laktzag Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δεν μπορώ να εγκαταστήσω το FineReader 6.0 στα XP pro κάποιου φίλου μου. Φορτώνω το πρόγραμμα και όταν φτάνει στο accept έχει επιλογή next και μετά πρέπει να ζητήσει S/N. Όμως μετά το next κλείνει το install Μήπως υπάρχει κάτι που πρέπει να διορθώσω? Προσπάθησα το FineReader 5.0 αλλά δεν το δέχεται. Έχω στο δικό μου win98SE και τα πέρασα όλα άνετα. Κάποιος να βοηθήσει σας παρακαλώ.
accipio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2002 Περίεργο πρόβλημα, δεν το έχω συναντήσει ποτέ με το FR6. Μήπως έχει εγκατεστημένες εφαρμογές όπως StyleXP ή Windowblinds;
Petza Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 FineReader6.0 corporation me Xp gr pro ola douleboun mia xara edw.
laktzag Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Πολύ παράξενο αυτό ρε παιδιά. Μα σας λέω ούτε το 5.0 δεν μπόρεσα να φορτώσω.
laktzag Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2002 Κι αν έχει τα StyleXP ή Windowblinds τί γίνεται? Τα απενεργοποιώ και πως? - Δεν ξέρω τίποτε από ΧΡ
accipio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Παλιότερα που είχα το StyleXP διαπίστωσα ότι το FR6 έμπαινε στα XP, αλλά δεν άνοιγε! Όταν απεγκατέστησα το StyleXP, λειτούργησε κανονικά! Επίσης ίσως το Windowblinds να δημιουργεί κάποια ασυμβατότητα με ορισμένα προγράμματα. Γι' αυτό και πήγε εκεί η σκέψη μου. Αν λοιπόν έχει εγκαταστήσει κάποιο απ' αυτά τα προγράμματα, ας τα απεγκαταστήσει και ας δοκιμάσει ξανά.
Petza Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 To problima mallon prepei na einai sto systima tou filou sou,kai oxi sto programma. gia rwta ton an to exei ksanakanei kai se alles egatastaseis. Se paromoio problima i aitia itan ellatomatiki mnimi.
laktzag Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Σήμερα προσπάθησα να βάλω το "kleptomania" αλλά δεν το πήρε. Έβαλα το WordPoint και PaperPort Delux τα πήρε μια χαρά. Όμως από ΧΡ δεν κατέχω ρε παιδιά κι αυτά τα StyleXP και Windowblinds που τα βρίσκω; OK,αν τα βρω θα τα απεγκαταστήσουμε και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.