Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικά δεν βλέπονται τα αρχεία στο flashάκι μου! Ιος; Τι κάνω;

katina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Ξαφνικά δεν βλέπονται τα αρχεία στο flashάκι μου! Είναι Ιος; Βασικά πρέπει να είναι καθώς το έπαθε μόλις έβαλα το flashάκι μου σε ένα pc που μάλλον είχε ιό.

Έχει κανένας κάτι υπόψη του;

Τα αρχεία δεν σβήστηκαν απλά δεν φαίνονται. Scannaroνται κανονικά από αντιικά και στην χωρητικότητα φαίνεται ότι υπάρχει δεσμευμένος χώρος. Τα αρχεία βασικά με νοιάζει να επαναφέρω άμεσα!!

Τι να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

οι ιοί δεν λειτουργούν ακριβώς έτσι οπότε αν είναι όπως τα περιγράφεις δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου

εκτός αν είναι u3 ή άλλου είδους autolaunch-stick εκεί υπάρχει τέτοια δυνατότητα αλλά και πάλι τα συμπτώματα δεν είναι ιού imo

για να είμαστε καλυμμένοι πρώτα σιγουρέψου πως στις επιλογές του explorer έχεις να φαίνονται τα κρυφά αρχεία μήπως κατά λάθος στο άλλο pc το κάνατε κρυφά κι απλά δεν φαίνονται στο δικό σου λόγω της επιλογής (tools > folder options > view > show hidden files κλπ κάτι τέτοιο)

μετά το πρώτο πας στο ότι είναι πολύ πιθανό είναι να έχει χρησιμοποιηθεί πολύ το stick ή να είναι κακής ποιότητας και να βγάζει διάφορα προβλήματα όπως το να λείπουν αρχεία ή να δείχνει αρχεία που έχεις σβήσει, είναι συχνό φαινόμενο στα stick αυτό αλλά δε συμβαδίζει με το ότι τα antivirus βλέπουν τα αρχεία όπως έγραψες

οπότε προσπάθησε να κάνεις ανάκτηση των αρχείων με κάποιο πρόγραμμα πρώτον (είναι λίγο αργά και δεν θυμάμαι συγκεκριμένα - μπορείς να ψάξεις στο forum όμως) και δεύτερον αν και εφόσον βρεις και σώσεις τα αρχεία σου αλλού ρίξε κι ένα format στο stick το οποίο λογικά θα λύσει το πρόβλημα (μέχρι την επόμενη φορά)

αν ανάμεσα στα αρχεία σου περιέχονται αρχεία τύπου/κατάληξης .exe, .bat, .bin κλπ με λίγα λόγια εκτελέσιμα αρχεία προγραμμάτων και φοβάσαι μην τυχόν έχουν μολυνθεί, πολύ απλά μην τα ανοίξεις στο pc σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...