ice25 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 σε όλη αυτή τη διαδικασία που έκανες μήπως κατά τύχη δοκίμασες να αλλάξεις το καλώδιο του sata?
Antonisk2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Απλά ρώτησα washcloud.... ice25 ναι έχω δοκιμάσει και με άλλο καλώδιο... το περίεργο όπως είπα και πάλι είναι οτι όταν βάζω έναν καινούργιο δίσκο τις πρώτες μέρες δουλεύει απροβλημάτιστα! μετά από μερικές μέρες αρχίζει να εμφανίζει το πρόβλημα.....
TheELF Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Nαι μόνο που απ' τις SATA θύρες, περνάνε μόνο data Digital signal Τα data μέσα στον PC σαν επίπεδα V κυκλοφορούν,δεν λέω ότι το πρόβλημα είναι αυτό,αλλά έτσι για το τυπικό.
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ^ Το ξέρω μωρό μου ότι τα data δεν έχουν αυθύπαρκτη υπόσταση και είναι η μετάφραση συγκεκριμένων ηληκτρικών τάσεων μπλα. Απλά από τις "θύρες data" δεν κυκλοφοράει το ρεύμα που χρειάζεται το μοτέρ κτλ του δίσκου.
Antonisk2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως παιδιά κανά πεντάρι μέρες τώρα που έχω βγάλει τον pci to ide controller το pc δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής (επαναλαμβάνω εκτος απο το κλασσικό "Problems occurred between the communication of the disk and the host." που συνεχίζει ακόμα να βγαίνει!) κατά τ'άλλα λειτουργικό πρόβλημα δεν υπάρχει... λέτε να έφταιγε αυτό τελικά? πάντως οι 2 ide που ήταν πάνω στον controller σχεδόν 2 χρόνια λειτουργούσαν και λειτουργούν ΑΨΟΓΑ!
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 To τσιπάκι του controller τί μάρκα είναι;
Antonisk2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 O controller είναι ο silicon image 0680A (http://www.siliconimage.com/products/product.aspx?pid=31)
macgyver Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε μου μήπως υπάρχει κανένας φουσκωμένος ηλεκτρολυτικός στην μητρική και σου τρελένει τα ρεύματα;
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Kάτι σαν τα νερά στον πορθμό του Ευρίπου;
Antonisk2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε μου μήπως υπάρχει κανένας φουσκωμένος ηλεκτρολυτικός στην μητρική και σου τρελένει τα ρεύματα; Με μια πολύ γρήγορη ματιά που έριξα έτσι πάνω-πάνω στο κουτί όχι δεν είδα κάτι τέτοιο... θα το κοιτάξω εκτενέστερα βέβαια. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο όμως η εγγύηση καλύπτει ή όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.