Προς το περιεχόμενο

Γαλάζια Οθόνη

giwrgos_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Τα αποτελεσματα απο το memtest.(Οταν εκανα boot from cd αρχισε μονο του χωρις να πατησω κατι, το αναφερω μηπως εκανα καποιο λαθος)

http://i490.photobucket.com/albums/rr267/giwrgos_p/DSC00945.jpg

Μια χαρα και οι μνημες σου.

Πηγαινε στον φακελο c:\windows\minidump και οτι αρχειο υπαρχει μεσα συμπιεσε το σε ενα zip file.Επισης δες αν υπαρχει ενα αρχειο MEMORY.dmp στον φακελο c:\windows και βαλτο κ αυτο μεσα στο zip.Ανεβασε το αρχειο καπου για να το παρω(πχ rapidshare)

Αυτα ειναι τα minidumps\kernel dump απο τις μπλε οθονες που ειχες στην αρχη και ισως βοηθησουν να βρω τι προκαλεσε το προβλημα.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μια χαρα και οι μνημες σου.

Πηγαινε στον φακελο c:\windows\minidump και οτι αρχειο υπαρχει μεσα συμπιεσε το σε ενα zip file.Επισης δες αν υπαρχει ενα αρχειο MEMORY.dmp στον φακελο c:\windows και βαλτο κ αυτο μεσα στο zip.Ανεβασε το αρχειο καπου για να το παρω(πχ rapidshare)

Αυτα ειναι τα minidumps\kernel dump απο τις μπλε οθονες που ειχες στην αρχη και ισως βοηθησουν να βρω τι προκαλεσε το προβλημα.

Τα ανεβαζω τωρα. Υπαρχει περιπτωση να φτεει το τροφοδοτικο να ηθελε μεγαλυτερο? Το τροφοδοτικο το δικο μου ειναι στα 520w ενω στις πληροφοριες της καρτας γραφικων λεει οτι χρειαζεται τουλαχιστον 550w.

Αυτα που ζητησες

http://rapidshare.com/files/314272675/windows.rar.html

• Moderators
Δημοσ.
Τα ανεβαζω τωρα. Υπαρχει περιπτωση να φτεει το τροφοδοτικο να ηθελε μεγαλυτερο? Το τροφοδοτικο το δικο μου ειναι στα 520w ενω στις πληροφοριες της καρτας γραφικων λεει οτι χρειαζεται τουλαχιστον 550w.

Φυσικα και μπορει να φταιει!Μπορεις να δοκιμασεις με καποιο αλλο?

Τα κατεβαζω και μεχρι αργα το βραδυ ελπιζω να τα εχω ελεγξει.Οπως ειπα και πριν,αν μιλαμε για hardware προβλημα ή προβλημα με τασεις(οπως το τροφοδοτικο)τα παραπανω και η αναλυση τους δεν προκειται να βοηθησουν καπου δυστυχως.

Δημοσ.
Φυσικα και μπορει να φταιει!Μπορεις να δοκιμασεις με καποιο αλλο?

Τα κατεβαζω και μεχρι αργα το βραδυ ελπιζω να τα εχω ελεγξει.Οπως ειπα και πριν,αν μιλαμε για hardware προβλημα ή προβλημα με τασεις(οπως το τροφοδοτικο)τα παραπανω και η αναλυση τους δεν προκειται να βοηθησουν καπου δυστυχως.

To προβλημα μου ειναι οτι την γαλαζια οθονη την βγαζει στο ασχετο. Ετσι και να αλλαξω τροφοδοτικο (που δεν εχω και αλλο) δεν ξερω πως να το δοκιμασω. Γιατι τωρα μπορει να την ξαναβγαλει σε 1 εβδομαδα.

Εκανα ενα τεστ το 3Dmark το αποτελεσμα ηταν 16313.

Αν ειχε καποιο προβλημα η καρτα γραφικων θα το τελειωνε το τεστ?

Κατι ασχετο.

Αν μπω στο msconfig πατησω στην δευτερη καρτελα (εκκινηση υπολογιστη)

μετα επιλογες για προχωρημενους καπου πανω λεει αριθμος επεξεργαστων δεν το εχει τικαρισμενο μηπως θα επρεπε να το επιλεξω και να επιλεξω 8 επεξεργαστες?

Δημοσ.
Δύσκολο να ευθύνεται αυτό. Μην πετάξεις τα λ7 σου σε περίπτωση που δεν ευθύνεται αυτό.

Προσπάθησε να δοκιμάσεις με άλλο.

Δεν εχω καποιο αλλο να δοκιμασω. Αλλα και να μην φτεει αυτο στο μελλον θα χρειαζοταν αλλαγμα, τοτε θα επρεπε να δωσω 100 ευρω ενω τωρα θα δωσω 40. Αν δεν ειναι ειναι ουτε το τροφοδοτικο τοτε πιστευω οτι το προβλημα το εχει η καρτα γραφικων.

• Moderators
Δημοσ.

Κατι ασχετο.

Αν μπω στο msconfig πατησω στην δευτερη καρτελα (εκκινηση υπολογιστη)

μετα επιλογες για προχωρημενους καπου πανω λεει αριθμος επεξεργαστων δεν το εχει τικαρισμενο μηπως θα επρεπε να το επιλεξω και να επιλεξω 8 επεξεργαστες?

Το συγκεκριμενο δεν εχει σχεση(οταν θα επανελθει στα νορμαλ του ο υπολογιστης,καλο θα ηταν να το βαλεις στον αριθμο των cpu που εχεις παντως,οπως και την ποσοτητα μνημης που εχεις,θεωρητικα θα δεις καποια βελτιωση στο boot)

Οπως σου απαντησα και στο pm,τωρα επανηλθε το internet,απο αυριο θα επανελθω και γω.

• Moderators
Δημοσ.

Τα dumps σου δυστυχως δεν δινουν καποιον driver ή καποιο proccess ως υπευθυνο.Το bugcheck code τους παντως σχετιζεται πολλες φορες με το Roxio GoBack ή το norton ghost/norton systemworks.Εχεις καποιο απο αυτα εγκατεστημενο?

Γενικα,μετα απο τα format,εχεις καποια standart προγραμματα που κανεις εγκατασταση?

Επισης,μου εδωσες ενα memory.dmp κ ενα μονο minidump.Το memory.dmp ειναι λογικο να ειναι μοναδικο,αλλα τα minidumps θα πρεπε να ειναι οσα και οι bsod.Μονο αυτο υπηρχε στον φακελο c:\windows\minidump?

Δημοσ.
Τα dumps σου δυστυχως δεν δινουν καποιον driver ή καποιο proccess ως υπευθυνο.Το bugcheck code τους παντως σχετιζεται πολλες φορες με το Roxio GoBack ή το norton ghost/norton systemworks.Εχεις καποιο απο αυτα εγκατεστημενο?

Γενικα,μετα απο τα format,εχεις καποια standart προγραμματα που κανεις εγκατασταση?

Επισης,μου εδωσες ενα memory.dmp κ ενα μονο minidump.Το memory.dmp ειναι λογικο να ειναι μοναδικο,αλλα τα minidumps θα πρεπε να ειναι οσα και οι bsod.Μονο αυτο υπηρχε στον φακελο c:\windows\minidump?

Τωρα θυμηθικα. Πηγα να κανω backup με ενα cd που ειχε το norton ghost μεσα αλλα κατι δεν πηγε καλα και βγηκα μετα εκανε επανακκινηση και εβγαλε μια μπλε οθονη.Στο φακελο minidump ενα αρχειο ειχε. Θα το ξανακοιταξω αλλα για να γινει αυτο πρεπει να παρω τροφοδοτικο. Ειχα βρει ενα αλλα δεν προλαβα να το παρω, το πηρε αλλος.

Ποσα watt προτινετε?

Πηρα αυτο:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700418

• Moderators
Δημοσ.
Εβαλα το καινουργιο τωρα περιμενουμε.Και ας ελπισουμε στο καλυτερο.

Aντε να δουμε..:whistle:

Δημοσ.
καποιο προβλημα της μητρικης οταν ο υπολογιστης μπαινει σε sleep η Hybernation πρεπει να ειναι

δοκιμασε να τα απενεργοποιησεις απο το Power options

μια απο τις πολλες που το ειχε κανει ηταν απενεργοποιημενω το sleep mode.

Δημοσ.

και το hybernation και γενικως να μην μπαινει σε state εξοικονομησης ενεργειας

firmware update εχεις κανει στην μητρικη?

το cd των win οταν το αντεγραψες εκανες ελεγχο για λαθη μετα? (υπαρχει επιλογη στο nero)

o σκληρος μηπως εχει τπτ bad sectors?

το cd/dvd rom στο οποιο βαζεις το cd των win λειτουργει σωστα?

εχεις βαλει ολα τα microsoft updates?

οι SATA συσκευες σου σε τι mode δουλευουν? αν ειναι IDE δοκιμασε σε AHCI η αντιστροφα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...