firewalker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Τώρα κατά την γνώμη μου φάνηκε ότι ο επόπτης δεν το έκανε εσκεμμένα. Με το που το είδε στα μόνιτορ το είπε στον διαιτητή αλλά ήταν αργά. Δεν μπορούσε να αλλάξει η απόφαση.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Τώρα κατά την γνώμη μου φάνηκε ότι ο επόπτης δεν το έκανε εσκεμμένα. Με το που το είδε στα μόνιτορ το είπε στον διαιτητή αλλά ήταν αργά. Δεν μπορούσε να αλλάξει η απόφαση. Δεν διαφωνουμε. Δεν ζητουσα αλλαγη αποφασης στο σημερινο ματς. Αλλα ειναι παραλογο σε αθληματα με περιπου 80 επιτευξεις στοχων ανα αγωνα να υπαρχει δικαιωμα ριπλευ και σε αθλημα με 2 ή 3 επιτευξεις να μην υπαρχει διακοπη αγωνα για 2' για να δουν το ριπλευ 1-2 γκολ κανουν την κωλοδιαφορα σε καθε ματς, ας φροντισουν να ειναι εγκυρα ή ακυρα. Και επειδη δεν υπαρχει παντου καλυψη αλα Μουντιαλ, οκ, δεκτο, ας υπαρχει αυτος ο κανονας ΕΣΤΩ στο Μουντιαλ ή το Γιουρο ή το ΤΛ όπου οι μεταδοσεις είναι συνηθως αψογες
Anubis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Για πειτε τι μαλακια παιχτηκε γιατι δεν το ειδα..
EKTELESTES Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Τρομερά γκολ αυτά του Τέβεζ και Ερνάντεζ, γαμώ τον Ροζέτι θα βλέπαμε τρελό ματς....
Anubis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ελα ρε μη με αφηνεις σε αγωνια και δεν ειδα το ματς..για πες..
Rabican Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 καλησπερα. παρατηρηση1: οφφσαιντ καθαρο το γκολ του τεβεζ. ισως αν δεν ειχε μετρησει να ειχε διαμορφωθει διαφορετικα το αποτελεσμα. παρατηρηση2: αργεντινη στον τελικο ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ. η αμυνα ειναι για ΚΛΑΜΜΑΤΑ. ντε μικελις, οταμεντι ειναι για πολλες φαπες... κριμα κριμα. παρατηρηση3: ο μεσσι ακομη το παλευει για το 1ο γκολ. πραγματικα δεν τον θελει. δεν εχω αμφιβολια πλεον. ΥΓ: μακαρι να παμε τελικο, αλλα με την επιθεση της γερμανιας θα τα βρουμε μπαστουνια και θα φαμε 2-3 γκολ ΕΥΚΟΛΑ.
Anubis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ρε πες μας για τα παρασκηνιακα που τραγουδανε οι υπολοιποι 3 σελιδες..
liopyr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ότι θα τα φάμε θα τα φάμε. Ότι θα ρίξουμε περισσότερα όμως;
freedubus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ότι θα τα φάμε θα τα φάμε.Ότι θα ρίξουμε περισσότερα όμως;
EKTELESTES Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Εγώ όσο Αργεντίνα ήμουν, ( και Μεξικό ήμουν αλλά είχα παίξει στοίχημα Αργεντίνα σήμερα ) τόση ΞΕΝΕΡΑ έφαγα σήμερα. Τέτοια κούπα ( ΑΝ λέμε ΑΝ ) έρθει τελικά, δε την θέλω. Δε φτάνει που δεν έπαιξε καθόλου μπάλα σήμερα, είχε και τα δώρα τα τρελά. Θα δούμε στην πορεία.
FilipposMD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ρε πες μας για τα παρασκηνιακα που τραγουδανε οι υπολοιποι 3 σελιδες.. Στην αρχή το Μεξικό την πίεζε πολύ την Αργεντινή, μέχρι που γίνεται μια φάση καρα-οφσάιντ και βάζει γκολ ο Τέβεζ. Μιλάμε για οφσάιντ, στο οποίο ο επιθετικός δεν καλυπτόταν ούτε καν από τερματοφύλακα, για να καταλάβεις. Η πλάκα είναι ότι το είδαν στα μάτριξ και διαμαρτύρονταν οι Μεξικάνοι, αλλά δεν μπορούσαν να αλλάξουν την απόφαση. Τέλος πάντων, μετά ξενέρωσαν οι Μεξικάνοι, έκαναν δώρο άλλο ένα γκολ από λάθος αμυντικού και... αυτά!
Anubis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Στην αρχή το Μεξικό την πίεζε πολύ την Αργεντινή, μέχρι που γίνεται μια φάση καρα-οφσάιντ και βάζει γκολ ο Τέβεζ. Μιλάμε για οφσάιντ, στο οποίο ο επιθετικός δεν καλυπτόταν ούτε καν από τερματοφύλακα, για να καταλάβεις. Η πλάκα είναι ότι το είδαν στα μάτριξ και διαμαρτύρονταν οι Μεξικάνοι, αλλά δεν μπορούσαν να αλλάξουν την απόφαση. Τέλος πάντων, μετά ξενέρωσαν οι Μεξικάνοι, έκαναν δώρο άλλο ένα γκολ από λάθος αμυντικού και... αυτά! ευχαριστω φιλιππε
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Πές μου κι άλλα Κάιζερ. Όχι, ενδιαφέρομαι. Κουμμουνιστης/Επαναστατης με ρολεξ, αρμανι, κοκα(το ναρκωτικο των πλουσιων) και μελος στον Ολυμπιακο και οποιων του δωσουν αρκετα λεφτα Αν δεν ηταν νεκρος ο Τσε θα αυτοκτονουσε ---------- Προσθήκη στις 00:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:01 ---------- Για πειτε τι μαλακια παιχτηκε γιατι δεν το ειδα.. Ε, τι να παιχτηκε μωρε, 1ο γκολ απο επιθετικο φαουλ ΚΑΙ 2 μετρα οφσαιντ στο καπακι. Γελαει ο κοσμος με τους "αδικημενους" Αργεντινους
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 αλλα με την επιθεση της γερμανιας wat wat the fak dοes nοt even cοmpute Εν τω μεταξύ, ποιό είναι αυτό το ντυμένο (με γραββάτα) ζώο που κάνει ανάλυση (κοπράνων) στην εκπομπή της ΝΕΤ τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.