Panostheone Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας.θα ήθελα να αγοράσω ένα ΠΟΛΥ καλο ηχοσύστημα για γερή μουσική και gaming(Επειδή είμαι άτομο που μια ζωή ακούω μουσική στο τέρμα :p). Έχω δει τα Logitech Z-5500 που είναι 5.1 στα 505 watt rms και τα γουστάρω τρελα απλά έχω ψάξει ΠΑΝΤΟΥ και δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ.:cry: Καταρχήν θα ήθελα να να πω ότι τα αγοράζω καινούρια ( αν ξέρει κανεις σε πιο μαγαζί "ειπαρχουν" από αθηνα ) και μεταχειρισμένα χωρίς καμια φθορά το πολύ 2-3 μηνάκια χρησιμοποιημένα. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι καλύτερο από αυτά (Z-5500 505 W Rms) και με budget γύρο στα 250-300 euro. Ακούω τις απόψεις σας αλλα σοβαρές ..όχι προτάσεις ηχείων 2.0 :-D Thanks.
icedale Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Έχω τα ηχεία που λες και δεν έχει πέσει το μάτι μου σε κάτι πιο δυνατό ή ποιοτικό στην αγορά (δεν έχω ψάξει για πολύ εξειδικευμένα πράγματα, customs, mods κλπ, αλλά αυτά που είναι έτοιμα συστήαμτα και δε χρειάζεται να πειράξεις κάτι). Απο πλευράς έντασης καλύπτουν και με το παραπάνω (ειδικά αμα τα συγκρίνεις με άλλα σετ ηχείων για υπολογιστή της αγοράς). Απο πλευράς ποιότητας, επίσης θα έλεγα (είμαι απαιτητικός σε ένταση και σε ποιότητα). Έχε υπ΄όψην πως συνήθως δε θα τα έχεις πολύ δυνατά (πιάνουν ψηλές εντάσεις γενικά) γιατί εκτός των άλλων ενοχλείς και τη γειτονιά απο ένα σημείο και μετά. Επίσης καλή απόδοση σε ταινίες. για κοίτα εδώ για μια λίστα καταστημάτων όπου φαίνεται να υπάρχουν διαθέσιμα -> http://www.skroutz.gr/c/112/pc-speakers.html?keyphrase=z-5500
dante14023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 εδω κοιταξες??? http://www.pixmania.gr/gr/gr/59184/art/logitech/c-asa-5-1-z-5500.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNjAyOTUzMDc7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdWk=
Panostheone Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά αλλα στο Pixmania τα έχει 270+ και θέλει και 50 euro τουλάχιστον έξοδα αποστολής. και επίσης στα φέρνουν από εξωτερικό και δεν ξέρω κατά ποσο θα μου έρθουν normal η "σπασπενα" η με προβλήματα,και μετά άντε να τους τα γυρίσεις πίσω πάλι ktlp,ενώ αν τα βρω από εδώ κοντά αθηνα θα μπορώ να τους τα πάω πίσω την ίδια στιγμή.Ξέρει κανεις άλλος μήπως από που μπορώ να τα πάρω η αν τα πουλάει κάποιο παιδί?Και icedale εσύ από που τα αγόρασες? ευχαριστώ Περιμένω περισσότερες ιδέες.Thanks
grimpr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Καιρός να αρχίσεις να φτιάξεις το πρώτο σου ηχοσυστημα, και εννοούμε HiFi και όχι τις γνωστές παπαρδέλες απο Logitech κτλπ. Με 500 ευρώ Budget και λίγο ψάξιμο,συμβουλή και κυνήγι σε μεταχειρισμένα, στηνεις δύναμη σύστημα στα λεφτά....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Με τόσα λεφτά παίρνεις τα bx5a deluxe της m-audio. Περιπου στα 200+ ευρώ και έχουν εξαιρετικό ήχο. -edit- α sorry τώρα είδα οτι δεν θέλεις 2.0 ηχεία.
Panostheone Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Xmmm ευχαριστώ παιδιά αλλα για να κάτσω να αγοράσω μονος μου ένα ένα κομμάτι σίγουρα θέλει πολύ τρέξιμο και να είμαι γνωστης του πράγματος με "ανισχιτες" ktlp ktlp ,κάτι που δεν είμαι οποτε μου φαίνεται αρκετά δύσκολο.Έχει κανεις καμια ιδέα τι θα χρειαστώ? "ανισχιτες" και 2 ηχεία μεγάλα λογικά.κανένα link ?περιμένω προτάσεις.και ευχαριστώ
super_Vegeta Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Καιρός να αρχίσεις να φτιάξεις το πρώτο σου ηχοσυστημα, και εννοούμε HiFi και όχι τις γνωστές παπαρδέλες απο Logitech κτλπ. Με 500 ευρώ Budget και λίγο ψάξιμο,συμβουλή και κυνήγι σε μεταχειρισμένα, στηνεις δύναμη σύστημα στα λεφτά.... Μια χαρά ηχεία είναι τα Ζ-5500 , είναι αρκετά εντυπωσιακά και έχουν αρκετά ωραία feutures . Μπορεί να μην είναι επιπέδου studio monitor αλλά για τα λεφτά τους μια χαρά ειναι, μακράν τα καλύτερα PC ηχεία (μαζί με τα GigaWorks) . Στην τελική ότι δίνεις παίρνεις...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για να παρεις ενισχυτη και ηχεια απο την στιγμη που θα συνδεσεις το ολο συστημα πανω σε υπολογιστη.
Panostheone Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ίσος να μην αξίζει όπως λες αλλα νομίζω τα z-5500 κιόλας μπορούν να μπούν και σαν home cinema στην tv μου όχι μονο στο pc.γιαυτο τα ψάχνω
Jojos170304 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Με ένα σοβαρό DAC value for money ενδιάμεσα κ σύνδεση με coaxial από την κάρτα ήχου προς το DAC αξίζει κ παρα-αξίζει. π.χ.: http://www.cambridgeaudio.com/set_territory.php?TID=14&Redirect=/summary.php?PID=320
doommaster Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 +1 για τα logitech z5500. πραγματικά άριστη αγορά και για ταινίες αλλά κυρίως για games που ασχολούμαι περισσότερο. τα πήρα από pixmania πέρυσι και ήρθαν σε 5 μέρες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Panostheone Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω ρε φιλε έχω ακούσει πολλά για το pixmania.an στα φέρουν και σου βγάζει πρόβλημα η έχει ήδη πρόβλημα πρέπει να το στείλεις πίσω στην γαλλία με δικά σου λεφτά ,θα σου απαντήσουν μετά από 2 μήνες και τελικά θα στο επιστρέψουν μετά από κανένα 4 μείνω χωρίς να είναι φτιαγμένο κιόλας. Και τώρα το pixmania τα έχει 270+50 euro έξοδα αποστολής = 320 euro toulaxiston.esy ποσο τα πείρες?λες να μην μπορέσω να τα βρω αλλου?έχω ψάξει πλαίσιο "μουλτιραμα" e-shop και γενικά παντού καί δεν τα έχουν.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μίλησα για τα z-5500 αλλά για την περίπτωση που πάρεις ξεχωριστά ενισχυτή και παθητικά ηχεία. Για το DAC του Jojos170304 δεν λέω τίποτα, ξεφύγαμε πολύ από το αρχικό budget, στο τελος θα βαλουμε και τα genelec, αλλά τόσα λεφτα για να παίζει mp3 ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.