stelios_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 θα ηθελα να ρωτισω καποιον που να ξερει απο τα logitech z-5500 πιες ρυθμισεις ειναι οι καλυτερες για πολυ πολυ δυνατο ηχο ( τα θελω για παρτυ) μιλαω για συνδεσμολογια coxial. θελω μια πληρη ενημερωση για τα effects και την ρυθμηση του surrond και του center. και να θυμαστε οτι θελω οσο πιο δυνατο ηχο γινετε ( χωρις να τα καψω η να τους προκαλεσω ζημια) και κατι αλλο .. θελω να με ενημερωσει καπιος που θα μπορεσω να βρω ασφαλεια σε περιπτωση που καει
bzitstavros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Κοίταξε να δεις. Παιξε λιγο με τα ηχεια και δες σε ποια σημεια τις εντασης τους αρχιζουν και παραμορφωνουν τον ηχο. Λιγο ποιο κατω προσπαθησε να αλλαξεις τις ρυθμισεις του ισοσταθμιστη στον υπολογιστη σου (κυριωσ χαμηλωσε λιγο τα μπασα). Αν δεν θα ακουσ πλεον τιν παραμορφωση ειναι ολα οκ. Δεν εχεις πιθανοτητα να τα καψεις. Εγω εχω τα ιδια ηχεια και εχω κανει κι εγω partys με αυτα. Τα ρυθμιζα να παιζουν στο stereoX2 με το volume 2 παυλιτσες κατω απο το τερμα. StereoX2 επειδη με τα εφε surround δεν επαιζαν το ιδιο δυνατα οι πισω δορυφοροι ασε που ηταν και αχρειαστα τα εφε σε party... Χρησιμοποιωντας ομως ενα μικκτη και αναλογα το τραγουδι που επαιζε μποροθσα να ανεβασω αρκετα ακομα τιν ενταση τους. Σε τραγουδια με δυνατα μπασα (bitakia k r& θα τα εχεισ χαμηλοτερα σε ελληνικα τσιφτετελια και στο θεο να τα βαλεις δεν καιγονται!! Για την ακριβεια δεν εχω καταφερει ποτε να καψω αυτα τα ηχεια καθως νομιζω πως ο ενισχυτης τους ακομα και με μετρια παραμορφωση δεν ξεπερνα τις προδιαγραφες των μεγαφωνων. Κατι αλλο πολλυ βασικο ειναι και η θεση των ηχειων στο χωρο. Για ενα παρτυ εγω θα σου προτεινα να τα βαλεις σε σχετικα ψηλα σημεια (1,8-1,9m) και σε αρκετη αποσταση μεταξυ τους κατα προτιμηση στις γωνιες του χωρου που θα χρησιμοποιησεις. Το woofer μαλιστα θα αποδωσει πολυ περισσοτερο αν ειναι σε μια γωνια!!! Ελπιζω να σε καληψα με τα ανωτερω!!! Στο τελευταιο μου παρτυ ειχαμεε μαζευτει καμια 20αρια ατομα σε ενα σαλονι 50 τετραγωνικων. Οσο και να φωναζαμε τι μουσικη την ακουγαμε δυνατα!! Ομως δεν ακουσαμε ουτε τον απο κατω που μας βαραγε στο πατωμα ουτε τουσ απενατι (στα 100m) που φωναξαν την αστυνομια!!! Προσοχη λοιπον χεχεχε!!!!
stelios_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 σε ευχαριστω πολυ απλα ξερεις τι γινετε .. το βαζω ακριβως στην μεση με το στερεο χ2 αλλα τα πισω ηχεια στο τερμα ( surrond ρυθμιση δλδ ) αν με αυτες τις ρυθμησεις το ανεβασω λιγο πανω απο την μεση τα πισω ηχεια βγαζουν μια μειρωδια ... γιαυατο ρωταω
stelios_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 και κατι αλλο θελω να μαθω.. θελω να βαλω το subwoffer μακρια απο την θεση που βρισκομαι αλλα το καλωδιο του pad δεν φτανει ( επιτρεπετε τωρα να δινουν 2 μετρα καλωδιο ? τι κανω σε αυτην την περιπτωση ?
darklordvader77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Θα χεις το Control panel καπου εκει κοντα.. (ή πανω στο μπάσο). Δυστηχως δεν γινεται να επεκτεινεις το καλωδιο (που φαινομενικα σαν VGA καλωδιο ειναι) συμφωνα με την Logitech.. Εκτος κ αν ανοιξεις το original κ δεις ποια καλωδια εχουν βγαλει κ βγαλεις κ συ απ αυτο της επεκτασης (δεν ξερω καν αν θα δουλεψει..)
stelios_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 τοσο καλα ... δηλαδη πηραμε ενα ηχοσυστημα 300 ευρω και σου λεει θα εχει το subwoffer διπλα σου και αμα σαρεσει ? πολυ ωραια ... -1 για την logiteck που την προτιμουσα μια ζωη :mad::mad::mad:
pabou13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Imho εχουν μικρο καλωδιο διοτι απευθυνονται σε χρηστες pc. Eαν θες να τα ρυθμιζεις απο μακρια εχεις και το τηλεκοντρολ
bzitstavros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ακριβως οπως τα λες ειναι... Αυτη η μυρωδια ειναι προαγγελος καψιματος!! Προσεχε πολυ!! Καλλυτερα να τα βαλεισ ολα στην ιδια ενταση, η χαμηλωσε τα μπροστινα και ασε τα πισω στη μεση!! Δεν ειναι και για τοσο πολλα αυτα τα ηχεια και να τα καψεις θα ακους συνεχεια κατι γρατσουνισματα!!! Προσοχη πολυ!! Αν τα βαζεισ στο τερμα τα πισω και το volume παλι αρκετα πανω απο τη μεση ειναι σαν να εχεισ τα πισω στο τερμα ισωσ και λιγο παραπανω.... Θα καουνε καποια στιγμη... αυτα τα ηχεια να θυμασαι δεν ειναι hi-end και η παραμορφωση σε υψηλες εντασεις ειναι τεραστια και σκοτωνει σιγα σιγα τα μεγαφωνα... Οσο για το καλωδιο δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο που ζητας και μην δοκιμασεις να βαλεις vga επιμηκηνση... Θα δουλεπσει για λιγο αλλα μετα θα καταλαβεις αμα πιασεις το καλωδιο και ειναι σαν λιωμενο παγωτο!!!! Μην το κανεις!! Το τηελεκοντρολ ειναι γι αυτη τη δουλεια και το πανελ ασε το πανω στο γουφερ!! Οτι αλλο θελησεισ εδω ειμαστε να τα πουμε!! Οσο για τα 300 euro πιστεψε με για να μπορεις να κανεις party με ηχεια για pc ειναι μια καλη επενδυση και ειναι και τελεια για ταινιες!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 τοσο καλα ... δηλαδη πηραμε ενα ηχοσυστημα 300 ευρω και σου λεει θα εχει το subwoffer διπλα σου και αμα σαρεσει ? πολυ ωραια ... -1 για την logiteck που την προτιμουσα μια ζωη :mad::mad::mad: υπερβάλεις, ηχεία για PC αγόρασες όχι high end ηχοσύστημα...
stelios_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 για το Pc τα εχω ρε παιδια αλλα τωρα το να μην μπορω να βαλω στο sub μακρια ειναι λιγο - στο ολο συστημα διοτι το σπιτι μου ( ιδικα το δωματιο μου ) κατι εχει στην μονοση ..δεν καταλαβενω και δεν ακουγετε στο μισο μετρο ενω σε αλλα σπιτια το ακουω παρα πολυ καλα και η λυση ειναι να το βαλω στο πισω μερος του δωματιου ... τελος παντων κατι θα κανω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 πάρε μακρύ καλώδιο που να συνδέει το PC με το Panel τότε
stelios_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 πάρε μακρύ καλώδιο που να συνδέει το PC με το Panel τότε καλωδια εχω. αλλο λεω εγω ομως.. θελω το control panel πανω στο γραφειο μου και το sub στην πισω μερια του δωματιου ... εχω στειλει μυνημα και στην logitech μηπως μου πει κατι που δεν νομιζω.. θα διξει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 πολλά θες βολέψου με το remote
stelios_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 θα δω τι θα κανω .. τωρα καποιος μπορει να μ πει τι να κανω με τις ρυθμισεις ? για να παιξουν οσο πιο δυνατα γινετε χωρις να παθουν ζημια?
apoxa2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δεν εχει καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις που να πεις ετσι παιζουν πιο δυνατα και δεν χαλανε...Απλα βαζει stereoX2 για να ακουγονται το ιδιο δυνατα και απο τα τεσσερα(πλην κεντρικου) ή αμα τα εχεις αναλογικα στον υπολογιστη direct6 για να ακουγεται απο ολα,τα πισω(surround) στη μεση,το sub στη μεση και λιγο πιο πανω(οπως το ακους εσυ καλυτερα) και ενταση μεχρι εκει που δεν παραμορφωνεται ο ηχος.Γενικα ο καθενας μπορει να εχει διαφορετικη προτιμηση(αλλος να θελει πιο πολυ μπασο αλλος οχι),παιξε με τις ρυθμισεις και μονος σου να δεις τι σου αρεσει...Παντως δεν νομιζω οτι υπαρχει κινδυνος να καουν τα ηχεια αμα τα δουλευεις φυσιολογικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.