freedubus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Καλά, μη φανταστείς οτι έχει καμιά naga jolokia μέσα. Απλά έχει μια εσάνς τσίλι που δένει πολύ ωραία με τη σοκολάτογαλακτίλα. Γενικά αγαπώ σοκολάτες με πιπέρι, πιπεργιές, κόκκους πιπεργιού κλπ.
moldovan20 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ο πατέρας μου δουλευει στα duty free και παιρνει συνεχεια ,πανε στο αεροδρομιο γιατι σχεδον παντα τις εχουνε σε προσφορα.Εχει και κατι αλλες τελειες τωρα δε θυμαμαι πως λεγονται ,ειναι τριγωνες και καθε κομματι εινια σαν πυραμιδα
parsifal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Εχει και κατι αλλες τελειες τωρα δε θυμαμαι πως λεγονται ,ειναι τριγωνες και καθε κομματι εινια σαν πυραμιδα Τις Toblerone πρέπει να εννοείς. Καλές κι αυτές, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να τις βρεις. Σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ και να μπεις, έχει.
moldovan20 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Τις Toblerone πρέπει να εννοείς. Καλές κι αυτές, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να τις βρεις. Σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ και να μπεις, έχει. Ναι αυτες ειναι τρομερες
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Τι το τόσο καλό έχει αυτή η σοκολάτα που πεθαίνετε ? Πριν μερικά χρόνια είχαν πολλά και διάφορα μέσα, σε σημείο που αν έτρωγες πολλές ...πέθαινες Τώρα τα ξεχάσαμε αυτά!
Delirium Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Τις Toblerone πρέπει να εννοείς. Καλές κι αυτές, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να τις βρεις. Σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ και να μπεις, έχει. Ειναι δυσκολο, να βρεις τις μαυρες -σλουρπ-σλουρπ!- Toblerone (ή αλλιως, οποιος_τρωει_ψαχνει_και_δε_βρισκει_να_ξαναφαει... ) http://www.chocablog.com/reviews/toblerone-dark/ http://filbertsandchocolate.blogspot.com/2006/12/pc-suisse-versus-toblerone.html
britney494 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πριν μερικά χρόνια είχαν πολλά και διάφορα μέσα, σε σημείο που αν έτρωγες πολλές ...πέθαινες Τώρα τα ξεχάσαμε αυτά! αλήθεια λες!!?; :confused:
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 αλήθεια λες!!?; :confused: Ναι είχε γίνει θέμα πολλά χρόνια πριν και είχαν αποσυρθεί κλπ κλπ! Αυτό προφανώς δεν σημαίνει πως τώρα έχουν πρόβλημα αλλά καλό είναι να μην ξεχνάμε και το παρελθόν! PS: Το "πέθαινες" μην το πάρεις κυριολεκτικά! Απλά είχαν πρόβλημα!
britney494 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ναι είχε γίνει θέμα πολλά χρόνια πριν και είχαν αποσυρθεί κλπ κλπ! Αυτό προφανώς δεν σημαίνει πως τώρα έχουν πρόβλημα αλλά καλό είναι να μην ξεχνάμε και το παρελθόν! PS: Το "πέθαινες" μην το πάρεις κυριολεκτικά! Απλά είχαν πρόβλημα! Α ενταξει! Γιατι τρόμαξα! Προφανώς τώρα είναι καλές! Άλλωστε κυκλοφορούν σε όλη την Ευρώπη! και τώρα που ανακάλυψα πως έχει παντου στην Περιοχή μου παίρνω συνεχώς! Έχω πάρει πολλές γέυσεις να δοκιμάσω!!
ChocoBanana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Με 5 ευρώ έξοδα αποστολής σας φέρνω ότι σοκολάτα θέλετε απ το αεροδρόμιο
ApSiMan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Κατέβηκα πριν λίγο για αέρα (=τσιγάρο) από το γραφείο κ έκανα μια βόλτα από το περίπτερο να πω ένα γεια στον περιπτερά (= να πάρω τσιγάρα) και τσουυυπ μπροστά μου Milka σοκολάτες σε 4-5 διαφορετικές γεύσεις!!!! Βασ. Σοφίας στο ύψος του μεγάρου Μουσικής, έξω από το Νοσοκομείο ακριβώς (μεγάλο περίπτερο...) Πίσω στην δουλειά τώρα (=σοκολάτα....μιαμμμ μιαμμμ.....)
evabb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Με 5 ευρώ έξοδα αποστολής σας φέρνω ότι σοκολάτα θέλετε απ το αεροδρόμιο με 26 εξοδα αποστολης στελνω 5 κιλα σοκολατες απο το βελγιο:p:p συν τα λεφτα για τις ιδιες τις σοκολατες
hari g Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Υπαρχει καποιο σημειο στην αθηνα που να πουλαει σοκολατες milka?Μπορω να παραγγειλω μεσω Internet ειτε απο ελλαδα ειτε απο το εξωτερικο? Ευχαριστω. Γεια κ χαρα.Εχω περιπτερο στη καστελλα στον πειραια κ διαθετω 17 γευσεις. Για οποιον/α ενδιαφερετε Παπαναστασιου 135 καστελλα. ευχαριστω. ---------- Προσθήκη στις 18:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:41 ---------- Εχω περιπτερο στην καστελλα στον πειραια κ διαθετω 17 γευσεις μιλκα + 2 250γρ. Για οποιον/α ενδιαφερετε Παπαναστασιου 135. Ευχαριστω
tolis_01 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Βρήκα κι εγώ μίλκα! Σε ένα περίπτερο δίπλα στη στάση των λεωφορείων ακριβώς έξω απ'το μετρό του αιγάλεω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα