Προς το περιεχόμενο

Sleeping Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω θέμα με το χειρισμό καθώς ανταποκρίνεται ώρες ώρες με μικρή καθυστέριση στις κινήσεις ή ανταποκρίνεται λάθος!

Παράδειγμα, να ανταποκρίνεται λάθος ώρες ώρες στο τρόπο που τρέχει καθώς χωρις να πατήσω space κάνει του κεφαλιού του και τρέχει! Εχετε και σεις το ίδιο πρόβλημα;;

Δημοσ.

Ναι το παρατήρησα και εγώ αυτό.

τελικά έπρεπε να πάει για ύπνο για να φορτώσει την τελευταία αποστολή.Λίγο κουλό βέβαια αλλά εντάξει.Γενικά ήταν το μόνο game που ευχαριστήθηκα φέτος.

Δημοσ.

Πολύ καλό το παιχνιδάκι τελικά, συνιστάται ανεπιφύλακτα!

Το μόνο που με χαλάει είναι αυτό το ταρακούνημα(ζαλίζει λίγο) όταν τρέχεις γρήγορα με κάποιο όχημα αλλά εντάξει...

Δημοσ.

Το παιχνιδι το εχω -απο το θειο- και οταν παιζω ανα 10-15 λεπτα μαυριζει η οθονη και βγαζει "No Signal" και απλα μετα παταω το κουμπι των Windows στο πληκτρολογιο και μου ξαναεμφανιζει το παιχνιδι αλλα επειδη ειναι πολυ σπαστικο ξερεις κανεις να μου πει πως να το φτιαξω?

ευχαριστω

Δημοσ.

Το παιχνιδι το εχω -απο το θειο- και οταν παιζω ανα 10-15 λεπτα μαυριζει η οθονη και βγαζει "No Signal" και απλα μετα παταω το κουμπι των Windows στο πληκτρολογιο και μου ξαναεμφανιζει το παιχνιδι αλλα επειδη ειναι πολυ σπαστικο ξερεις κανεις να μου πει πως να το φτιαξω?

ευχαριστω

εχεις εγκατεστημενο το steam ? νομιζω οτι χρειαζεται καποια αρχεια απο αυτο (βεβαια το πιο πιθανο ειναι οτι αν ειχες αυτο το προβλημα δε θα σου ξεκινουσε καν, απλα το λεω μπας και βοηθησει )

το παιχνιδι παντως φαινεται αρκετα καλο λιγες ωρες που το εχω παιξει, ελπιζω να μη γινει βαρετα επαναλαμβανομενο

το gameplay του εχει αρκετα ενδιαφεροντα στοιχεια

η πολη και γενικα τα τοπια , και οι λεπτομερειες ειναι πανεμορφα

και μπορω να πω οτι τρεχει αρκετα καλα για παιχνιδι με τετοια γραφικα , μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα (και καλυτερα ) και στο gta οταν με το καλο βγει

Δημοσ.

παρά το ενδιαφέρον σενάριο, ο κάκιστος χειρισμός για pc game μειωνει αισθητα την αξία του.

Να τελειωνει πλεον το κακό με τα πορτς απο κονσολες. εαν δεν τους αρεσει να μην βγαζουν τα χαζοπαιχνιδα τους.

Αλλο sensitivity στην καμερα οταν περπατας αλλο οταν οδηγεις, οτι να ναι. το κρατάω λιγο ακομα για την οδηγηση γιατι απο μάχες μονο αν εισαι τσακι τσαν.....κριμα.

Δημοσ.

Μιλάς για keyboard/mouse ή για controller κάποιου είδους; Επίσης, δε νομίζω πως το συγκεκριμένο είναι ό,τι θα χαρακτήριζε κανείς πρόχειρο port, απ' όσο έχω δει.

Δημοσ.

μαλλον για χειριστηριο ποντικι θα μιλαει, γιατι με controller παιζει μια χαρα (υπαρχει βεβαια το θεμα της καθυστερημενης αποκρισης , αλλα αυτο το συνηθιζεις σε καμια ωρα)

παντως ακομα μια φορα θα αναρωτηθω γιατι να μην εχει καποιος χειριστηριο για τετοιου ειδους παιχνιδια..

κι εγω θα ημουν απο τους τελευταιους που θα το χαρακτηριζα κακο port , εχω δεκαδες αλλα παραδειγματα στο μυαλο μου που ηταν πραγματικα κακα port με πρωτο και καλυτερο το πανβαρυ για τους τοτε υπολογιστες gta 4

Δημοσ.

-snip-

Ιδέα μου είναι ή τα πρώτα 2 DLC που "ανακοινώνουν" υπήρχαν ήδη ως pre-order bonus στις διάφορες console versions;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...