ata1983 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά σε ένα very low budget των 5-6000 euros ποια θα προτείνατε ως τα πιο αξιόλογα? Καμιά καλή σελίδα να κοιτάξω? Γενικά αν έχετε τίποτα να με συμβουλεύεσετε ρίξτε το! Μόνο για παραπάνω budget μην μου πείτε!
elvisjedi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 σ'αυτα τα λεφτα νομιζω πως η καλυτερη επιλογη σου ειναι καποιο hyundai που ειναι και παρα πολυ αξιοπιστα αλλα κυριως εχουν φτηνα ανταλακτικα κ αυτο ειναι πολυ βασικο ιδιως για μεταχειρισμενο που παντα εχει το ρισκο να σου βγαλει γρηγορα ζημιες. γενικα αμα ειναι στριμωγμενο το μπατζετ σου κινησου σε αυτοκινητα που θα ειναι κ οικονομικα στην συντηρηση τους και φυσικα κ στην καταναλωση
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Σε ενδιαφερει συγκεκριμενης κατηγοριας/χρονολογιας αυτοκινητο? Γιατι με τοσα, παιρνεις ακομα και Alfa Romeo 164 Turbo Benzina 2000cc 220+ PS ή Lancia Kappa Turbo 2000cc 205PS Αχχχχ αυτα ηταν αυτοκινητα... Πραγματικα αν μου περισσευαν (και ειχα να τα δικαιολογησω στην εφορια) θα γουσταρα τρελα. Τι TFSI και 200-230 αλογα και πρασιν' αλογα Προσγειωνόμενοι στη πραγματικοτητα τωρα, σε αυτα τα λεφτα μπορεις να βρεις καποιο αξιοπρεπεστατο και σβελτο Fiat Punto 1.25 16v 80PS ή 1.4 95PS ή Clio 1.2/1.4 ή Corsa 1.2/1.4. Ακομα και αυτοματο Accent του 2005+ μπορεις να βρεις! Φυσικα σου προτεινω να κοιταξεις στο http://www.car.gr και http://www.xe.gr
ata1983 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό πίστευα και εγώ τώρα που έπεσαν οι τιμές αλλά με προσγείωσε λίγο ο elvisjedi! Τώρα έχω ένα fiesta 1.25 75hp μοντέλο 98. Ψαχνω στα ίδια επίπεδα αμάξι λίγο πιο καινούριο χρονολογικά και αν γινότανε +10-15 άλογα. Αυτά που λες τα Clio,corsa κτλ τι χρονιά είναι? Αυτό που με τρελλαίνει και με τρέλλαινε πάντα είναι το Rover 25 1.4 2005-2006 μοντέλο. Αυτά επειδή μάλλον έκλεισε η εταιρία τα δίνουν πολύ φθηνά. Αξίζει τον κόπο μια τέτοια αγορά? Με BMW κινητήρα δεν είναι?
chrispen Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 κοίτα και πρός scoda fabia μεριά , πολύ αξιόπιστο αμάξι και με πολλά extra
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Οχι δεν θα προτεινα Rover. Δες το συγκεκριμενο link. Εχω βαλει Opel Corsa 1.4 (με τα 90 αλογα), απο το 2000 και μετα, εως 100000km με ταξινομηση ανα τιμη. Νομιζω με 5-6k euro μπορεις να βρεις κατι καλο και με σχετικα λιγα km. Δες και τα αντιστοιχα Clio (II) Δες και τα 1250cc Πουντάκια. Ψαξε για αυτα με τα 80 αλογα (16v). Μη νομιζεις οτι θα ειναι αργο, ειναι το ιδιο γρηγορο με τα Clio και Corsa με 95 αλογα. Και ως Fiat αλλα και ως best seller, σιγουρα μπορεις να βρεις κατι καλο με 5-6k euro. PS: Εννοειται οτι ειναι πολυ πιο γρηγορα απο το Fiesta σου. PS2: Fabia ναι, αλλα την εκδοση με τα 100 αλογα, γιατι η 75ρα δεν...
ata1983 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 GeorgeMAn ξέρω ρε γμτ για τα Rover αλλά κοίτα λίγο αμάξι και τιμή που τα βρίσκεις http://www.car.gr/classifieds/cars/view/468446/ H Alfa Romeo 147 1.4 95hp τι σου λέει? Είχαν βγεί αξιόπιστες?
doctorkostis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη η εταιρεια εκλεισε τα δινουν κοψοχρονια τα Rover.Δεν ειναι κακη λυση σε αυτα τα λεφτα αρκει 1.Να ξερεις οτι αυτο το αυτοκινητο το "παντρευεσαι",δεν ξαναπουλιεται. 2.Πρεπει να βρεις καπου να του κανεις φτηνα σερβις πριν το αγορασεις. Αν εισαι οκ με τα παραπανω,τοτε ψαξτο για το Rover.Ειναι υποθεση να παρεις νεοτερο αυτοκινητο και οχι του 2001-2002.Στο 5χιλιαρο με παζαρι θα βρεις αρκετα,εχει αθλια μεταπωληση.
Waldo_Vrs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Chrysler Stratus Citroen Xsara Το Xsara είναι καλή ευκαιριούλα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ναι σωστος, και η Xsara πολυ ωραιο αυτοκινητο σε αυτα τα λεφτα. Η Alfa με τα 95 δεν ειχε πολυ κυκλοφορησει εδω, πολυ περισσοτερο ειχε κυκλοφορησει η 120ρα. Νταξει σβελτη ειναι, με πολυ καλη ποιοτητα για την εποχη της (και εξοπλισμο), αλλα ακουγεται οτι ειναι ζημιαρα. Φυσικα ως κατοχος συνολικα 3 ιταλικων, δεν εχω παρατηρησει κατι για τις ζημιες. Το μονο που ισχυει ειναι οτι εχουν μετα απο χροοοοοοοοονια μικροπροβληματα με τα ηλεκτρικα.
ata1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη η εταιρεια εκλεισε τα δινουν κοψοχρονια τα Rover.Δεν ειναι κακη λυση σε αυτα τα λεφτα αρκει 1.Να ξερεις οτι αυτο το αυτοκινητο το "παντρευεσαι",δεν ξαναπουλιεται. 2.Πρεπει να βρεις καπου να του κανεις φτηνα σερβις πριν το αγορασεις. Αν εισαι οκ με τα παραπανω,τοτε ψαξτο για το Rover.Ειναι υποθεση να παρεις νεοτερο αυτοκινητο και οχι του 2001-2002.Στο 5χιλιαρο με παζαρι θα βρεις αρκετα,εχει αθλια μεταπωληση. Η μεταπώληση δεν με πολυνοιάζει, τρίτο χέρι θα είναι, σχετικά παλιό θα είναι ότι και να πάρω δύσκολα ξαναπουλιέται και για τα service έχω δικό μου μηχανικό, το θέμα είναι αν παθαίνουν συνέχεια βλάβες γιατί οκ τα εργατικά δεν μου παίρνει σχεδόν τίποτα αλλά τα ανταλλακτικά?
minarokeftes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πάρε ένα BMW Ε36 να δείς καλό!!! Σκυλιά!!!!!!!!
elvisjedi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 απο αυτα που αναφερθηκαν ψηφιζω για punto (και κανα σπορτινγκ παιζει να βρεις σάυτα τα λεφτα) οι αλφα να ξερεις εχουν ακριβουτσικα ανταλακτικα θα απεφευγα το κλιο γιατι δεν εχουν και το καλυτερο ιστορικο οσων αφορα ηλεκτρικα-ηλεκτρονικα συστηματα. για τα ροβερ αυτο που ισχυει ειναι οτι υπαρχουν ανταλακτικα καινουρια οτι θες αλλα ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες ενω σε μεταχειρισμενα παιζουν πολυ λιγα (δλδ αμα σου χαλασει κανα σασμαν δεν το γλυτωνεις το πεντακοσαρικο) καλα κατι bmw k κατι chrysler που αναφερθηκαν δεν θα τα σχολιασω μιας και η συντηηρηση τους ειναι αστα να πανε (ιδιως τα chrysler γδαιρνουν σε ανταλακτικα) απο μια προχειρη αναζητηση: punto sporting 1 punto sporting 2 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:54 ---------- χμμ βεβαια μια διαφορετικη προταση ειναι το peugeot 306 cabrio.. (γιατι αν δεν παινεψουμε το αμαξι μας...) γενικα ειναι πολυ αξιοπιστο (εμενα δεν μου εχει βγαλει καποιο αξιολογο προβλημα (περα απο φυσιολογικες φθορες , δισκο-πλατο κτλ) ειναι πολυ ανετο για 4 ατομα το καλοκαιρι βγαζεις τρελα γουστα στριβει σαν γνησια γαλιδα πολυ οκονομικο στα σερβις (μου βγαινει το ιδιο με το punto που ειχα πιο πριν) γενικα πολυ ωραιο αμαξακι για τα λεφτα που το βρισκεις μεταχειρισμενο peugeot_1 peugeot_2
Waldo_Vrs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάντος θα σου έλεγα να δείς το Xsara...ο τύπος του έχει κάνει τρελή δουλειά.Είναι κροτίδα το αυτοκίνητο. Αυτός λέει 80.000χιλ εσύ θα υπολογίζεις σε ότι βλέπεις +100.000 που έχουν βγάλει στάνταρ. Οπότε έχει 180.000χιλ. λόγω κιβυκών θα σε πάει άνετα μέχρι τις 300.000 Αλλά αν θές δίνεις 500ευρώ σου αλλάζουν μια φλάτζες και βαλβίδες απο πάνω και μετά είσαι μια χαρά και σίγουρος.
acomaedo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Στα λεφτά σου είναι και Nissan Micra του 05-06. Τίμιο αυτοκίνητο με χαμηλό ιστορικό βλαβών, χαμηλή κατανάλωση και με 80 άλογα θα μπορείς να βγείς άνετα και για κανένα ταξίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.