχοντας συνδεδεμενο το κινητο σε mobile center mode και ανοιξε τα αρχεια απο το pc, δεν ειμαι σιγουρος αν θα λειτουργησει ομως.

Και οπωσδηποτε βρες το προγραμμα που σου ειπα πιο πανω για να γλιτωσεις την ολη διαδικασια οταν αναγκαστεις να κανεις φορματ στην συσκευη (καποια στιγμη θα αναγκαστεις να το κανεις trust me :-) ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...