Megakill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Etsi apla.... Mporite na koimhtheite me mousiki ? Gia allous efkolo... gia allous diskolo.. Gia allous anagaio... Me ti idous mousiki to sinithizete ?
Rayman_FMC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 borw na koimithw me mousiki, an den exei beat....poio efkola me chill out, alla den borw na ksupnisw me mousiki....me pianei trella kai spazomai agria....PREPI na klisei...den ginete allo.....DEN ANTEXWWWWW afti ti mousiki.....mesa sto mualo mou...ksana kai ksana....kaopoios na tin klisei....OXIIIIII ALLOOOOOOOOO...:@ e vasika....sunithos koimame me to remote dipla mou kai ama laxei tin klinw
WizeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Εγώ μέχρι πριν κανα 2 χρόνια μόνο με μουσική μπορούσα να κοιμηθώ και μάλιστα ...metal. Τώρα όμως κοιμάμαι κανονικά.
paravatis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 ego mporo na koimitho mono me mousiki. xoris mousiki psilofrikaro.. epeidi omos den mporo akomi kai to paramikro fos sto domatio, synithos vazo radiofono konta mou..
Isildur Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 panta koimamai me mousiki!!! Den yparhei periptwsi na me parei o ypnos hwris na yparhei mia elafra fasaria sto dwmatio!!!
SpY Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Me tipota den mpwrw na koimithw me mousiki.Genika me opoidipote thorivo den mpwrw na koimithw. Egw kanw mia alli erwtisis mporeite na koimithite me roloi mou akougete ?
wert Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δεν ξέρω άν μετράει και η τηλεόραση στο θέμα πάντως εγώ χωρίς τηλεόραση δεν μπορώ να κοιμηθώ... Πρέπει να είναι ανοιχτή η τηλεόραση αλλιώς δεν κοιμάμαι. Ισχυρότατο υπνωτικό. Ποτέ δεν κατάφερα να δώ μια ταινία όσο ενδιαφέρων και αν είχε. Φυσικά πάντα δουλεύει το μαγικό κουμπάκι που την κλείνει αυτόματα μετά από ένα διάστημα. :) :grin:
DeCoN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 egw 8elw opwsdhpote an oxi mousikh, thleorash! Oxi oti alliws de 8a koimh8w me tpt, apla 8a mou parei wra Oso gia to roloi, OOOOOOOOOXXXXXXXXXXXXXXIIIIIIIIIIii 888EEEEEEEEEEEEEEE MOU!!!!!!!!!! tik tak tik tak tik tak MPAM!!!!!!!!!!!! :p afto htan to roloi pou espase Pragmatikh martyria : An8rwpos pou menei sto ellhniko, den bourouse na koimh8ei efkola gia 2 mhnes afou efyge to aerodromioepeidh den akouge ta aeroplana :shocked: :shocked: Gamato???
@_zerocool Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2002 Εγώ κοιμάμαι σαν μωρό χωρίς μουσική.... αλλά για να ξυπνήσω πρέπει να ακούσω έστω ενα Beat ένα Vocal κάτι βρε αδερφέ πχ. and when the sun goes down here ntoup ntoup ntoup and ...... κάπως έτσι. :D
pios? Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Me mousiki apali koimame alla den trelenome kiolas. Sinithos koimame me thleorash h radiofono, an den einai anixth h thleorash den mporo na koimitho me tipota.
-Sds- Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Alloi koimountai me Tsoukala..An einai pote dinaton :grin:
Typhoon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Εγώ κοιμάμαι με σχεδόν τα πάντα από Slayer μέχρι Astral Projection. Δεν έχω όμως ποτέ καταφέρει να κοιμηθώ με Ricky Martin.....
akpe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Σχεδόν κάθε βράδυ, προτιμώντας ήρεμα rock ή metal κομματάκια, με βοηθάει και στο ξύπνημα Πόσες φορές δέν σηκώθηκα στα άγρια χαράματα μετά απο 2-3 ώρες αυπνίας (τί insomniac είμαι για να φορτώσω ή για να φτιάξω εκείνη την ώρα playlist (παρεπιμπτόντως με μουσική κοιμάμαι σχεδόν αμέσως)
HaPagan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 akpe και εγώ τα ίδια παθαίνω ! Πολλές φορές εκνευρίζομαι από μερικά κομμάτια και σηκώνομαι από το ζεστό κρεββατάκι μου και φτιάχνω εκείνη την ώρα την playlist . ʼστα πολύ πλάκα! Χαχαχα !
hyper Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2002 Πριν κάποια χρόνια, σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της εφηβείας μου, δεν υπήρχε περίπτωση να κοιμηθώ χωρίς το ράδιο στους 94,8(Όσοι είναι από Θεσ/νίκη ξέρουν τι σημαίνει αυτό)!! Τώρα πλέον έχω φύγει από Μακεδονία αλλά και όποτε έρχομαι ο σταθμός έχει αλλάξει ύφος οπότε δεν τον ακούω κιόλας. Επιπλέον τώρα πια χρειάζομαι απόλυτη ησυχία για να κοιμηθώ, κάποιες φορές βέβαια με πέρνει ο ύπνος βλέποντας μία ταινία, αλλά μόνο αν είχα μία κουραστική μερα. Ρολόι: το αιώνιο νευρόσπασμα!! Προχθές το έβαλα μέσα στο συρτάρι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.