Palp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Έκανα αναβάθμιση από Windows XP Pro στα Windows 7 Pro και προσπαθώ να μεταφέρω τα emails μου από το Outlook Express 6 στο Outlook 2007. Όλοι οι οδηγοί που διαβάζω υποθέτουν ότι θα έχω XP ή Vista και θα μεταφέρω τα emails στον νέο υπολογιστή πρώτα στο OE6 ή Windows Mail αντίστοιχα, και μέσω αυτών στο Outlook 2007. Το πρόβλημα είναι ότι τα Win7 δεν έχουν mail πρόγραμμα και δεν είναι δυνατή η εισαγωγή με αυτό τον τρόπο. Ο Import Wizard που έχει το Outlook 2007 δεν σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις το φάκελο που έχεις αποθηκεύσεις τα .dbx αρχεία (και όλο τον Outlook Express folder) και βγάζει σφάλμα ότι δεν βρέθηκαν αρχεία. Μπορώ να το κάνω μέσω κάποιου άλλου προγράμματος πχ Thunderbird ή υπάρχει κάποιο κόλπο για απευθείας εισαγωγή στο Outlook 2007;
antonl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Windows Mail μπορείς να εγκαταστήσεις στα 7άρια, αν σε βοηθάει κάπου.
Palp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το κατέβασα αλλά ζητάει live λογαριασμό πριν καν ανοίξω οποιαδήποτε εφαρμογη. Θα κάνω ένα λογαριασμό στο χαμό να δω αν θα βοηθήσει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:20 ---------- edit: Εγκατέστησα στο Windows Mail αλλά δυστυχώς δεν πέρασε τα emails καθώς το OE6 τα έχει σε dbx format και υποθέτω ότι το Outook ψάχνει σε pst...
antonl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Σε WinXP χρησιμοποιώ OE6. Θυμάμαι όταν είχα εγκαταστήσει το WLM μ είχε ρωτήσει την πρώτη φορά που το τρεξα, αν θέλω να κάνω Import τα email μου απ το OE (δεν ήθελα). Λογικά όλο και κάποια επιλογή/τρόπος θα υπάρχει γι αυτό.
Palp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχώς είμαι στα Windows 7 και έχω μόνο το φακελο με τα dbx αρχεία του OE6 σε ένα DVD. To WMM δεν ζήτησε να κάνει κανένα αυτόματο import όταν το εγκατέστησα (ή ίσως κάπου έχασα τον οδηγό).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.