Προς το περιεχόμενο

netbook με διπύρηνο επεξεργαστή!

mariosCS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' ότι διαβάζω, είναι ο καιρός που θα αρχίσουν να μπαίνουν στην αγορά τα dual core cpu netbooks !

Ας γράφουμε εδώ τι μοντέλα ξέρουμε πως βγήκαν ήδη, αν υπάρχουν Ελλάδα κτλ.

Απ' ότι ξέρω, τώρα υπάρχει ο SU4100 επεξεργαστής που φοράει το Acer Aspire 1810TZ.

Η VIA και AMD έχουν βγάλει κάτι αντίστοιχο ;

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό δεν είναι netbook αλλά slim notebook μιας και παίζει με Ultra Low Voltage Core 2 Duo και όχι με Atom

dual core netbook είναι το νέο Asus 1201N που έχει τον Atom N330

Δημοσ.

Εγω θα δωσω το asus 1000h και θα το τσιμπησω το 1201n. Το μονο μειονεκτημα που εχει απεναντι στο lenovo ideapad s12 ειναι οτι το δευτερο εχει πολυ ανωτερο πληκτρολογιο αλλα χαλαλι δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.

Δημοσ.

Πανάκριβο ρε γμτ το 1201N

τεσσεράμισι κατοστάρικα για νετμπουκ ?

περιμενω τωρα χριστουγεννα καμια προσφορα για 1005ha-h η 1101ha κάτω απο 300€ και το τσίμπησα

• Super Moderators
Δημοσ.

με αυτά που έχει το 1201Ν και με τις τιμές που έχουν τα 11αρια γιατί σου φαίνεται παράξενη η τιμή του?

τα 11αρια Asus έχουν πάνω από 350 euro...

Δημοσ.

Κι εγώ στο 1201Ν προσανατολίζομαι.Ήμουν στο αμήν να πάρω το HP mini 311C αλλά θα περιμένω το Asus.

Έξω έχει 500 δολάρια δηλαδή κάπου 330 ευρώ.Αν και εδώ τα λαμόγια ως γνωστό θα την τσιμπήσουν αρκετά την τιμή

Δημοσ.

Εμένα πάντως ένα τέτοιο, μου το έφεραν τα μοντέλα της Victoria Secret και οι άτιμες μου το έδωσαν αφού πρώτα γδύθηκαν τελείως.

Δεν έχω δει/διαβάσει κάτι όπως το περιγράφεις με τη λογική του netbook. Αν έχεις ανάγκη να μετακινείσαι αγόρασε τώρα ότι σου μοιάζει καλύτερο, προσωπικά είμια ευχαριστημένος με την αγορά Asus πριν από 10 μήνες.

Δημοσ.

παιδια προχτες το electroworld ειχε το ΝΒ 200 toshiba προσφορα στα 249 €.

ετοιμος ημουν να το παρω αλλα κρατηθηκα μιας και υπαρχει μια πολυ μικρη περιπτωση να παω εξωτερικο οποτε και να κοιταξω απο εκει καποια αγορα.

αλλα πιστευω οτι αξιζει πολυ αυτη η προσφορα.

Δημοσ.
παιδια προχτες το electroworld ειχε το ΝΒ 200 toshiba προσφορα στα 249 €.

ετοιμος ημουν να το παρω αλλα κρατηθηκα μιας και υπαρχει μια πολυ μικρη περιπτωση να παω εξωτερικο οποτε και να κοιταξω απο εκει καποια αγορα.

αλλα πιστευω οτι αξιζει πολυ αυτη η προσφορα.

σε ποιο electro το ειδες;

ειχε κομματια;

Δημοσ.

τα νεα netbook με ΙΟΝ και διπυρηνο θα εχουν σαφως χαμηλοτερη αναμονη και μεγαλυτερες θερμοκρασιες καθως ακομα και στα nettop ζεσταινονται πολυ που εχουν χωρο και ψυξη φανταστειτε τι θα γινετε στα λαπτοπακια αυτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

το θέμα είναι ότι θα την έχουν (από την μαμά τους) για να μην υπάρχει πρόβλημα, δεν είναι βλάκες να μην το έχουν προβλέψει και μετά να ξεσκίζονται στα RMA

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...