CyberVibe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μπορεί να μου πεί κάποιος γιατι όταν θέλω να γράψω mp3 σε cd,με το NERO τα επιλεγμένα κομμάτια μπαίνουν κατα αλφαβητική σειρά και δεν μπορώ να τους δώσω εγώ σειρά; :confused:
deathlok Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 boreis na ta alaxeis meta xirokinita kanontas drag and drop mesa sto dexi parathiro
CyberVibe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δυστυχώς αυτό λέω.Πως ενώ τα σέρνω μέσα στο δεξί παράθυρο αυτά δεν μετακινούνται απο την θέση τους.Μιλάω παντα για την επιλογή (ISO).
@_zerocool Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Πρώτι φορά το ακούω. Όταν εννοείς mp3 σε Cd εννοείς πως γράφεις τα mp3 καθεαυτού σε CD ή τα γράφεις σε Audio. Αν λές για το πρώτο τότε ναι... δεν γίνεται αλλά εάν λες για το δεύτερο τότε γίνεται όταν τα διαλέγεις χειροκίνητα. Μου φαίνεται όμως ότι μια φορά τα άλλαξα χειροκίνητα οταν έγραψα σε mp3.
Κomos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 katebase thn teleytea ekdosh tou nero kai kane ta me nero express
CyberVibe Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Ναί, μιλάω για την πρώτη περίπτωση.Εγγραφή σε mp3.Zerocool θα με βοηθούσες αν μου έλεγες πως τα άλλαξες χειροκίνητα.Η έκδοση είναι η τελευταία(5.5.9.9).Komos και στο nero express που το δοκίμασα δεν κατάφερα τίποτα.Αν υπάρχει τρόπος στο nero express ,πως γίνεται?
tempo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 μια που μιλάμε για nero. μια ερώτηση: γιατί μου ανοίγει πάντα το nero express. υπάρχει κάποια επιλογή γιατί εγώ θέλω να ανοίγει το παλίο περιβάλλον του nero
Maniakos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 ama enoeis oti 8es na peraseis ta mp3 se cd tote gia pio logo na ta valeis alfavitika?Otan graftei to cd apla kaneis Arange > by name ama twra enoeis apo mp3->audio cd tote den to kanei automata epidi poly apla ta mp3 perniounte os tracks opote 8a prepei na ta vazeis ena ena monos sou (alla den nomizw na einai toso kourastika afou posa pia tracks na xorane se ena cd?)
dim_b Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Αν θες να τα ταξινομήσεις ώστε να παίζουν με μιά συγκεκριμένη σειρά σε mp3 player δεν νομίζω να πετύχεις τίποτε. Νομίζω ότι τα mp3 players τα παιζουν με αλφαβητική σειρά έτσι κι αλλιώς. Μιά λύση είναι να βάλεις έναν αύξοντα αριθμό στην αρχή του τίτλου έτσι ώστε να ταξινομούνται βάση αυτού.
dgeor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote tempo:</font><hr> μια που μιλάμε για nero. μια ερώτηση: γιατί μου ανοίγει πάντα το nero express. υπάρχει κάποια επιλογή γιατί εγώ θέλω να ανοίγει το παλίο περιβάλλον του nero <hr /></blockquote> ʼμα το κουμπί Nero, το δεύτερο από αριστερά στο κάτω μέρος του παραθύρου του Nero Express δεν είναι ενεργό ή δεν υπάρχει, τότε το serial που του έχεις δώσει είναι μόνο για το Express. Αν το κουμπί αυτό υπάρχει, πατώντας το σε πηγαίνει στο κλασσικό interface του Nero. Αν ισχύει το δεύτερο, τότε θα υπάρχει στο start menu->ahead nero συντόμευση με όνομα Nero - Burning Rom. Με αυτήν την συντόμευση τρέχει απευθείας το κλασσικό interface.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.