naruto14 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Εγω με αυτο το Pc θα μπορεσω να το τρεξω? Σε τι ανάλυση?
ex3Lmei Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Έχω θέμα με το χειρισμό καθώς ανταποκρίνεται ώρες ώρες με μικρή καθυστέριση στις κινήσεις ή ανταποκρίνεται λάθος! Παράδειγμα, να ανταποκρίνεται λάθος ώρες ώρες στο τρόπο που τρέχει καθώς χωρις να πατήσω space κάνει του κεφαλιού του και τρέχει! Εχετε και σεις το ίδιο πρόβλημα;;
johnyboy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ναι το παρατήρησα και εγώ αυτό. τελικά έπρεπε να πάει για ύπνο για να φορτώσει την τελευταία αποστολή.Λίγο κουλό βέβαια αλλά εντάξει.Γενικά ήταν το μόνο game που ευχαριστήθηκα φέτος.
SlackulatoR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Πολύ καλό το παιχνιδάκι τελικά, συνιστάται ανεπιφύλακτα! Το μόνο που με χαλάει είναι αυτό το ταρακούνημα(ζαλίζει λίγο) όταν τρέχεις γρήγορα με κάποιο όχημα αλλά εντάξει...
GaMeR21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το παιχνιδι το εχω -απο το θειο- και οταν παιζω ανα 10-15 λεπτα μαυριζει η οθονη και βγαζει "No Signal" και απλα μετα παταω το κουμπι των Windows στο πληκτρολογιο και μου ξαναεμφανιζει το παιχνιδι αλλα επειδη ειναι πολυ σπαστικο ξερεις κανεις να μου πει πως να το φτιαξω? ευχαριστω
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=C5d7L8MHMq8
qsis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Το παιχνιδι το εχω -απο το θειο- και οταν παιζω ανα 10-15 λεπτα μαυριζει η οθονη και βγαζει "No Signal" και απλα μετα παταω το κουμπι των Windows στο πληκτρολογιο και μου ξαναεμφανιζει το παιχνιδι αλλα επειδη ειναι πολυ σπαστικο ξερεις κανεις να μου πει πως να το φτιαξω? ευχαριστω εχεις εγκατεστημενο το steam ? νομιζω οτι χρειαζεται καποια αρχεια απο αυτο (βεβαια το πιο πιθανο ειναι οτι αν ειχες αυτο το προβλημα δε θα σου ξεκινουσε καν, απλα το λεω μπας και βοηθησει ) το παιχνιδι παντως φαινεται αρκετα καλο λιγες ωρες που το εχω παιξει, ελπιζω να μη γινει βαρετα επαναλαμβανομενο το gameplay του εχει αρκετα ενδιαφεροντα στοιχεια η πολη και γενικα τα τοπια , και οι λεπτομερειες ειναι πανεμορφα και μπορω να πω οτι τρεχει αρκετα καλα για παιχνιδι με τετοια γραφικα , μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα (και καλυτερα ) και στο gta οταν με το καλο βγει
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=GOfNnkAH44o 1
Heatspreader Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ καλό παιχνίδι. Έπαιξα περίπου 2 ώρες και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=F1SXUl9AMz0&feature=player_embedded
wgibson Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 παρά το ενδιαφέρον σενάριο, ο κάκιστος χειρισμός για pc game μειωνει αισθητα την αξία του. Να τελειωνει πλεον το κακό με τα πορτς απο κονσολες. εαν δεν τους αρεσει να μην βγαζουν τα χαζοπαιχνιδα τους. Αλλο sensitivity στην καμερα οταν περπατας αλλο οταν οδηγεις, οτι να ναι. το κρατάω λιγο ακομα για την οδηγηση γιατι απο μάχες μονο αν εισαι τσακι τσαν.....κριμα.
Vole Maulder Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μιλάς για keyboard/mouse ή για controller κάποιου είδους; Επίσης, δε νομίζω πως το συγκεκριμένο είναι ό,τι θα χαρακτήριζε κανείς πρόχειρο port, απ' όσο έχω δει.
qsis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 μαλλον για χειριστηριο ποντικι θα μιλαει, γιατι με controller παιζει μια χαρα (υπαρχει βεβαια το θεμα της καθυστερημενης αποκρισης , αλλα αυτο το συνηθιζεις σε καμια ωρα) παντως ακομα μια φορα θα αναρωτηθω γιατι να μην εχει καποιος χειριστηριο για τετοιου ειδους παιχνιδια.. κι εγω θα ημουν απο τους τελευταιους που θα το χαρακτηριζα κακο port , εχω δεκαδες αλλα παραδειγματα στο μυαλο μου που ηταν πραγματικα κακα port με πρωτο και καλυτερο το πανβαρυ για τους τοτε υπολογιστες gta 4
Greygore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 -snip- Ιδέα μου είναι ή τα πρώτα 2 DLC που "ανακοινώνουν" υπήρχαν ήδη ως pre-order bonus στις διάφορες console versions;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω είναι διαφορετικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα