louben Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 γΕΙΑ Χαρα σε ολους.ΠΑιδια μια ερωτηση.Εχω το microsoft office 2007 και εδω και λιγο καιρο δεν μπορω να προσθεσω υδατογραφημα(η επιλογη ειναι μονιμως γραμμοσκιασμενη-δεν μπορω να την πατησω ) παρα μονο να προσθεσω τα ετοιμα(που δεν μου κανουν).Καμια ιδεα για το πως μπορω να διορθωσω το προβλημα?
louben Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ακυρο φιλε office 2007.To διορθωσα.Παιδια καμια λυση????
louben Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Εδω σας εχω και ενα δειγμα. αμα παρατηρησετε δεν μπορω να επιλεξω προσαρμοσμενο υδατογραφημα(ειναι μονιμως γκρι).Ειναι απολυτως απαραιτητο για τη δουλεια μου και οποιος θα μπορουσε να βοηθησει θα το εκτιμουσα.....
louben Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια δεν ξερω αν θα σας βοηθησω λεγοντας σας το εξης.Απεγκατεστησα το office και το επανεγκατεστησα,Στην αρχη το υδατο γραφημα δουλευε κανονικα.Μετα απο τα updates apo to windows update που εγιναν ομως παλι εγινε γκρι.Καμια ιδεα????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.