Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση 2 απομακρυσμένων Η/Υ μέσω Internet

Crown Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως γραφω και στον τιτλο, ζηταω να μαθω τροπους ωστε να συνδεσω δυο υπολογιστες μεταξυ τους μεσω γραμμης internet. διαβασα σχετικα με το vpn και πολλους ακομα τροπους αλλα θα ηθελα απο καποιον που γνωριζει να μου πει τα βηματα. γνωριζω ηδη ολες τις ip και στα δυο μηχανηματα. αυτο που θελω να πετυχω ειναι να μπορω να διαχειριζομαι με το radmin τον αλλο υπολογιστη. καθε βοηθεια δεκτη!

Δημοσ.

εγω το εκανα ως εξης.remote desktop ,port forward την 3389 που θελει,ανοιξα στο target pc τo remote desktop.ορισα ποιοι χρηστες θα μπαινουν και εβαλα κωδικους που ειναι υποχρεωτικο.και αμα δεν ειναι static η ip βαζεις dyndns ή No-ip.

Δημοσ.

Με το radmin θες και τις αναλογες στατικ. Πως τις εχεις πετυχει? με Dyndns ή απλα εχεις στατικ με αλλο τροπο? Προσθεσε το προγραμμα στις εξαιρεσεις του windows firewall (add program, e.t.c) και την πορτα 4899 σε tcp για να δουλεψει το radmin

Δημοσ.

βασικα δεν εχω static ip και γι αυτο εβαλα το θεμα εδω, ωστε καποιος να με καθοδηγησει. ξεκιναω λοιπον με οσα μου ειπατε ηδη και αν συναντησω προβλημα θα επανελθω με λεπτομεριες οπου κανω λαθος. κατι ειδα και για το hamachi που ειχα δουλεψει στο παρελθον για να κανω εικονικο δικτυο. θα επιστρεψω με νεοτερα! ευχαριστω ολους τους φιλους που εδωσαν τις συμβουλες τους!

Δημοσ.

ολα καλα. εβαλα το "radmin" μαζι με το "hamachi" και ολα δουλευουν okay! ενα επιπλεον θελω να ρωτησω και να δουμε αν γνωριζει καποιος τον τροπο...

υπαρχει ρυθμιση ωστε να μπορω να ανοιγω (power on) τον απομακρυσμενο υπολογιστη (της δουλειας) απο το σπιτι μου και το αντιστροφο; αν ναι, παρακαλω οποιον γνωριζει να βοηθησει! ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.
ολα καλα. εβαλα το "radmin" μαζι με το "hamachi" και ολα δουλευουν okay! ενα επιπλεον θελω να ρωτησω και να δουμε αν γνωριζει καποιος τον τροπο...

υπαρχει ρυθμιση ωστε να μπορω να ανοιγω (power on) τον απομακρυσμενο υπολογιστη (της δουλειας) απο το σπιτι μου και το αντιστροφο; αν ναι, παρακαλω οποιον γνωριζει να βοηθησει! ευχαριστω εκ των προτερων!

χωρις να το ξερεις........ εφτιαξες το καλυτερο vpn που υπαρχει. Αληθεια ποιος σου ειπε για το hamachi? Με τη ρυθμιση απο το Bios "wake on lan" μπορεις να ανοιγεις απομακρυσμενα το pc σου κανοντας ping την hamachi ip..... δεν τοχω κανει αλλα μπορει να δουλεψει. Με dyndns το κανει σιγουρα αλλα το wake on lan δουλευει μονο για μια φορα. Αν σεταρεις ομως το "RTC alarm" στο bios σου ανοιγει μονο του την καθορισμενη ωρα που οριζεις εσυ. Ελλειπη και τα 2 το ξερω. Πρεπει να κανεις PF την hamachi ip, ή την dyndns απο το router σου στη local ip Σου

Δημοσ.

οσο ξερω το wake on lan κανει αυτο που θες οπως ειπε ο ddos απλα πρεπει να εχεις κανει και Port forward καποια θυρα νομιζω χωρις να δινω ορκο.ειχαν ανοιξει ενα τετοιο θεμα και διαβαζα αλλα δεν το εχω δοκιμασει για να ξερω κατα ποσο παιζει.σιγουρα αν το ψαξεις σε wikipedia η google θα βρεις κατι.

Δημοσ.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα το Auto Poweron & Shutdown.

Το εγκαθιστάς στο pc της δουλειάς.Το ρυθμίζεις από τη δουλειά να ανάψει την ώρα που θες εσύ και θα είσαι σπίτι και είσαι οκ.

Μπακαλίστικος τρόπος αλλά μπορείς και έτσι.

Εκτός και εαν έχεις άστατο ωράριο και δεν ξέρεις τι ώρα θα είσαι σπίτι

Δημοσ.

το "hamachi" το ειχα δοκιμασει παλιοτερα, σχετικα τυχαια, μετα απο ψαξιμο στο διαδικτυο, ωστε να παιζω διαδικτυακα βιντεοπαιχνιδια τοπικου δικτυου (που δεν ηταν online).

θα δοκιμασω αυτα τα δυο που προτεινατε:

1.) Auto PowerOn & ShutDown

2.) WakeOnLan (Bios)

θα κανω δοκιμη και θα σας πω...

για οτιδηποτε καινουριο θα ενημερωσω συντομα. :-)

Δημοσ.

Σημαντική σημείωση για το Auto PowerOn & ShutDown :

Στις Ιδιότητες (Δεξί κλικ στο Desktop) , καρτέλα Προφύλαξη οθόνης, πας στο κουμπί Ενέργεια και επιλέγεις την καρτέλα Για Προχωρημένους.Εκεί ΑΠΟΤΣΕΚΑΡΕΙΣ την επιλογή : Κωδικός πρόσβασης κατά την επαναφορά από κατάσταση αναμονής.

Εαν δεν το κάνεις αυτό,όταν έχεις standby το pc της δουλειάς και το "ξυπνήσει" το πρόγραμμα , θα φτάσει μέχρι την οθόνη εισαγωγής κωδικού (έχεις δεν έχεις βάλει) και θα περιμένει ή να βάλεις κωδικό ή να πατήσεις Enter για να συνεχίσει.

Όλα αυτά στα XP.Για άλλες εκδόσεις windows βρες το αντίστοιχο.

Παιδευόμουν μια μέρα να βρώ πως παρακάμπτω αυτή την παπαριά.....

Δημοσ.

Me to auto power on ΔΕΝ μπορει να ανοιξει το PC του, αν ειναι εντελως κλειστο. Μονο απο κατασταση stand by μπορει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...