Προς το περιεχόμενο

Mporite na koimhtheite me mousiki ?

Megakill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

borw na koimithw me mousiki, an den exei beat....poio efkola me chill out, alla den borw na ksupnisw me mousiki....me pianei trella kai spazomai agria....PREPI na klisei...den ginete allo.....DEN ANTEXWWWWW afti ti mousiki.....mesa sto mualo mou...ksana kai ksana....kaopoios na tin klisei....OXIIIIII ALLOOOOOOOOO...:@

e vasika....sunithos koimame me to remote dipla mou kai ama laxei tin klinw :P

Δημοσ.

Me tipota den mpwrw na koimithw me mousiki.Genika me opoidipote thorivo den mpwrw na koimithw.

Egw kanw mia alli erwtisis mporeite na koimithite me roloi mou akougete ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω άν μετράει και η τηλεόραση στο θέμα πάντως εγώ χωρίς τηλεόραση δεν μπορώ να κοιμηθώ... Πρέπει να είναι ανοιχτή η τηλεόραση αλλιώς δεν κοιμάμαι. Ισχυρότατο υπνωτικό. Ποτέ δεν κατάφερα να δώ μια ταινία όσο ενδιαφέρων και αν είχε.

Φυσικά πάντα δουλεύει το μαγικό κουμπάκι που την κλείνει αυτόματα μετά από ένα διάστημα. :) :) :grin:

Δημοσ.

egw 8elw opwsdhpote an oxi mousikh, thleorash! Oxi oti alliws de 8a koimh8w me tpt, apla 8a mou parei wra

Oso gia to roloi,

OOOOOOOOOXXXXXXXXXXXXXXIIIIIIIIIIii 888EEEEEEEEEEEEEEE MOU!!!!!!!!!!

tik tak

tik tak

tik tak

MPAM!!!!!!!!!!!!

:P:p

afto htan to roloi pou espase ;)

Pragmatikh martyria : An8rwpos pou menei sto ellhniko, den bourouse na koimh8ei efkola gia 2 mhnes afou efyge to aerodromioepeidh den akouge ta aeroplana :shocked: :shocked:

Gamato???

Δημοσ.

Εγώ κοιμάμαι σαν μωρό χωρίς μουσική.... αλλά για να ξυπνήσω πρέπει να ακούσω έστω ενα Beat ένα Vocal κάτι βρε αδερφέ πχ. and when the sun goes down here ntoup ntoup ntoup and ...... κάπως έτσι. :D :D :D

Δημοσ.

Εγώ κοιμάμαι με σχεδόν τα πάντα από Slayer μέχρι Astral Projection.

Δεν έχω όμως ποτέ καταφέρει να κοιμηθώ με Ricky Martin.....

Δημοσ.

Σχεδόν κάθε βράδυ, προτιμώντας ήρεμα rock ή metal κομματάκια, με βοηθάει και στο ξύπνημα

Πόσες φορές δέν σηκώθηκα στα άγρια χαράματα μετά απο 2-3 ώρες αυπνίας (τί insomniac είμαι;) για να φορτώσω ή για να φτιάξω εκείνη την ώρα playlist (παρεπιμπτόντως με μουσική κοιμάμαι σχεδόν αμέσως) :D

Δημοσ.

akpe και εγώ τα ίδια παθαίνω ! Πολλές φορές εκνευρίζομαι από μερικά κομμάτια και σηκώνομαι από το ζεστό κρεββατάκι μου και φτιάχνω εκείνη την ώρα την playlist . ʼστα πολύ πλάκα! Χαχαχα ! :) ;)

Δημοσ.

Πριν κάποια χρόνια, σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της εφηβείας μου, δεν υπήρχε περίπτωση να κοιμηθώ χωρίς το ράδιο στους 94,8(Όσοι είναι από Θεσ/νίκη ξέρουν τι σημαίνει αυτό)!!

Τώρα πλέον έχω φύγει από Μακεδονία αλλά και όποτε έρχομαι ο σταθμός έχει αλλάξει ύφος οπότε δεν τον ακούω κιόλας.

Επιπλέον τώρα πια χρειάζομαι απόλυτη ησυχία για να κοιμηθώ, κάποιες φορές βέβαια με πέρνει ο ύπνος βλέποντας μία ταινία, αλλά μόνο αν είχα μία κουραστική μερα.

Ρολόι: το αιώνιο νευρόσπασμα!! Προχθές το έβαλα μέσα στο συρτάρι! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...