stm00192 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν παίδες θέλω να φτιάξω ένα δεύτερο μικρό pcακι με κάτι περισευούμενα εξαρτήματα από το προηγούμενο pc ώστε όποτε θέλουν οι γονείς να ψιλοσερφάρουν να αφήνουν το δικο μου θηριάκι ήσυχο.. Το συγκεκριμένο pc ίσως χρησιμοποιηθεί και σαν κατεβαστήρι και file server!! λοιπον τα ήδη υπάρχοντα είναι: C2D E8400 ASUS P5E 4 GB DDR2 1066 Muskin Redline DVD-RW (λευκό) Οθόνη (15" 1024X768 TFT) Μια χαρά την κάνει την δουλίτσα τις!!! Καμιά φορά παίζει να συνδέεται και σε μια full HD 32αρα lg για καμιά ταινιούλα. Πληκτρολόγιο + Mouse Και σκεφτόμουν για τα παρακάτω!!! έχετε τπτ άλλο καλύτερο στο μυαλο σας.... πάνω κάτα σε αυτά τα λ7 +-20 Ε Κάθε γνώμη δεκτή!
M@ROUD@S Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 File server και κατεβαστηρι και βαζεις 320 σκληρο; Επισης τη ψυκτρα τι τη θες;
stm00192 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχουν αυτή την στιγμή στον βασικό μου υπολογιστή 3 σκληροί του ενός ΤΒ έκαστος που μάλλον θα μεταφερθούν σε αυτόν. Και ψήκτρα βάζω επιδή δεν έχω κάποια άλλη πρόχειρη.... η cpu είναι tray έκδοση και η True Black που τον έψυχε κάποτε όπως βλέπεις στην υπογραφή φιλοξενείται στον i7 τώρα!
M@ROUD@S Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Οκ σε βλεπω τοτε... Μπορει να χρειαστεις ανεμιστηρακι για το front panel γιατι νομιζω οτι το κουτι εχει μονο εναν πισω...
stm00192 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Και 12αρια ανεμηστήρια έχω μπόλικα να κάθονται!!! ;-Ρ Ψήνομαι και για αυτό το κουτάκι http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Xigmatek-Asgard-Midi-Case-Black.htm
M@ROUD@S Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Εχει και μικροτερες διαστασεις απο το coolermaster και ταιριαζει και πιο ευκολα στο χωρο... Για τη μαμα σου το λεω
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης δες τι είναι φθηνότερο. Μαύρο σπρέυ ή μαύρο DVD-RW. ΟΚ ξέρω, λεπτομέρειες
M@ROUD@S Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης δες τι είναι φθηνότερο. Μαύρο σπρέυ ή μαύρο DVD-RW. ΟΚ ξέρω, λεπτομέρειες Παιζει και το μαυρο μανο Τρελη μοντα...
deviantoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 αν αυτό είναι το "δεύτερο μικρό πισάκι" σου, εμείς τί να πούμε...
vavlas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Για κουτί θα σου έλεγα να πάρεις το cm. Σε αυτή την κατηγορία χρημάτων βγάζει τα πιο στιβαρά και καλά κατασκευασμένα.
M@ROUD@S Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Για κουτί θα σου έλεγα να πάρεις το cm. Σε αυτή την κατηγορία χρημάτων βγάζει τα πιο στιβαρά και καλά κατασκευασμένα. Αυτο το λες επειδη το ξερεις ή το βρηκες καπου αλλου όπως και τον οδηγο για overclocking; Ποιος θελει να παιξει βρες τις διαφορες; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=211171 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=346541&garpg=1
stm00192 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 αν αυτό είναι το "δεύτερο μικρό πισάκι" σου, εμείς τί να πούμε... Εεεεε τι να κανω??? αυτα τα κομματια μου περισσέψανε!!! :o:o:p Καμιά αλλη γνωμη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.