Προς το περιεχόμενο

αποστολη με courier σε Ιταλια

foufoutios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια! Μηπως ξερει κανεις τον φθηνοτερο τροπο να στειλω ενα πακετο (1κιλο, 39/23/14 διαστασεις) στην Μπολονια της Ιταλιας μεσω courier? Πηρα τηλεφωνο στην ΤΝΤ και μου ειπαν ενα τριψηφιο νουμερο και ψιλοζαλιστηκα.. Εχει στειλει καποιος κατι αντιστοιχο? Ευχαριστω

Δημοσ.
Καλημερα παιδια! Μηπως ξερει κανεις τον φθηνοτερο τροπο να στειλω ενα πακετο (1κιλο, 39/23/14 διαστασεις) στην Μπολονια της Ιταλιας μεσω courier? Πηρα τηλεφωνο στην ΤΝΤ και μου ειπαν ενα τριψηφιο νουμερο και ψιλοζαλιστηκα.. Εχει στειλει καποιος κατι αντιστοιχο? Ευχαριστω

Τριψήφιο νούμερο δεν παίζει να σου είπαν, παρα μόνο αν στέλνεις κάτι πολύ "μυστήριο" και απαιτείται courier on board. Αν δεν απαιτείται κάτι τέτοιο μάλλον κάτι δεν κατάλαβες σωστά.

Δημοσ.

Timour μου ειπαν 103,20 αν θυμαμαι καλα και γι αυτο μου επεσαν τα σαγονια.. Ενα απλο κουτι ειναι, ενος κιλου με παπουτσια μεσα.. τιποτα μυστηριο..

peravrexei το ειχα δει και εγω αλλα πηρα και τηλεφωνο και μου ειπαν γυρω στα 43 ευρω. Νομιζω ειναι αρκετα φθηνο για courier. Γενικα ομως οι καταλογοι ειναι ο,τι να ναι..

sugata εκει θα κατεληγα αν δεν χρησιμοποιουσαν για Ιταλια μια συγκεκριμενη υπηρεσια (SPS και οχι EMS) η οποια ειναι και αρκετα ακριβη.. γυρω στα 50 ευρω το κοστος..

Γενικα απ οτι καταλαβα θα χρησιμοποιησω το παλιο καλο ταχυδρομειο και ας παρει λιγες μερες παραπανω.. Οποιαδηποτε αλλη ιδεα, ευπροσδεκτη! ευχαριστω για τις απαντησεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...