james_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 δε ξερω αν ειναι το καλυτερο μερος για το ποστ αυτο για αυτο οι admins αν ειναι να το βαλουν στη σωστη θεση. ενδιαφερομαι να αρχισω να διαβαζω για τη πιστοποιηση της Cisco CCNA. μπορει καποιος να με βοηθησει για το τι χρειαζεται να παρω ? ποια βιβλια ειναι τα καλυτερα , ποιο simulation router να κατεβασω και αλλες πληροφοριεσ ευχαριστω
euklidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 δε ξερω αν ειναι το καλυτερο μερος για το ποστ αυτο για αυτο οι admins αν ειναι να το βαλουν στη σωστη θεση.ενδιαφερομαι να αρχισω να διαβαζω για τη πιστοποιηση της Cisco CCNA. μπορει καποιος να με βοηθησει για το τι χρειαζεται να παρω ? ποια βιβλια ειναι τα καλυτερα , ποιο simulation router να κατεβασω και αλλες πληροφοριεσ ευχαριστω Σε 15 μερες δινω την πιστοποιηση. Βιβλια υπαρχουν απο την ciscο. Aν παρακολουθησεις και τα μαθηματα σου δινουν τα μαθηματα σε flash online που αξιζουν πολυ, με ασκησεις και simulation στο PacketTracer. Αντε και καλη αρχη... Αξιζει πολυ παντως ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:54 ---------- http://www.ciscopress.com/markets/detail.asp?st=44711
isspro Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 euklidis εσυ που τα εχεις μπορεις να τα κανεις «πασα» στο ευρυ κοινο?
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 απλα αν δεν βρεις δουλεια πανω σε αυτα για να πεις οτι αξιζει οσο θυμαμαι καθε 2 χρονια πρεπει να ξαναδινεις για να ισχυει,.εκτος αν κανω λαθος.
Sreak Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 έχει κανεις αποψη αν αξιζει να κανεις μαθηματα? π.χ η ελληνοαμερικανικη ενωση προσφερει ενα πακετο για CCNA και εγω νομιζω εχει ισχυει για 2 χρονια
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 απο το να τα κανεις μονος σου καλυτερα σε σχολη αλλα τα λεφτα ειναι too much εκτος αν εισαι σιγουρος οτι θα βρεις μετα δουλεια σε αυτα
takistmr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Είναι μία πάρα πολύ καλή πιστοποίηση για επαγγελματίες του χώρου. Δεν είναι όμως και η μοναδική. Μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια και μαζί και πόρτες. Δυστυχώς, η ελληνική αγορά δεν είναι έτοιμη ακόμα να εκτιμήσει αυτά τα προσόντα. Εδώ, τη δομημένη καλωδίωση την αναθέτουν ακόμα και στους ηλεκτρολόγους εγκαταστάσεων, περιμένεις να ψάξουν για τα πτυχία σου??? Εαν έχεις τα χρήματα (για τα μαθήματα), και τον χρόνο για διάβασμα (είτε έχεις τα χρήματα, είτε θα διαβάσεις από μόνος) αξίζει. Εγώ φέτος πήρα την πιστοποίηση CCNA και προχωράω για CCNP. Βέβαια, από πίσω μου έχω την εταιρία που εργάζομαι και θα έχω ανταποδοτικά οφέλη. Αυτό έπεξε σημαντικό ρόλο διότι εργάζομαι πάνω σε μηχανάκια της cisco και υπάρχει επαφή με την τεχνολογία τους. Το CCNA το πήρα με τη βοήθεια μαθημάτων, τα οποία θεωρώ ότι δεν είναι πολύ απαραίτητα. Το ccna είναι περισσότερο θεωρητικό παρά πρακτικό. Θέλει πολύ διάβασμα, και πολύ χρόνο αλλά είναι straight forward. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα. Καλή τύχη ότι και αν αποφασίσεις!
euklidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 έχει κανεις αποψη αν αξιζει να κανεις μαθηματα?π.χ η ελληνοαμερικανικη ενωση προσφερει ενα πακετο για CCNA και εγω νομιζω εχει ισχυει για 2 χρονια στην ελληνοαμερικανικη ειναι 3500 για το ccna και 5600 για το ccnp. Nαι τα μαθηματα αξιζουν. ειναι και στα 2 παρα πολυ μεγαλη η υλη και σου λυνουν παρα πολλες αποριες. + βαζεις τα χερια σου σε κανονικο εξοπλισμο.
Rabican Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 εκανα και το Α και το Ρ στην ενωση και δεν το μετανιωσα. τωρα εργαζομαι, αλλα οχι ακριβως πανω στα δικτυα (δυστυχως). τα χρηματα ειναι πολλα, ειδικα για το Ρ οποτε δεν μπορω να πω σε καποιον ευκολα "πανε δωστα". 5500 ειναι σεβαστο ποσο. το καλο ομως ειναι πως ειχαμε ενα σκασμο ρουτερ και τα δουλευαμε, ειχαμε φοβερο δασκαλο (α ρε δημητρη!!!) και καναμε και καποια εξτρα lab εκτος κουκουρικουλουμ!
pix_lax82 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Rabican πταν λες Δημητρη εννοείς τον Τσα.... Τον ειχα εγω στο CCNA ο ανθρωπος ειναι εξαιρετικός instructor
Rabican Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 εμ ποιον αλλον!!! Τσαου και τα μυαλα στα καγκελα!!!αχαχαχαχα το δημητρη τον ξερω και πριν κανω CCNA (CCNA ειχα κανει με αλλο καθηγητη, τον Κωνσταντινο. ο δημητρης μου ειχε κανει το CCNP).
tarantules Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Είναι μία πάρα πολύ καλή πιστοποίηση για επαγγελματίες του χώρου. Δεν είναι όμως και η μοναδική. Μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια και μαζί και πόρτες. Δυστυχώς, η ελληνική αγορά δεν είναι έτοιμη ακόμα να εκτιμήσει αυτά τα προσόντα. Εδώ, τη δομημένη καλωδίωση την αναθέτουν ακόμα και στους ηλεκτρολόγους εγκαταστάσεων, περιμένεις να ψάξουν για τα πτυχία σου??? Εαν έχεις τα χρήματα (για τα μαθήματα), και τον χρόνο για διάβασμα (είτε έχεις τα χρήματα, είτε θα διαβάσεις από μόνος) αξίζει. Εγώ φέτος πήρα την πιστοποίηση CCNA και προχωράω για CCNP. Βέβαια, από πίσω μου έχω την εταιρία που εργάζομαι και θα έχω ανταποδοτικά οφέλη. Αυτό έπεξε σημαντικό ρόλο διότι εργάζομαι πάνω σε μηχανάκια της cisco και υπάρχει επαφή με την τεχνολογία τους. Το CCNA το πήρα με τη βοήθεια μαθημάτων, τα οποία θεωρώ ότι δεν είναι πολύ απαραίτητα. Το ccna είναι περισσότερο θεωρητικό παρά πρακτικό. Θέλει πολύ διάβασμα, και πολύ χρόνο αλλά είναι straight forward. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα. Καλή τύχη ότι και αν αποφασίσεις! +1 Εαν ήδη είσαι σε δουλειά σχετική αξίζει και παρααξίζει. Εαν είσαι εκτός αγοράς εργασίας και το παίρνεις με την προοπτική να σε πάρουν επειδή στα συν σου έχεις ΚΑΙ αυτό το χαρτί , θα σε απογοητεύσω.Όχι απλά δεν αξίζει αλλά ούτε με σφαίρες.Δοκίμασα πριν χρόνια που έστελνα βιογραφικά και σκεφτόμουν να πάρω το CCNA,να τους στείλω επίτηδες οτι έχω και το CCNA για να δω κατά πόσο μετράει.Ακόμα περιμένω έστω και ένα τηλ από κάποιον από αυτούς.... Αν ήσουν οπουδήποτε αλλού ΕΚΤΟΣ Ελλάδας και ήσουν εκτός αγοράς εργασίας θα σου έλεγα προχώρα.Θα έβρικες με τα χίλια δουλειά.Στην Ελλάδα....
paris77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω τους εμπειρους ...για το ccna. Σε πια περιοχή μπορουμε να πάρουμε το εξαμ στην Αθήνα? Επίσης άκουσα πως το κοστος για να δώσεις το εξαμ είναι κάπου 100ε , ετσι ειναι? Ευχαριστώ
isspro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 μονο με ccna δουλεια στην ελλαδα βρισκουμε? γιατι το εχω ξεκινησει (με προοπτικη το εξωτερικο). και οπως ρωταει και ο φιλος απο πανω, ποσο παει το μαλλι και που? (εξεταση μονο)
Vancas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 μονο με ccna δουλεια στην ελλαδα βρισκουμε? γιατι το εχω ξεκινησει (με προοπτικη το εξωτερικο). Χωρίς παρεξήγηση φίλε αλλά με αυτή τη νοοτροπία ουτε με ντοκτορά δε βρίσκεις δουλειά. Όταν ακούω άτομα να λένε "με το τάδε πτυχίο βρίσκω δουλειά;" τρελαίνομαι. ΟΧΙ δε βρίσκεις δουλειά με κανένα πτυχίο. Δουλειά βρίσκεις με τη συνεχή θέληση για μάθηση και εξέλιξη, και την σοβαρή και υπεύθυνη εργασία. Με το να πάει κάποιος να πάρει το CCNA δε θα γίνει περιζήτητος. Και στο λέω γιατί από τον τρόπο που το είπες φάνηκε σα να κάνεις αγγαρεία μόνο και μόνο για να βρείς μία δουλίτσα και μετά να μείνεις στάσιμος. Δλδ δε σε κόβω να πηγαίνεις για τα επόμενα levels αλλά ούτε καν να ανανεώνεις το CCNA σου όταν λήξει. Φιλικά πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.