Προς το περιεχόμενο

Asp.net Edit- Update Σε μεγάλο κείμενο

focus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια βάση access που εκεί έχω καταχωρημένα σε πίνακα προϊόν πληροφορίες. Όταν εμφανίζω στη σελίδα τα αποτελέσματα ελέγχω πως φαίνονται με panels. Όταν όμως θέλω να κάνω update στο κείμενο των πληροφοριών αυτό εμφανίζετε σε ένα μικρό text box. Υπάρχει τρόπος να εμφανίζετε ένας text editor που θα ενημερώνει τη συγκεκριμένη εγγραφή της βάσης?

Δημοσ.

Μπορείς να φέρεις το πεδίο που σε ενδιαφέρει σε ένα textbox multiline με ό,τι διαστάσεις θέλεις και αφού το κάνεις edit να κάνεις update τη βάση.

Δημοσ.

djpaul1963 όταν βάζω το πεδίο σε textbox multiline με ότι διαστάσεις θέλω δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή update (για να το κάνω edit)γιατί to καλώ με datalist. Εγώ επιλέγω advanced και κατόπιν enable update κλπ αλλά επιλογή update δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Ισως δεν έγινα κατανοητός. Η μέθοδος που σου προτείνω είναι 2 βήματα. Στο πρώτο φέρνεις με select command το πεδίο της εγγραφής που θέλεις σε ένα multiline textbox και στη συνέχεια (με τη βοήθεια ενός button) ξαναστέλνεις το -διορθωμένο- κείμενο πίσω στη βάση με ενα update command.

Αλλιώς, για να γίνει updatable το πεδίο σου, χρειάζεσαι απαραίτητα datasource.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...